Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
no nieeee hehee gratuacje dziewczyny
super wiesci
ja czekam na @ i cos mi sie spoznia, ale nie robie jeszcze testu bo nic nie czuje
a do teg robilam pare dni temu progsteron i wyszedl mi niski ( 2 )
anet525 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Nie wiem czy mnie pamiętacie, pojawiłam się na ok.2 tygodnie na Waszym forum w maju. Zbyt długo i intensywnie się nie udzielałam, dlatego możecie mnie nie pamiętać.
Dzisiaj odebrałam wynik bHCG no i się udało...to był pierwszy cykl starań po poronieniu, w poprzednim miałam HSG. Podczas HSG udrożnili mi prawy jajowód, który przed ciążą był drożny, musiał przytkać się podczas poronienia. Owulację miałam z prawego jajnika, miałam wykonaną inseminację - nie muszę mówić jakie byłby szansę, gdyby nie HSG... jestem szczęśliwa, a zarazem przerażona. Nie poddawajcie się, musi być dobrze!
Trzymam za Was wszystkie kciuki, mocno przytulam do serca każdą Aniołkową Mamę.
Cieszę się, że tobie też się udało trzymajcie się -
nick nieaktualnyDziewczyny chce tylko pogratulowac zaciazonym
bedzie teraz wszystko dobrze nie stresujcie sie tylko radujcie
A co do adopcji naszej chce Wam tylko powiedzieć,ze na dziecko sobie poczekamy przynajmniej rok - niestety tak długo sie czeka
buziaki dla każdej z Was i jak wróce za dwa tygodnie mam nadzieje,że jak tu wejde bedzie jeszcze wiecej zielonoscszpilka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka u każdej inaczej. U mnie 28 dni, ale Thalia np bardzo długo czekała. Myślę że na razie nie masz co się martwić, poczekaj może jeszcze z tydzień i jak nie będzie to do ginka
A ile dni zawsze cykle miałaś? I regularne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzis moj 33 dc @ nie ma a test negatywny
do tego dzis mam sluz rozciagliwy dopiero - mozliwe zebym teraz miala plodne ? bylam u endo da mi leki na obnizenie tsh ale najpierw mam zrobic badania fsh lh estradiol i prolaktyna.
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306