Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziewczyny, wszystkiego dobrego na te Święta a co najważniejsze- spełnienia tego najważniejszego marzenia spod serca :*
Zemraa, gosia.b, Magic, Lemurek27 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Kochane życzę Wam wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Oby w 2015 roku pojawiło się u Was wymarzone szczęście... mały bobas :*
Zemraa, gosia.b, Magic, Lemurek27, agnb6 lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Wigilia to nie czas,
kiedy prezentow moc,
wigilia to nie jest czas,
gdy potraw 100 na stole,
wigilia to piekny czas,
Bozonarodzeniowy czas,
gdy siedzimy wszyscy w kole,
i mamy bliskich przy stole,
Spokojnych i zdrowych Swiat kochane wam zycze aby spelnily sie wszystkie marzenia nawet te z samego konca waszych serduszekZemraa, gosia.b, Magic, Lemurek27, agnb6 lubią tę wiadomość
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
Jest taki zmierzch
wśród grudniowych, szarych dni,
kiedy w noc gwiazdka lśni.
Wigilii czas każe nam u stołu stać,
łamać opłatek, razem trwać.
A kiedy już ta pierwsza z gwiazd
zaświeci nam spoza chmur,
dzieje się cud co w każdym z nas
umie zburzyć jego własny mur.
ZDROWYCH- bo to najważniejsze.
PEŁNYCH MIŁOŚCI- bo to sens życia
WIARY- bo pozwala przetrwać trudne chwile.
NADZIEI- bo wtedy niemożliwe staje się możliwe
WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE :-*domisia82, Zemraa, gosia.b, ewcia21k, Magic, Lemurek27, agnb6 lubią tę wiadomość
-
"Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem.
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość…
Do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja, a miłość przyjdzie sama…"
Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek oraz Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia.
domisia82, gosia.b, anet525, Magic, Lemurek27, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Kochane, ja też Wam życzę wspaniałych Świąt, pełnych miłości i rodzinnej atmosfery oraz spełnienia marzeń, szczególnie tych, których pragniemy najmocniej.
Owocnego Nowego Roku!Zemraa, Magic, Lemurek27, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWesołych Świąt Dziewuszki :****
Każdej z nas życzę pięknej fasolinki z której wykluje się piękny dzidziuś, miłości, uwagi i wsparcia ze strony najbliższych oraz spełnienia wszystkich marzeńdomisia82, Zemraa, Rotenkopf, Magic, Lemurek27, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Magic cieszę się ze u ciebie wszystko w porządku.
Wszystkim aniolkowym mamom również życzę Wesolych Świąt i oby Nowy Rok sprawil ze pojawiają się u was malutkie fasolki.ewcia21k, Magic, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Anastazja nie byłam na becie bo to stres.
Bylam na usg w 4 tyg i 2 dni ciąży nic nie było widać jakieś plamki.teraz wracam od ginekologa. Ciaza 5 tyg i 5 dni. Pęcherzyk z zarodkiem ma 2 mm i... piękne
♡
Pani doktor twierdzi ze nic nam nie zagraża.
Bety w tej ciazy nie robie bo to taki stres porównywanie itd a maluch o tak rośnie swoim tempem.Miru lubi tę wiadomość
-
anet525 wrote:miru moje serdeczne gratulacje. Wreszcie sie doczekamy malenstwa
Moja fasolka rośnie bo mama w spodnie juz się nie zapina. Serduszko bije a 30.12 zobaczymy się poraź kolejny posłuchać juz tym razem ♡anet525, ewcia21k, gosia.b, Blondik, Magic, Lemurek27, MartaAlvi, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Super wiadomości pod koniec roku. Wszystko się dobrze rozwiąże. Ja to juz ledwo chodzę i ciebie tez to niedługo czeka hihi
Magic lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczęta dawno to jakoś nie zaglądałam, ale przyszłam pochwalić się szczęśliwą nowiną
dostaliśmy z mężem najwspanialszy prezent na święta, tak piękne 2 krechy że aż się nie spodziewałam
mam nadzieje że maleństwo już z nami zostanie!
Życzę wam samego szczęścia w przyszłym roku, zieloności nieciężarnym i tylko szczęśliwych rozwiązań wszystkim!maja35, Rotenkopf, Zemraa, Blondik, LuckyMe, Ania_84, Czarna_88, agnb6, anet525, Kitaja, Lemurek27 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny,
Po czterech latach starania się o dziecko 19 listopada dowiedziałam się,że jestem w ciąży, niestety moja radość nie trwała długo bo 8 grudnia na usg okazało się że ciąża jest martwa...13 grudnia w szpitalu dostałam leki i poroniłam, teraz strasznie się boję ze juą nigdy się nie uda -
Witaj Kasiu. Mimo iż Wolałabym Cię na tym temacie nie witać
Współczuję i wiem co czujesz.
Wiem ze teraz świat wydaje się czarny i zły, ale przyjdzie taki moment ze zobaczysz kolory i wtedy spojrzenie na świat się zmieni.
będziesz jeszcze mama jak każda z Nas. Jedyny udaje się od razu innym Maluchy zmieniają datę przyjścia ns świat.
Jedne wracają - ja sama kilka razy- inne nie. Grunt to sir nie poddawać ♡
Wiara czyni cuda...Rotenkopf, Lemurek27 lubią tę wiadomość