Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochane za życzenia
W prezencie od męża jedziemy do hotelu ze spa na weekend. Czy mogę korzystać z jacuzi? bo wiem że basen nie wchodzi w rachubęa co z sauną i łaźnią parową? zadzwoniłabym do mojego doktorka, ale jest teraz na urlopie...
-
Gagatko, nie chcę Cię martwić, ale chyba średnio możesz sobie na to pozwolić z tego względu że sauna powoduje rozszerzanie naczyń krwionośnych, a skoro wszystko tam jest naruszone po zabiegu to nie wiem czy nie skończyło by się to jakimś krwotokiem albo co... Dodatkowo organizm jest pewnie jeszcze osłabiony więc zasłabnięcie też wchodzi w grę.
Ale ja oczywiście lekarzem nie jestem to tylko takie moje drobne przemyślenia -
nick nieaktualnyHej wpadam na chwilke powiedzieć,ze pamietam o Was
oraz chce podzielić sie wiadomosciami,że od 04.08 zaczynam szkolenie zwiazane z moją firmą - Unijne a druga to to,ze zostalismy w koncu zakwalifikowani do szkolenia o adopcje które jak na razie ma zaczac sie zaraz po wakacjach. A jutro w wieczorem jedziemy na kilka dni w góry nasze kochane Tatry a 07.08 mamy z meżem wizyte u gentyka i mam nadzieje,ze odrazu zrobia nam badania.
Buziaki dla każdej i zaciażonych i starajacych sieMartaAlvi, Iza75, Lemurek27, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawno mnie tu nie było
Ale mam sentyment straszny do tego miejsca.. Chciałam wam powiedzieć, że mi się udało w tym cyklu który skazałam na stratyDzisiaj po pracy robiłam test
inessa, gagatka, MartaAlvi, Ulka84, Iza75, Lemurek27, Tosia 1981, martusia1986, Kitaja, gosia86, Mimi86, Czarnaa94, anet525, szpilka, Bluberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy mnie pamiętacie, pojawiłam się na ok.2 tygodnie na Waszym forum w maju. Zbyt długo i intensywnie się nie udzielałam, dlatego możecie mnie nie pamiętać.
Dzisiaj odebrałam wynik bHCG no i się udało...to był pierwszy cykl starań po poronieniu, w poprzednim miałam HSG. Podczas HSG udrożnili mi prawy jajowód, który przed ciążą był drożny, musiał przytkać się podczas poronienia. Owulację miałam z prawego jajnika, miałam wykonaną inseminację - nie muszę mówić jakie byłby szansę, gdyby nie HSG... jestem szczęśliwa, a zarazem przerażona. Nie poddawajcie się, musi być dobrze!
Trzymam za Was wszystkie kciuki, mocno przytulam do serca każdą Aniołkową Mamę.inessa, Iza75, Ulka84, Magic, gagatka, Kitaja, gosia86, MartaAlvi, Mimi86, Czarnaa94, Lemurek27, szpilka, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Taki milo czyta się wasze posty Anet,Amy i liloe daja nam innym Aniolkowym Mama nadzieje...zycze wam spokojnych 9mscy:)
Niestety nam się w tym cyklu nie udało, @przyszla ...;(Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Amy, Liloe - GRATULACJE!! Za 2-3 miesiące chcę dołączyć do Waszego grona
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna