X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asieńka - niestety witam cię w naszym zaszczytnym gronie Aniołkowych Mam...

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej najgorsze co nas spotkalo to strata malenstwa jest taktciezlo i smutno. Tak bardzo bym chciala znow zajsc w ciaze. Ale cza tak szybko sie uda.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii opowiedz coś o sobie.. przytulam...

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    17 lipca porõnilam 18 zabieg to byl 11/12 tydz dzisiaj juz 11 dni od zabiegu i juz bym chciala znow zajsc a to dopiero poczatek masakra

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cierpliwości. Jak się będziesz stresowała to sobie utrudnisz starania, bo się poblokujez

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierze ze bedzie wszystko dobrze i sie uda znow zajsc

• asieńka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam wielki mętlik w głowie, ale wy na pewno mnie zrozumiecie..
    odebrała wynik badania histopatologicznego -napisali brak tkanek płodu :( nie wiem jak to możliwe, wszystko dokładnie oglądałam :( wielkie rozczarowanie i czuje sie jakby ktos mnie oszukał :|(
    nie liczyłam, ze będzie cały ale cząstki, bo widziałam kawałek....
    chce wykonac badanie na okreslenie płci, zeby nadac imie dziecku, dzwoniłam do patomorfologi, jest zachowana kosmówka wiec moga wykonac....
    czy jak dam imie dziecku i zarejestruje w USC nie poczuje dopiero wielkiej straty i sie nie załamie? nie wiem czy dobrze robie.... ale chce miec dowód, ze istniał....

mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...

Cykl starań...☆☆☆☆☆☆
  • Madoks Przyjaciółka

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jako dowód istnienia mam ostatnie zdjęcia usg moich aniołków wsadzone w ramce i schowane, wiem ze jest ale nie chciałabym patrzeć na nie nie codziennie ....

8p3orjjg3p2zojz4.png
    07.01.2015 [*] 12TC
    21.07.2015 [*] 6 TC
    29.06.2016 - Michaś
  • Agnieszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno tutaj nie zaglądałam, u nas nadal bez zmian, jak na razie to wszystko jest przeciwko nam, jak byłam dwa miesiące u męża to w jednym cyklu nam się nie udało, a w drugim akurat na dni płodne, on musiał pojechać do pracy do innego miasta :/ Teraz jeszcze zrobiło mu się zapalenie ślinianki i najprawdopodobniej czeka go operacja, więc pewnie z naszych wakacyjnych planów nici, a miałam nadzieje że jak wyjedziemy, to trochę się odstresuje.

Czas mija, myślałam ze z każdym dniem będzie łatwiej, ale nie jest. Naokoło same ciąże, a u nas cały czas pod górkę. Czuje się tym wszystkim mega zmęczona i strasznie wkurzona, że ja która tak bardzo pragnie dziecka mam problemy, żeby zajść w ciąże, a inne zachodzą bez problemów. Za półtora miesiąca jechałabym na porodówkę, strasznie tęsknie za nimi...

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

Aniołki 8tc [*] 13.02.2015 kochamy, tęsknimy, pamiętamy.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Przykro mi i tulę Was kochane kobitki.
    Do mnie już chyba wszystko się czepia ,złapałam jakiejś grypy żołądkowej i wylądowałam w szpitalu z tężyczką.

Myślałam ,że dostałam udaru tak mnie sparaliżowało.
    Jestem już tym wszystkim zmęczona.

Michaś [*]04.06.2014

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik masakra zdrówka :( kurcze oby juz bylo tyllo lepiej

• sylwia24 Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam następny cykl i nic aj ale nadzieja jest dziewczyny zarażam was taką nadzieją . wiadomo są chwile słabości ale wiem że mój synek nie chciał by smutnej mamy odwiedzam Jasia popłacze ale wiem że jest przy nas i daje siłe...

rudzik zdrowia życzę ;)

JASIU 23.03 2015 godz. 10:10
    moje słoneczko kochane;)
    sylwia
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę :)

Sylwia mam podobne podejście choć chwile kiedy test jest negatywny albo przychodzi @ są dość trudne, ale mamy dla kogo walczyć, nasze dzieci na Nas czekają, także trzeba się podnieść i dalej próbować bo dziecko jest Nam dać w stanie wynagrodzić wszystkie cierpienia które na drodze spotkałyśmy :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczynki,ja już czuję się tak dobrze że przesadzilam dziś wszystkie kwiaty ,powyrywalam chwasciory,aż mi lepiej z tego zmęczenia po takiej pracy.
    Przynajmniej nie myślę i nie wnerwiam się na mojego męża, który jest do środy na wyjeździe gdy tymczasem mam płodne dni.

Jeszcze od paru dni moja sąsiadka paraduje ze swoim brzuchem i chce mi się płakać bo mi wciąż się nie udaje.

Michaś ♡ [*]04.06.2014

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 21:33

• Angelina Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, dziewczyny ja jestem zdominowana przez myśli o kolejnej ciąży i tylko to mi pomaga. Jak mój mąż sprowadza mnie do parteru mówiąc, że już nie będziemy mieli kolejnego dziecka ( on nie chce) to tak mnie to dołuje że nie chce mi się żyć.
    Nie wiem jak go przekonać? Ale muszę jakoś to zrobić..
    Przed urlopem byłam u ginekolog i zaleciła czekać jednak te 10-12 m-cy po cc.
    Poza tym stwierdziła, że wszystko ok. pęcherzyków mam jeszcze dużo więc szanse na ciąże jeszcze będą . Jedyną przeszkodą jest mój mąż. A nie mam też czasu ze względu na wiek zastanawiać się i przekonywac go przez 5 lat.

km5s8u69q08sfsa9.png
    zem38iik979vtlfe.png
    UKOCHANY FRANUŚ *09-02-2015r + 09-02-2015r. 29tc żył 1,5 godz.
    n59yi09kveaj4gx0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik, wracaj szybko do zdrowia! ;**
    Niestety witam nowe Aniołkowe Mamy.

Wiem, że to brzydko jest się chwalić, tym bardziej, że nie jest to najweselsze miejsce ale Kochane, dałyście mi tyle wsparcia, że ja będę chciała teraz...wysyłać Wam wiruski! ;) Tak, udało się ;)) 18 sierpnia mam wizytę i zobaczymy jak się ma Okruszek ;)
    Totalnie się nie spodziewałam tego w tym cyklu, a tu proszę.
    Cieszę się ogromnie, ale radość miesza się ze strachem, lecz w każdych takich chwilach ogarniam się i mówię 'będzie dobrze! musi!'.

Madoks, inessa, asieńka, maja2024 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf gratuluje :* strasznie sie ciesze twoim szczesciem i jestem pewna ze maluszek ma sie dobrze :)

Rotenkopf lubi tę wiadomość

• sylwia24 Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulację trzymamy kciuki musi być dobrze...;) pisz i dawaj znać co tam ok będziemy z tobą ;))
    teraz czas na nas kochane do roboty się brać

JASIU 23.03 2015 godz. 10:10
    moje słoneczko kochane;)
    sylwia
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf serdeczne gratulacje, kochana tak bardzo się cieszę, że ci się udało, niech maluszek zdrowo rośnie :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Kochane! ;**

‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ