Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Pozdrawiam Was dziewczyny z fioletowej strony... Cuda się zdarzają! Ja po dwóch poronieniach od wczoraj wiem że jest nas troje: ja i moje dwa bąbelki
Ciąża póki co jest młodsza bo bliźniacza ale mam nadzieję że tym razem będzie dobrze
Świetne wiadomości Ewelcia)
bardzo się cieszę
Liczę, że mnie też kiedyś się uda)
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Pozdrawiam Was dziewczyny z fioletowej strony... Cuda się zdarzają! Ja po dwóch poronieniach od wczoraj wiem że jest nas troje: ja i moje dwa bąbelki
Ciąża póki co jest młodsza bo bliźniacza ale mam nadzieję że tym razem będzie dobrze
A to Ci dopiero psikusSuper wiadomość
Też mi się marzą bliźniakiOstatnio zastanawiałam się czy mając bliźniaki kupuje się na początek jedno łóżeczko ale większe czy dwa normalne?
Holly go lubi tę wiadomość
-
Marlena uważaj bo jeszcze i Ciebie los obdaruje
Ja ostatnio nie wiedząc jeszcze że są dwa
oglądałam wózki i tak weszłam sobie na bliźniacze
nigdy mi się nie podobały wózki dla bliźniaków bo takie wielkie i szerokie ale ostatnio zauważyłam całkiem całkiem wózek na ulicy i co?
Jak dobrze pójdzie sama będę musiała kupić wszystkiego po dwaMarlena lubi tę wiadomość
-
Mi się śniło ostatnio ze nam się bliźniaki urodziły. Jak się obudziłam to patrzyłam za lozeczko em
ale rób tylko sen.iness tylko nie mów ze w ciąży jesteś. Ostatnio czytałam jak czekałommałżeństwo na adopcje i ona powiedziała ze w ciąży jest i ja przesunęła bo pierwszeństwo mieli rodzice bezdzietni. Dowiedz się żeby nie było rozczarowania
inessa lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Marlena uważaj bo jeszcze i Ciebie los obdaruje
Ja ostatnio nie wiedząc jeszcze że są dwa
oglądałam wózki i tak weszłam sobie na bliźniacze
nigdy mi się nie podobały wózki dla bliźniaków bo takie wielkie i szerokie ale ostatnio zauważyłam całkiem całkiem wózek na ulicy i co?
Jak dobrze pójdzie sama będę musiała kupić wszystkiego po dwa
A ja bardzo chętna jestem na bliźniakiBędzie dwa razy więcej roboty no ale wiadomo że będzie trzeba dać sobie rade, innego wyjścia nie będzie. A tak to od razu się dwójkę odchowa
-
Ewelcia to wspaniale wiesci! Podwojne gratulacje
Nam tez sie blizniaki marzyly, ale teraz blagam o choc jedno malenstwo
dbaj o siebie :*
Ewelcia lubi tę wiadomość
Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zblizaja sie pierwsze urodzinki mojego Aniolka Michalka w niebie... przeraza mnie to troche... wszystko mi sie przypomina jak by to bylo wczoraj ...w glowie slysze slowa "pani dziecko nie zyje ..." pod zamknietymi oczami widze na ekranie moje malenstwo bez akcji serca... i widze lzy mojego meza... ;-( bardzo za nim tesknie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:06
-
Kochane proszę Was o radę. Od łyżeczkowania minęło prawie 2 miesiące. Miałam pierwszą @. Zaczęło się 29 sierpnia. Trwała i wyglądała jak te przed poronieniem. Teraz jestem w trakcie dni płodnych - śluz jest rozciągliwy. Z tym, że 3 dni temu i dziś w śluz płodny był zabarwiony krwią. Czytałam w necie, że taki śluz może występować w tych dniach. Z tym, że wcześniej nigdy takiego nie miałam. Czy któraś z Was zaobserwowała u siebie podobny?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Czarna_88 wrote:Mi sie tak raz zdazylo podczas owulacji po zabiegu ....
Czyli normalny objaw? Któraś z Was miała podobnie?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Czyli normalny objaw? Któraś z Was miała podobnie?
Chyba Magic też tak miała, coś mi się kojarzy. To normalne że cykle po zabiegu wyglądają trochę inaczej, nie martw się na zapasAnastazja85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Udało nam się z mężem cudem wbić do genetyka. Jak by którejś z was był potrzebny to polecam Strońsk. Dziura jakich mało ale specjalista naprawdę fajny. Terminy wprawdzie mają na grudzień, ale kazali dzwonić czy coś się nie zwalnia i zwolniło się
Więc jesteśmy już po czekamy teraz na wyniki!
inessa, Anastazja85 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Aaaa genetyk (genetyk gin położnik
) zrobił mi też usg i wykrył niestety macicę dwurożną, aż sama się dziwię że nikt tego wcześniej nie widział. Boję się teraz już każdego trymestru ... bo to można poronić w każdej chwili zdrową ciążę
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]