Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInessa słyszałam wiele historii w których najpierw małżeństwo adoptuje dzieciątko a później cyk jakiś cud i pojawia się kolejne biologiczne dziecko
i tego wam życzę :*
Ja narazie odłożylam na bok plany ciążowe zaczynam szukać pracy Niestety zycie się skomplikowaloale codziennie tutaj zaglądam i nie przestane
inessa lubi tę wiadomość
-
Kochane, wszystkim nam życzę tego:
http://podaj.to/post/603,1,okazao-si-e-jest-w-ciy-wtedy-jej-m-zrobi-co-wspaniaego.html -
jestem po wizytach, w sumie gadali podobnie,chocia ztylko mój prywatny zrobił mi usg...dostalam antybiotyk na wszelki wypadek na 5 dni. duphaston na wywolanie @ zeby zbyt dlugo nie czekac...
obaj chetnie przedluza mi l4 do konca wrzesnia.
ten z NFZ kazał odczekać 2 miesiace przed staraniami, mój prywany 3 miesiace
na usg widac bylo,ze jeszcze dużo zostało do "złuszczenia", wiec ten okres wywolany bedzie bardzo mocny i mam go przesiedziecw domu -
nick nieaktualnyMarlena wrote:Hej Dziewczyny!
Skserowałam ogółem trzy książki w takiej "naszej" tematyce. "Niebo istnieje.. Naprawdę!", "Cisza pod sercem" i "Kiedy dziecko każe na siebie czekać".
Ogólnie trochę miejsca to zajmuje i ciężko takie duże pliki wysyłać przez maila więc stworzyłam na cele Aniołkowych Mam taki jakby dysk w sieci. Tam wgrałam wszystkie te książki (jedna część jeszcze się wgrywa) i można stamtąd bezpośrednio pobraćWymaga to jedynie zainstalowania jednej aplikacji. Ale ze względu na to że strona ovu jest raczej dostępna dla wszystkich to szczegółów nie będę podawać to na forum tylko w wiadomościach prywatnych. Żeby ktoś obcy niepotrzebnie czegoś nie namieszał czy nie usunął.
Ja tez bym bardzo prosila....rzadko tu pisze bo chciałabym odreagowac ...i troszkę sie wylaczyc ale z chęcią przeczytalabym te książki...proszę o zaakceptowanie zaproszenia.
-
Miru wrote:Anetko jak szybko zaciazylam tak szybko poronilam, to nasza 5 strata, póki co czekamy na badania genetyczne.
Miru aż mi głupio nie wiedziałam. Informuj nas jak juz będziesz cos wiedzieć. Bardzo mi przykro ale wiem ze jestes silna i sie nie poddasz -
nick nieaktualnyHej kochane u nas dzis pochmurno ale mój maz ma dziś urodziny
a ja na dzisiaj miałam termin porodu !
i prosze Was bardzo o pamieć w jakiejkolwiek postaci wiem,ze jest wczesnie ale zrobiłam test i jest pozytywny - druga kreska slaba ale widoczna gołym okiem no nie tak jak Ewy ale wyszła po 2 minuntach!!!!!! bardzo sie boimy bo bardzo byśm y chcieli aby Maluszke został z nami!!!
Adopcja napewno też bedzie cały czas brana pod uwage!!!
Buziaki dla Was wszystkichCzarnaa94, anka418, malgo31, menka, Marlena, anet525, Czarna81, maja35, MartaAlvi, Czarna_88, Kitaja, Effcia28, Mimi86, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
Inessa jestem z Wami. Życzę Wam z okazji dzisiejszego dnia żeby maluszek był silny i rozwijał się zdrowo
inessa lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Ja tez bym bardzo prosila....rzadko tu pisze bo chciałabym odreagowac ...i troszkę sie wylaczyc ale z chęcią przeczytalabym te książki...
proszę o zaakceptowanie zaproszenia.
Wiadomość wysłanaJak ktoś jeszcze jest chętny to piszcie
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Marlena wrote:Wiadomość wysłana
Jak ktoś jeszcze jest chętny to piszcie
Też poproszę
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Inessa, trzymam kciuki. Idę dziś do kościoła, gdzie jest figura św Judy. Pomodle się za was.
inessa, Marlena lubią tę wiadomość
-
Iness życzę Ci Życia, które nosisz ,szczęścia aby Ci towarzyszyło przez całe 9 miesięcy i spokoju
Ja dzisiaj rozkleiłam się kompletnie- dzwonie do poradnoi genetycznej gdzie jetsem zarejestrowana, zapytać o godzinę i przy okazji zapytałam czy to tylkowizyta i jak długo czeka się na badania. Mówi mi Pani że to tylko wizyta w październiku a na listę oczekujących na badania to będę miała na wrzesień koniec września- mówię teh=go roku a ona,że nie 2015Normalnie muszę czekać rok czasu żeby się dowiedzieć dlaczego nie mogę donosić ciąże - paranoja :'(
inessa lubi tę wiadomość
-
hej ny. wiem ze to nie miejsce na to ale jak dlugo bolal was brzuch po lyzeczkowaniu? zabieg milalam w sobote o 9, w piatek o 19 podane 2 tabletki, brzuch boli mnie ciagle i to dosc mocno, to juz 5 dzienJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]