Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
eM cieszę się, że obyło się bez zabiegu
.
Dziewczyny, ja dziś dostałam pierwszą @ po łyżeczkowaniu. Minęło 45 dni... Już po ścianach chodziłam. Normalnie cieszę się, jak nigdy.
Robiłam kardiolipinowe w klasie IgG i IgM (prywatnie) - za ten pakiet płaciłam około 80 zł. Na wyniki miałam czekać 14 dni roboczych (u mnie na miejscu cnie robią tylko do Krakowa wysyłają), ale już po tygodniu je miałam.inessa, eM lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyDziewczyny... czy wy też dostałyscie jakieś wyprysków po poronieniu/ciąży?
Od kilku dni mam problem z plecami buzia i dekoltem. .. nigdy nie miałam cery idealnej ale plecy i dekolt to dla mnie nowość... kompletnie nie wiem jak temu zaradzić smarowalam, peelingowalam, spróbowałam juz wszystkiego... krostki są białe ale czerwone na około czyli już jest stan zapalny miejscowy skóry spowodowany wypryskamiwygląda to okropnie
-
nick nieaktualnyEhh
no trudno jedyna rada szybko starać się o malenstwo bo w ciąży Było idealnie
w poniedziałek mam wizyta kontrolna u lekarza ciekawe co mi powie...
Tak bardzo chciałabym się starać o malenstwo a tak bardzo się boje.
Tęsknię strasznie za maleństwem -
Anka - u mnie to samo. Zwłaszcza dekolt, z którym nigdy nie miałam problemów
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny głupio mi opisywać moją ciąże gdy tutaj coraz to nowe dochodzą. W dodatku przykro mi z powodu czarnej i em. Bardzo im współczuję.
Iness moje gratulacje!!!! Cieszę sie ze po tylu czekaniach macie szanse na adopcje to mega dobra wiadomoscinessa lubi tę wiadomość
-
anet525 wrote:Hej dziewczyny głupio mi opisywać moją ciąże gdy tutaj coraz to nowe dochodzą. W dodatku przykro mi z powodu czarnej i em. Bardzo im współczuję.
Iness moje gratulacje!!!! Cieszę sie ze po tylu czekaniach macie szanse na adopcje to mega dobra wiadomosc
U mnie wszystko w porządku dzidzia rozwija sie prawidłowo. Dostałam skierowanie na badania prenatalne ale niestety w naszym kraju jest tak że i tak nie podlegam badaniom na nfz bo nie mam 35 lat wiec i tak musze płacić. Do banii -
Anetka pogadaj z lekarzem gin jesli oczywiscie jest ok aby dal nowe skierowanie ale niech napisze ze podejrzewa jakas wade,wtedy dostaniesz. U nas w pyskowicach tak lekarze pisza i kazda moja kolezanka w wieku 20-30 lat ma na nfz
-
Wiesz co takie badania powinny nyc w podstawowym pakiecie co ja mowie prowadzenie ciazy, badania opieka powinny byc na najwyzszym poziomie za darmo- dzieci to nasza przyszlosc. Paranoja. A politycy dziwia sie ze kobiety dzieci nie chca ridzic albo maja bardzo pozno... a za co?
Ostatnia sonda pokaxuje ze na 1 kobiete przypada 1,1 dziecka
Niedlugo bedzo ponizej 1 -
Dziewczyny musze sie z wami podzielic wiadomosciami. Mialam dzis pierwsza wizyte po poronieniu I lyzeczkowaniu, minely dokladnie 3 tyg od zabiegu. Wszystko wyglada ladnie, macica z ladnym endometrium, nawet nie mierzyl tylko powiedzial, ze jest super, jajniki pracuja jak przed ciaza, na prawym mam nawet pecherzyk 13mm. Dostalismy zielone swiatlo, nie musimy czekac ze staraniami, masakra jestem w szoku, i jestem szczesliwa... tak bardzo balam sie tych 3 m-cy przerwy a tu takie wiesci
mam nadzieje, ze nasza kruszyna wroci...
inessa, Mimi86, Czarnaa94, eM, Lemurek27 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
Dziekuje
tak bardzo chce aby sie udalo i zeby tym razem bylo dobrze. Trzymam kciuki za kazda Mamusie Aniolka :* Dziewczyny zobaczycie bedziemy mamami ziemskich dzieciaczkow
inessa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g