Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane chce tylko powiedziec,ze pamietam o Was i walczcie dopóki mozecie i macie siły!!!!!
A w Nowym Roku wiele Radosci i niech nadzieja Was nie opuszcza!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a379bc79d782.jpgRachele, agnb6, Czarna_88, szpilka, domisia82, anet525, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, życzę Wam pomimo smutków i żalów w sercu odrobiny zapomnienia w sylwestrową noc, szampańskiej zabawy i wiary, że nowy rok spełni nasze marzenia i będzie lepszy od poprzedniego!
Wszystkiego dobrego kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:39
Zemraa, Rachele, *Kejt*, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
"Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzenia...same najlepsze jak wiadomo....
Oby ten Nowy Rok przyniósł choć odrobinę ulgi i zrozumienia, oby tęsknota przestała być tak bardzo bolesna a stała się wspomnieniami wypełnionymi miłością.
Wszystkiego tego o czym każdy z nas marzy w skrytości serca, aby się spełniło...
I dużo miłości...
A dla naszych wszystkich Aniołków sylwestrowe baloniki i światełka (*)(*)(*)(*) ....wszak One również świętują."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 10:12
Rachele, *Kejt*, Czarna_88, agnb6, anet525, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego kochane moje w nowym roku oby spełniły się nasze wszystkie marzenia i pragnienia :-*
Dzisiaj zapale światełko na cmentarzu na grobie dzieci utraconych dla naszych wszystkich aniołków [*] niechaj czuwają nad nami i nad naszymi rodzinami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:41
Zemraa, Blondik, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane, oby w 2015 roku ułożyło się u Nas tak, jak byśmy tego chciały.
Zdrowia i spełnienia marzeń, cierpliwości i wytrwałości, miłości i spontaniczności !) ;**
Dziękuję, że jesteście i mam nadzieję, że będziecie jeszcze dłużej, cokolwiek będzie się u Nas działo
Obyśmy WSZYSTKIE za rok piły Piccolo z małym Bąbelkiem w ramionach))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:21
Zemraa, ol, agnb6 lubią tę wiadomość
-
"Obyśmy WSZYSTKIE za rok piły Piccolo z małym Bąbelkiem w ramionach"
AMENZemraa, Rotenkopf, Blondik, ol, meeegi1771 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Aniołkowym Mamom :*
Niestety straciłam ciążę po raz trzeci i czekają Nas badania genetyczne kariotypów. Czy któraś z Was je robiła?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Witam się w tym nowym roku
Wszystkim nam życzę spokojnych ciąż i zdrowych bobasków
Anastazja przykro mi
Dla mnie rok 2014 też nie był łaskawy w maju w 24tc obumarło mi dzieciątko, mój kochany synuśa na mikołaja dostałam prezent w postaci ciaży biochemicznej
Cieszę się że już skończył i mam nadzieję że nowy będzie lepszy
Ja też myślę sobie zbadać kariotypy ale najpierw czeka mnie hsc i zespół antyfosfolipidowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:26
Zemraa lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.201405.2015
Zuzia22.03.2016 3260g i 57cm
-
Anastazja85:bardzo mi przykro
smutne sa takie wiadomosci,ale ten rok musi byc szczesliwy dla nas wszystkich tych zafasolkowanych aby dzieciatka ur sie zdrowiutkie i tym ktorym sie jeszcze nie udalo w tym nowym roku musi sie udacMikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png