Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CZarna88-kochana,teraz zobaczylam,ze stracilas Kruszynke,....ale bedzie ten upragniony dzien na porodowce,zobaczysz....Ściskam CIe z calych sił
...ciesze sie ,ze dzis jestem z Wami,bo nawet nie wiedzialam,ze mamy dzis dzien utraconych naszych maluszkow...to prosze Was,jak bedziecie na grobach,to zapalcie światelko w imieniu wszystkich MAm,bo przeciez te nasze bąbelki to chyba do "jednego przedszkola" chodza,to sie znaja,co nie? Ja dzis w modlitwie bede myslami z Wami wszystkimi,tymi,ktore cierpia po stracie,ktore traca nadzieje,ktore nosza pod serduchem nowe zycie i sa zatroskane....oby Bóg dal nadzieje,ukoil zlamane serca i dodal sil...za wstawiennictwem naszych MAlych Świetychgosia.b, Czarna_88, agnb6, Zemraa, Tosia 1981, gosiunia lubią tę wiadomość
zazu23l
ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc -
nick nieaktualny
-
Kochane dla wszystkich aniołków i ich mam zapaliłam dzisiaj światełko ,na grobie mojego synka i jego rodzeństwa
W ten szczególny dzień bardzo o was wszystkich myślę.
"Zburzony porządek wszechświata"
Na cmentarzu dzisiaj sporo starszych ludzi
I jedna mama
Sama
Z ulotnym wspomnieniem dziecka
Które przestało zanim zaczęło
Które zamiast płakać, śmiać się, psocić
Zasnęło
A ona pierze te ubranka z wyobrażeń
Gotuje niby-kaszkę, kupuje zabawki marzeń
Mierzy buciki, martwi się gdy ma gorączkę
Ociera łzy i prowadzi za rączkę
Tylko
Coś się Panu Bogu poplątało
Bo te łzy nie są dziecka, tylko jej...
agnb6, zazu23l, mała.mi, Kitaja, malgo31, Tosia 1981, Blondik, Czarna_88, agatka196, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja nienarodzona kruszynko,moj Aniolku najdroższy,zawsze będę Cie nosila w sercu [*]
Zemraa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
...w naszej pamieci i sercach na zawsze... kochane malenstwo [*]
Tule wszystkie Aniolkowe Mamy :*Zemraa, zazu23l, gosiunia lubią tę wiadomość
Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
Ja właśnie wróciłam z cmentarza. Podziękowałam moim Aniołkom za to że czuwają nad nami, bo dziś zobaczyłam serduszko maluszka którego noszę pod sercem
Ściskam Was wszystkie mocno :*malgo31, Zemraa, Blondik, agnb6, gosia.b, Buziulka, peppapig, Lemurek27, gosiunia lubią tę wiadomość