Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny"Po szklistych oczach je poznasz,
po chwiejnym głosie
po marzeniach w pył obróconych,
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych
po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych,
po nocach nieprzespanych,
po imionach nie nadanych
i łzach w ukryciu wylanych
po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy "
Siły życzę dziewczyny
Ja ogarniam się na nowo, na szczęscie mam siły, nie wiem skąd ale je mam -
Jejku dziewczyny nawet nie potrafie sobie wyobrazic cierpienia po stracie tak zaawansowanej ciazy w dodatku blizniaczej
Tez mam tylozgiecie, podobno mocne ale gin zawsze twierdzil, ze to nie ma znaczenia u mnie.
Zobaczymy co mi powie za 2 tyg, szczerze to nie moge sie juz doczekac. Mam nadzieje, ze moje jajniki nie przestana pracowac, ze uwolnia jeszcze szczesliwe jajeczko...
Dziekuje za cudowne przyjecie i wspolczuje kazdej z osobna, oby nasze aniolki wrocilyAniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
nick nieaktualnyHej
przybyłam z marcowek 2015 opowiem może moja historie
Jesteśmy z M. Ponad rok po ślubie, ja skończyłam teraz studia wiec stwierdziliśmy ze to dobry czas na powiększenie rodzinycóż za zdziwienie i radość była jak w pierwszym cyklu starań od razu się udało
bach dwie krechy, 5tc usg i piękny pęcherzyk kolejna wizyta 10tc objawów zero, samopoczucie świetne brzuszek nadymany trochę ciągnięcia macicy lepiej być nie mogło
kontrolna wizyta 10tc i nagle bach! Ciąża od 6tc się nie rozwija brak tętna. Odczekalismy tydzień bo może cud się zdarzy niestety cudu nie bylo. Szara rzeczywistość łzy i pytanie dlaczego my?
Od początku wiedziałam że skoro natura nie pozwoliła żebym cie urodziła to niech natura z Tobą walczy do końca ja tego nie zrobię. Po konsultacji z lekarzem, zmierzeniu zarodka i pęcherza dostałam zgodę na poronienie samoistne w domu. Miałam czekać maks 3 tyg a jeśli cokolwiek się zdarzy jechać do szpitala. Czekałam 10 dni wczoraj zaczęłam plamić. Jak tylko zaliczenia wizytę kontrolna u lekarza i dostaniemy zielone światło to staramy się znowunie poddamy się bez walki
To chyba tylefizycznie i psychicznie czuje się okej. Życzę tego każdej aniołkowej mamusi :*
Mam nadzieje ze niedługo zobaczymy dwie krechy -
nick nieaktualnyDawno mnie nie było...myślałam że się ogarnęłam ale nie... nie ma takiej rozpaczy...ale nie mogę zapomnieć. Przypomina mi się wszystko, moje maleństwo było że mną tylko albo aż..13 tygodni.
We wrześniu by się urodził. Mam nadzieję że to mój ostatni cykl miesiaczkowy. A pod koniec września nie będę płakać z bólu a że szczęścia.... -
dziewczyny chciałam się poradzić. Jestem na wakacjach i dzisiaj rano zobaczylam 2 kreskę na teśie. Kreseczka bardzo delikatna - prawie niezauważalna. Wszystko byłoby ok gdzyby nie fakt że od 2 dni mam delikatne plamienie. Nie wiem co mam zrobić? Przerwać wakacje? Poczekać do jutra? Dodam, że urlop miałam zaplanowany do niedzieli. Stasznie się boję
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Spokojnie ulka a może podejdź gdzieś do lekarza tam gdzie jesteś. Na pewno to jedno piwko nie zaszkodziło nie denerwuj się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:21
-
nick nieaktualnyEm ja też trzymam kciuki
Maluszek silny po rodzicach wiec da rade
Mi lekarka powiedziała, że tyłozgięcie i ta przegroda nie maja wpływu na zajście w ciąże skoro raz już zaszłamWystarcza odpowiednie pozycje
Wiec ku uciesze męża działamy codziennie
Ulka 84 też bym tak zrobiła wio do najbliższego lekarza, nawet prywatnie jeśli trzebaNie martw się będzie dobrze
-
Ulka84 dziewczyny dobrze radzą - szybko do najbliższego gina
eM trzymam za Was najmocniej jak tylko potrafię kciuki.
Od wczoraj mam taki wisielczy humor, że nie wiem co się dzieje. Dziś rano wstałam rozdrażniona i ze łzami. Nic mi się nie chce. Czuję, jak mi życie normalnie przez palce ucieka... Czekam dalej na pierwszy okres po zabiegu. Próbuję się ogarnąć, ale dosłownie robię minimum tego co powinnam. Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną...
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
amastazja85 idź sobie może na spacer na zakupy... ja np jak mam doła chce mi się płakać itp to idę biegać albo robię gruntowne porządki w domu i tak rozładowuje nerwy
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie źle pęcherzyk 5mm, jak dla nie za mały. Niby ciałko żółte jest, ale ciąża przestała się rozwijać najprawdopodobniej. W czwartek kontrola.
Mogłabym prosić jakąś dziewczynę która przechodziła poronienie samoistne o kontakt na priv? Chciałabym wiedzieć jak się przygotować, jak to się odbywa itd...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Anastazja wiem doskonale jak to jest mieć taki humor.....ja staram się szukać zajęcia żeby nie nadszedł taki dół, bo ciężko mi póżniej kilka dni....zakupy czy "buszowanie" po internecie pomaga....robie też album dla przyszłej kruszynki, powoli powoli, żeby nie od razu....wyciszam sie....jakos sobie radzić trzeba
eM kochana tak chciałabym pomóc jakoś....ale nie potrafie ;(
Anastazja85 lubi tę wiadomość