Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
pati87 wrote:PrimaSort,
jestem z lubelszczyzny,
wyniki mthfr za okolo poltora miesiaca, przyjda listem wraz z zaleceniami od dr,
u mojego synka tętno bylo w 6t1dz, bedzie dobrze na pewno,
trzymaj się!
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik90 wrote:Ja tez jestem z Lubelskiego? W Lublinie chodzilas do ginekologa?
-
pati87 wrote:nie chodzilam w lublinie do gina, bo do lublina mam 65km, chodze do gina z mojego miasta co jest ordynatorem w naszym szpitalu
s1985 wrote:primka 3maj sie nie ufaj lekarzom, ufaj swojemu
ja dzis dzwoniłam do Gdanska do kliniki genetycznej mamy wizyte na 5 stycznia, wiec czekamy a miedzy czasie dochodzimy do siebie
Mam rodzinę w Elblągus1985 lubi tę wiadomość
s1985 wrote:primka 3maj sie nie ufaj lekarzom, ufaj swojemu
ja dzis dzwoniłam do Gdanska do kliniki genetycznej mamy wizyte na 5 stycznia, wiec czekamy a miedzy czasie dochodzimy do siebie
Może akurat Wam się też wcześniej trafi -
nick nieaktualnyPrimka no to strasznie daleko a mówia moze kiedy CIe wypisza?
Bo moze spróbuj wrocic i niech Twoj lekarz połozy Cie u siebie wtedy poczujesz sie bezpieczniej a to bardzo wazne jest!!!
s1985 to i tak szybko bedziecie miec wizyte my czekalismy prawie pół roku na wizyte !!!
no ale moze rzeczywiscie cos sie uda wczesniej zadziałac !!!
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Primka no to strasznie daleko a mówia moze kiedy CIe wypisza?
Bo moze spróbuj wrocic i niech Twoj lekarz połozy Cie u siebie wtedy poczujesz sie bezpieczniej a to bardzo wazne jest!!!
s1985 to i tak szybko bedziecie miec wizyte my czekalismy prawie pół roku na wizyte !!!
no ale moze rzeczywiscie cos sie uda wczesniej zadziałac !!! -
PrimaSort wrote:Mój lekarz uważa że hospitalizacja nie jest potrzebna bo równie dobrze mogę leżeć w domu i brać leki doustnie sama. No i psychicznie bym się lepiej czuła bo tu wciąż słyszę ktg...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny,
milego weekendu wam zycze!
ja na 18ta ide na 'listy do m2' razem z moim ukochanym, moja siostra i jej mezem,
moze sie troche oderwe od rzeczywistosci, zobaczymy?
wczoraj jak bylismy na tych konsultacjach bylo mi bardzo miło jak moj ukochany odp na pytanie dr czy bedziemy sie starac o dziecko? odp ze oczywiscie tak bedziemy sie starac, ja oczywiscie nie mam jeszcze sily odp na takie pytanie -
nick nieaktualnyPrzed chwilą miałam USG i mam krwiaki. Z nich jest to krwawienie. Jeden pęcherzyk jest pusty a w drugim jest zarodek z bijącym sercem. Wzrost zarodka i tętno jest dobre. Wysłałam zdjęcie do mojego ginekologa i konsultowałam z nim to USG. Powiedział, że krwiaki nie powodują poronienia ale muszą się wchłonąć. A ten jeden pecherzyk się wchłonie pewnie i miejmy nadzieję, że ten zarodek będzie się prawidłowo rozwijał.
Dziś 6 tygodni i 3 dni.
Tu jest bardzo słaby sprzęt ale wrzucam Wam zdjęcie z ostatniej chwili:
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Przed chwilą miałam USG i mam krwiaki. Z nich jest to krwawienie. Jeden pęcherzyk jest pusty a w drugim jest zarodek z bijącym sercem. Wzrost zarodka i tętno jest dobre. Wysłałam zdjęcie do mojego ginekologa i konsultowałam z nim to USG. Powiedział, że krwiaki nie powodują poronienia ale muszą się wchłonąć. A ten jeden pecherzyk się wchłonie pewnie i miejmy nadzieję, że ten zarodek będzie się prawidłowo rozwijał.
Dziś 6 tygodni i 3 dni.
Tu jest bardzo słaby sprzęt ale wrzucam Wam zdjęcie z ostatniej chwili:
PrimaSort lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18