Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiru wrote:Nie, niestety nie mial.
Ja mysle ze sama go umowie na wizyte i zrobimy to badanie na wlasna reke. Przed genetykiem. -
nick nieaktualnyMiru wrote:Wlasnie pisalalam do lekarza o zarejestrowanie
Zeby miec wynik przed wizyta u genetyka.
A co teraz? Jak to leczycie? Co z tym robicie?
My wiemy o tym od 3 dni, wizyte mamy dopiero w polowie wrzesnia u androloga, a puki co z polecenia fertilman(skład podobny do profertilu) witamina c 1000 i witamina e 500mg, po miesiacu powtorka badania nasienia jesli nie drgnie nic to przed wizyta posiew nasienia, hormony i wymaz na ureoplasmie i meoplasmie.
teraz tez zrezygnowal z palenia papierosow, z ciasnych slipek na rzecz bokserek luznych, zamiast kąpieli w wannie letni prysznic, spi nago, wiecej snu, se słodyczy i cukru białego, piwa,napojow z puszki bo zabijaja plemniki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 20:16
-
Ania1986 wrote:My wiemy o tym od 3 dni, wizyte mamy dopiero w polowie wrzesnia u androloga, a puki co z polecenia fertilman(skład podobny do profertilu) witamina c 1000 i witamina e 500mg, po miesiacu powtorka badania nasienia jesli nie drgnie nic to przed wizyta posiew nasienia, hormony i wymaz na ureoplasmie i meoplasmie.
teraz tez zrezygnowal z palenia papierosow, z ciasnych slipek na rzecz bokserek luznych, zamiast kąpieli w wannie letni prysznic, spi nago, wiecej snu, se słodyczy i cukru białego, piwa,napojow z puszki bo zabijaja plemniki..
wspieram i trzymam kcuki -
nick nieaktualnyKochane dziewczyny wiem jak jest cieżko ale chce Was troszke rozweselić pewnym filmikiem
buziaki dla każdejpamietam
https://www.facebook.com/photo.php?v=599780206796661&set=vb.100002940606956&type=2&theaterpeppapig, Ulka84, Mimi86, Kitaja, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
Kochane wpadlam to sledze wasze wpisy i mysle ze mozemy miec pobodne problemy. Powiedz mi Miru czy Ty masz tyłozgiecie macicy? Ja mam i to dosc mocne odchylenie i tez sie boje ze znowu sie nie bedzie rozwijac poprzez zastoj zylny
( ale biore acard na rozrzedzenie krwi i duzo leze na brzuchu.
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic nie mam,a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
Moj ł to sportowiec, duzo cwiczy, zdrowa zywnoac az do przesady ,zadnych produktow z e, gazowanych napoi, duzo owocow i warzyw, zero papierosow i alkoholu.
Nie wiem,podejrzewam ze to ja mam problemy.
Ale wierze ze juz niedlugo sie wszystko wyjasni. Poki co teraz nic nie biore nawet acardu ale na dniach zaczynsm clexane soboe podawac, moze tym raze, sie uda...
Dobry lekarz to podstawa ale wuara i nadzieja tez sa wazne bo jak sie poddamy i zalamiemy to nawet specjalists nie pomozea Ty Magic jak starania?
-
Miru kochanie my sie staramy od maja i dupa
okazalo sie ze po zbadaniu poziomu prolaktyny norme przekraczam dwukrotnie i pezwz to nie mialam owu
teraz biore bromergon na zbicie jej ale to potrwa wiec sie nie staramy
zyjemy normalnie, jemy normalnie i kochamy sie albo codziennie albo swa dni pod rzas i przerwa albo 3 dni i przerwa
tzn kiedy chcemy w dupie mam juz poddanie sie w zupelnosci temu ze co dwa dni a nie kiedy chcemy
rece mi opdalyi chyba ten zapal bycia w ciazy tez
tym barfziej ze cale mnostwo dziewczyn zaxhodzi
Miru jak badania, hormony? Wiezz slyszalam historie babki ktora poraniala 8 razy okazalo sie ze jej organizm odrzucal ciaze jak chorobe dostala leki dla osob po przeszczepach i sie udaloLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No właśnie też mam znajomą która tak ma ...wiesz co jak robiłam po pierwszym poronieniu to wszystkie wyniki były b.dobre.
teraz też odpuściliśmy w sumie to ,że zaszłam w tą 3 ciąże to jakiś cud, bo kochaliśmy się 3 razy tylko w miesiącu. Więc test był bardzo szokujący :)a teraz w ogóle nie móimy o tym,czekamy spokojnie na badania. Tym bardziej ,że one dopiero w październiku, przed nami ciągle remont teraz naszego mieszkania, no i wyjazd do siostry do Hiszpanii, wiec raczej nie działamy
Wiesz,nie chce mi sie już gdybać a może to to , amoże to tamto. Mój Ł idzie na badanie nasienia - w końcu bez marudzenia powiedział że tak , może to coś wyjaśni..
-
No mój mąż powiedział, że jak nam w sierpniu nie wyjdzie, a ja czuję, że nie bardzo chce mi się w to wierzyć, zę wyjdzie, to we wrześniu poleci do androloga na badanie. Kurczę bardzo dziwne, że tak się u Ciebie dzieje, aż niewiarygodne...No musicie coś podziałać u lekarza. A co Twoja gin na to?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Rozkłada ręce bo póki nie ma badań nasienia i genetyki a u mnie oprócz średnio dodatniego zespołu antyfosfolipidowego z włączonymi lekami to nic innego nie ma
Dla mnie też to dziwne jestno ale możete badania to wyjaśnią - gorzej jak wyjdzie że nie mamy szans na dziecko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mistia wrote:Hej dziewczyny:) Jestem tu nowa:) W styczniu tego roku straciłam ciaze bliźniaczą. 21 tc. Od marca staramy sie o maleństwo i nic z tego:(
Witaj kochana! Ja straciłam ciąże blizniacza w lutym w 18 tyg. i na szczęście udało mi się szybko zajśc znowu.
Moja znajoma która też stracila bliznięta starała się trochę dłuzej bo pare miesięcy aż sie udało więc może twój organizm potrzebuje więcej czasu.
Nie udzielam się już tu za bardzo ale was podczytuje i jest mi przkro,że coraz więcej dziewczyn tu dołącza a te co tu są od dawna jeszcze tu są zamiast już dołączyć do mnie.Podziwiam was za wszsytko,bo wiem ile to was kosztuje a mimo wszystko nie poddajecie sie.Trzymam cały czas za was kciuki,żeby w końcu wasze największe marzenie się spełniło.Sciskam was mocno i życzę miłej niedzieli.