Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja to dużo czasu minęło, faktycznie mogła być późna owulacja. Oczywiście że ciałko żółte to dobry znak
Dzidzia ma jeszcze czas, na następnym USG na pewno zobaczysz serduszko
Wiem że bardzo się stresujesz, znam doskonale to uczucie. Postaraj się czymś zająć żeby się nie stresować, nie wiem poczytaj książki? Mi to bardzo pomogło
A już na pewno nie czytaj nic na ten temat w internecie i na forum też jak najmniej. Uwierz mi, to pomaga się jako tako opanować żeby stresem nie zaszkodzić fasolce
Będzie dobrze :*
skabarka lubi tę wiadomość
-
Miru:gratuluje
Ja wczoraj z moim mezusiem sluchalismy serduszka naszej kruszynki mimo ze na detektorze bylo napisane ze od 12tc mozna sluchac,ale nam sie wczoraj udalo odnalesc,moj T sluchal ze lzami w oczach i pyta czy to dobrze ze serduszko tu cyt"zapiernicza jak maly samochodzik"
zycze mileo i udaneo dnia pozdrawiamgosia.b, agnb6, Blondik lubią tę wiadomość
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
Anastazja - trzymam kciuki, abyś jak najszybciej zobaczyła i usłyszała serduszko!
Miru i Domisia - wspaniałe wieści! Trzymam kciuki nieustannie, żeby dzieciątka zdrowo rosły! :*domisia82 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Tak bardzo nie chcialam tu trafic tym razem....niestety znowu poronilam...dlaczego Boze nas tak doswiadczasz?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cześć Kochane... cały czas o was pamiętam i was podczytuje...
Gratuluję wszystkim za fasolkowanym mamą i trzymam za was bardzo mocno kciuki z całego serca abyście w końcu mogły trzymać za niedługo piękne zdrowe płaczące niemowlaczki;-)
Bardzo mi przykro że dołączyły do nas nowe Mamy Aniołków... każda strata jest bólem nie do opisania i nie do opowiedzenia, przytulam was bardzo mocno i myślami jestem z wami...
"Kitaja" pytasz dlaczego Bóg nas tak doświadcza... tego się chyba nie dowiemy- niestety
Za dużo nas już jest na tej stronie... nie powinno tak być ...
Życzę wam kochane oraz samej sobie dużo siły w te święta :-* -
nick nieaktualnyKitaja wrote:Tak bardzo nie chcialam tu trafic tym razem....niestety znowu poronilam...dlaczego Boze nas tak doswiadczasz?
Kitaja kochana, bardzo bardzo mi przykrożyczę Ci dużo siły i spokoju ducha w te święta
trzymaj się, przytulam wirtualnie!!!
-
nick nieaktualny
-
Zadnej z nas nie powinno tu byc!!! A takie slowo jak poronienie nie powinno istniec.Musze byc silna dla mojego meza i silna do walki o swoja fasolke,ale teraz gdy juz maz spi moge sobie ciuchutko poplakac...Jest mi tak cholernie ciezko,czuje sie taka niewartosciowa,tak bardzo sie boje ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja tak bardzo mi przykro
Bardzo mocno Cię przytulam
Miru-gratuluję kochana!
W ogóle gratuluje wszystkim zafasolkowanym
Wpadłam Wam kochane złożyć życzenia świąteczne i wirtualnie przytulić każdą z Was
W oczekiwaniu na zbliżające się
Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok
Żegnamy minione miesiące
I pełni nadziei spoglądamy w przyszłość.
Pragniemy przeżyć
Niepowtarzalne świąteczne chwile
W pokoju i wzajemnej bliskości.
Serdeczne życzenia:
Zdrowia, pogody ducha,
Spełnienia wszystkich marzeń,a szczególnie tych fasolkowych
Uśmiechu-choć czasem trudno się uśmiechać,
Wiary-bo dużo jej wszystkie potrzebujemy i
Miłości,dużo,dużo miłości!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78cc6b4e08e4.gifagnb6 lubi tę wiadomość
-
Kitaja...przytulam do serca,bo co tu więcej można powiedzieć....też zastanawiam się dlaczego ....problem w tym że nigdy się tego nie dowiemy....zwątpiłam w Boga i jego mądrość....
A wszystkim mamom spokoju no i co najwyżej lekkich mdłości ,bólu cycek czyli dobrych oznak ciąży....i mnóstwa motylków.....
[*]LAURKA28.11.2014 -
nick nieaktualnyHej kochane!!!
Chce sie przypomniec i to,ze o Was pamietam mimo,ze mnie tutaj nie ma a kilka słów co u mnie:
No cóz zblizaja sie swieta wiec jest trudniej no i zdrowotnie nie moge dojsc po zabiegu okazało sie,ze mam miesniaka i kilka małych i cały czas krwawie od zabiegu czeka mnie operacja ale jeszcze na nią poczekam!
Otrzymalismy tez ostateczną kwalifikacje do adopcji i teraz czekamy na telefon,ze jest dla nas dziecko moze to potrwac nawet 2 lata ale czekamy
Widze, że sa tutaj nowe aniołkowe mamy współczuje z całego serca
Przesyłam moja pamiec oraz serdeczne życzenia świateczenie -
inessa wrote:Hej kochane!!!
Chce sie przypomniec i to,ze o Was pamietam mimo,ze mnie tutaj nie ma a kilka słów co u mnie:
No cóz zblizaja sie swieta wiec jest trudniej no i zdrowotnie nie moge dojsc po zabiegu okazało sie,ze mam miesniaka i kilka małych i cały czas krwawie od zabiegu czeka mnie operacja ale jeszcze na nią poczekam!
Otrzymalismy tez ostateczną kwalifikacje do adopcji i teraz czekamy na telefon,ze jest dla nas dziecko moze to potrwac nawet 2 lata ale czekamy
Widze, że sa tutaj nowe aniołkowe mamy współczuje z całego serca
Przesyłam moja pamiec oraz serdeczne życzenia świateczenie
również życzę Inessko Spokojnych, radosnych świąt -
Cześć kochane...
Wiem, że pewnie nie wszystkie będą mnie znać, ale sama byłam w tym miejscu jakiś czas temu...dokładnie w kwietniu tego roku. Chcę Wam wszystkim z okazji zbiżających się Świąt złożyć życzenia :*
Każda z nas ma jakieś życzenia, marzenia, które bardzo chcemy aby się spełniły. Życzę Wam, aby te święta były pełne miłości, spokoju i radości, abyście mogły spędzić ten wyjątkowy czas w gronie tych, których kochacie, dużo zdrowia, by móc sięgać po każdy wyznaczony cel. Szczęśliwego Nowego Roku, aby przyniósł Wam nowe możliwości i siły :*
Ściskamy Was mocno, cała nasza trójcaMadzia, Lilianka i Konrad :*
ewcia21k, skabarka, Miru, LuckyMe, KOLCZU20, domisia82, gosia.b, anet525, Lemurek27 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny troche mnie nie bylo bo roboty duzo, a czasu malo. Ja dalej czekam na okres.
Zdrowycj i spokojnychSwiat zyczeMagic, Mysza01 lubią tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
nick nieaktualny