Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja85 wrote:Ja nie czytałam i chyba zamówię
Dzięki dziewczyny, że nadal wierzycie. Dziś ostateczny wyrok...Anastazja85 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Czyli dobry zakup zrobiłam, już sie nie mogę doczekać aż mi przyślą
eM czekamy!Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyWczoraj zaczęłam czytać zostalo mi kilka stron a dzisiaj ściągnę film
Dziewczyny jak myślicie... mogę jechać na 1 dzień nad morze w sobotę? Jest to ok 300-350km w jedna stronę. Moi dziadkowie są nad morzem chcieliśmy jechać ich odebrać a przy okazji się wyluzować. No ale nie wiem jak z krwawieniem... nie jest ono mocne bardzo bóle brzucha tez okej bo biorę tabletki. Sama nie wiem czy jechać na 1 dzień czy coś mi może sie stać? -
Aniu ja uważam że tak długo jak jesteś w Polsce to nie problem. Bo jak coś się stanie to i tak szpital i tak, a czy tu czy nad morzem? Jak dla mnie jedź...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
Anka zobacz w aptece tabletki ziołowe hemorigen- ja je dostałam po poronieniu aby krwawienie było mniejsze i mniej brzuch bolał. one są chyba bez recepty.Nie zahamują krwawienia ale zmniejszą je...
eM tyle czytałam o tym jak kobietą spadała beta z 5 tys do 1200 i nagle dziecko zdrowo rośnie i poród szczęśliwy. Cuda się zdarzają.
Medycyna niestety zawodna jest...
Mi przy pierwszej ciąży test przez 4 tyg po spodziewanej @ pokazywał słąbą kreskę a beta poniżej 2 . Nagle z dnia na dzień dwie tłuste krechy a beta poniżej 2 ... w końcu na usg pęcherzyk- ale skąd?
No właśnie. To tylko ludzie...i tylko maszyny...
To czekanie jest najgorsze, z jednej strony cieszę się,że u mnie 3 razy to było z dnia na dzień i koniec. Bo gdybym usłyszała,że mam pęcherzyk i muszę spokojnie czekać czy organizm sobie sam z nim poradzi... to tak jakby czekać na śmierć swojego dziecka. Wiesz że nie możesz nic zrobić a chciałabyś ze wszystkich sił pomóc... -
witam po dłuższej nieobecności...
przytulam mocno nowe dziewczyny i tak strasznie mi przykro, że i Was to spotkałoczytam te historie i wymiękam...
tak jak pisała Malinka, każda z nas próbuje sobie życie poukładać... ja to nadal tkwię w zagubieniu... chwilami wydaje mi się, że jest już dobrze ale innym razem załamuje ręce...
skąd Wy bierzecie tyle sił - Miru podziwiam!!!
eM dasz radę, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!!!
-
Lemurek ja u siebie innej opcji nie widzę, niż walka do końca.Też mam czasami gorsze dni- jak każda. Ale ja nie mam jeszcze dziecka, nie mogę sobie pozwolić na płacz, załamanie, i olanie tego bo chcę bardzo osiągnąć swój cel
-
nick nieaktualnyMiru wrote:Anka zobacz w aptece tabletki ziołowe hemorigen- ja je dostałam po poronieniu aby krwawienie było mniejsze i mniej brzuch bolał. one są chyba bez recepty.Nie zahamują krwawienia ale zmniejszą je...
Dzięki juz zapisałam nazwę
Narazie szczerze mówiąc ból jest jak na @ lekarz mówił ze mogę brać przeciwbólowe wiec bioręna krwawienie liczyłam większe a jest w zasadzie takie jak w okresie czasami i mniejsze. Zawsze złuszczalo mi się dużo endometrium i teraz jest tak samo, narazie nie widzę różnicy między poronieniem na miesiączka. Dzisiaj jest 3 albo 4 dzień @
-
eM wrote:Ja mam jeszcze ebooka jesli chcesz.
Dzięki dziewczyny, że nadal wierzycie. Dziś ostateczny wyrok...
eM nadal mocno trzymam kciuki, aby dzisiejszy dzień był tym dobrym!!!
w wolnej chwili prosiłabym o ebooka na maila.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Pęcherzyk urósł z 5mm do 7,5. Za mało. Lekarka każde czekać i kontrolować sytuację, ale jest na urlopie i musze isc do kogos innego. Szykować się ewentualnie do szpitala. Ogólnie najprawdopodobniej dzidzia ma jakąś wadę rozwojową i dlatego tak się wolno rozwija...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
em dalej trzymam kciuki za was !!! nie poddawaj się i spróbuj myśleć pozytywnie. maluszek walczy i na pewno będzie wszystko ok
-
Miru wrote:eM pod Twoim suwaczkiem pisze że dziecko ma teraz 6mm , a u Ciebie na USG widać że 7,5 mm. Trzymamy kciuki i żeby było wszytsko dobrze. Niech rośnie fasolka
7,5mm odpowiada 5t3dAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Tak bym chciala zeby Ci sie udalo. To jest najgorsze...
Ja tez tak mialam, ciaza byla,ale sie nie rozwijal pecherzyk,to czekanie,liczenie,obserwowawanie jest dtraszne...
Niech ten maluch walczy bo nawrt nie wie jaka fajna mama na niego czeka..