Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez się zawsze nad tym zastanawiałam, ale nie potrafiła bym tak tego oka, szaleć, pić, bo znając życie znowu by nas to spotkalo- losu nie da się oszukać .
To wszystko jest przykre. ..ja kiedyś chodziłam do kościoła co niedzielę, później z wielu względów przestała. Wielokrotnie zastanawiałam się nad olistnieniem Boga i sprawiedliwości. ..
teraz nie winie juz nikogo , choć czasem trudno pogodzić się z tym co los nam niesie. ..
Na innym forum jedna kobieta pisała " bóg nie da Ci więcej niż możesz uniesc"
Ja wiem ze jestem silna, wszystko trzymam w sobie- bliscy nie wierzą ze tak potrafię ssię podnieść i teraz uważam ze jej słowa mają sens...
ale w życiu co nam łatwo nie przychodzi bardziej cenione jest ... -
Miru jestes bardzo silną osobą o mega dobrym serduszku dlatego kiedys przyjdzie taki dzien ze wszystkie zle przykrości jakie dotąd cie spotkały sie skończą i w nagrodę za wytrwanie będziesz szczęśliwą mamusią czego ci z całego serca życzę
-
Każda z Nas energię poświęconą na szukaniu winy w sonbie , naturze, bogu i innych rzeczach powinna poświęcić na wiarę i walkę o maleństwo
I wszystkie będziemy latać ze szczęścia jak AnetkaAnastazja85 lubi tę wiadomość
-
Nie lubię tego powiedzenia: " bóg nie da Ci więcej niż możesz unieść". Większość ludzi jest w stanie znieść prawie wszystko... a ja nie chcę przechodzić przez to wszystko co bym mogła znieść...
Dziś beta 5915, nic z tego nie rozumiem...
12 - 3342
14 - 4042
18 - 4939
20 - 5915
Jak to może być możliwe?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
cześć babeczki... ja jestem cały czas, podczytuje, ale siedzę na starających się
poprostu pogodziłam się ze stratą i trzeba iść dalej
Po wiem Wam tak, fakt losu i tego co jest nam pisane nie zmienimy, niestety. Ja pogodziłam się, że mimo iz dookoła moje koleżanki zachodzą bądź rodzą dzieci i dziękować tylko Bogu za ten cud. Ja pogodziłam się, że macierzyństwo odchodzi na drugi plan, że nie myślę tylko o tym by być w tej ciąży. Poprostu życie stało się inne, ja nigdy nie zapomnę, ale muszę żyć normlanie, bo życie przeszłością niczego dobrego nie wróży. Ja chce by znów wróciło mi to frywolne życie i podejście, a co się zmieniło? Nic. Jestem mamą aniołka i to była wola Jego. Trudno, może chciał mnie ukarać za to, że chciałam jaknajszycbiej byc pierwsza wśród znajomych mojego męza a przeze mnie nie lubianych by utrzeć im nosa...to Bóg mi go utarł, że w życiu jest coś ważniejszego niż bycie PIERWSZYM. Być szczerym, kochanym i kochać, szanować i doceniać to co się ma i mieć nadzieję na lepsze jutro. Bardzo mi kochane pomogłyście w trudnych chwilach, wciąż pisze pamiętnikzapraszam. Ale nie chcę żyć w przeszłości...za dużo pracy włożyliśmy bym mogła normalnie funkcjonować
Ściskam Was wszystkie i miejcie nadzieję, bo ona umiera ostatnia:*
anka418, Mimi86, Anastazja85, anet525, Ulka84 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
U mnie jest pęcherzyk w macicy nawet z ciałkiem żółtym, tylko najprawdopodobniej się nie rozwija. Tylko dlaczego ta bata urosła więcej niż ostatnio?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM, może maleństwo walczy za wszelką cenę, a może lekarz się myli, tak się zdarza... trzymam mocno kciuki żeby tak było.
A z nieco innej beczki. Zamówiłam sobie właśnie książkę "Niebo istnieje...naprawdę". Słyszałam dobre opinie i poleciła mi tą książke koleżanka, która straciła 2 letnią córeczkę, mówiła że bardzo jej pomogła ta książka zrozumieć wiele spraw i spojrzeć na swoją sytuacje z innej perspektywy. Czytałyście?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk chyba prawie wszystkie z nas tu tę książkę czytały
Mi osobiście bardzo pomogła bo uwierzyłam w to że mój Oluś wcale tak do końca nie odszedł. Że siedzi sobie na chmurce i czeka na mnie, że kiedyś jednak się spotkamy.
-
Mi ta ksiazka pomogla troche pogodzic sie z zyciem, strata naszych malenstw i z jedenj strony nie moge sie doczekac tego az spotkam nasze malenstwa szczesliwe tam u "gory". ...
Em trzymam dalej kciuki za was oboje z calego serca ...
Dzisiaj mi kolezanka napisala fajna wiadomosc "nowe zmiany to i moze nowy czlonek rodziny" moze w koncu los sie do nas usmiechniemale odnowienie sypialni zakonczone i wyglada pieknie
-
eM wrote:U mnie jest pęcherzyk w macicy nawet z ciałkiem żółtym, tylko najprawdopodobniej się nie rozwija. Tylko dlaczego ta bata urosła więcej niż ostatnio?
Mam nadzieję, że jest tak jak Mimi pisze, że maleństwo zaczęło rosnąć. Ja eM w tą betę nie wierzę, zawiodła mnie 2 razy i więcej na to badanie nie pójdę. Ja jak poroniłam to beta mi nadal rosłaTrzymam kciuki z całej siły aby maleństwo walczyło i teraz pokazało na przekór, że rośnie!!!! Trzymaj się kochana!!!!
-
Monikkk wrote:eM, może maleństwo walczy za wszelką cenę, a może lekarz się myli, tak się zdarza... trzymam mocno kciuki żeby tak było.
A z nieco innej beczki. Zamówiłam sobie właśnie książkę "Niebo istnieje...naprawdę". Słyszałam dobre opinie i poleciła mi tą książke koleżanka, która straciła 2 letnią córeczkę, mówiła że bardzo jej pomogła ta książka zrozumieć wiele spraw i spojrzeć na swoją sytuacje z innej perspektywy. Czytałyście?
Czytałam- POLECAM, mi ona pomogła i to bardzo. Ja ciągle to powtarzam- nasze kropeczki się razem bawią na 100% !!!Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Czytałam- POLECAM, mi ona pomogła i to bardzo. Ja ciągle to powtarzam- nasze kropeczki się razem bawią na 100% !!!
Ja też w to wierzękasika8303 lubi tę wiadomość
-
Ja nie czytałam i chyba zamówię
kasika8303 lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Zawsze wszystkie bedziemy tesknic za naszymi kropeczkami, maluszkami a one nad nami czuwaja i nas pilnuja
kasika8303, Kitaja lubią tę wiadomość