Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobietki! U mnie z rana zawał...
Podcieram się po porannym siusiu a tam różowo!!!
Teraz się już uspokoiło i jest troszkę lekko kremowo.
Podejrzewam że jak wczoraj wkładalam globulkę to gdzieś paznokciem się zadrapnełam.
Teraz lekko mnie pobolewa brzuch, tak troszkę ciągnie w dół, ale na prawdę delikatnie. Pisałam do Pani doktor smsa ale jeszcze nie odpisała.
Będzie ok, co? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
dobrej niedzieli mimo wszystko zycze
Primka wierze,ze u Ciebie bedzie wszystko dobrze duzo odpoczywaj i leki bierze nie słuchał tamtych lekarzy dobrze, że masz kontakt ze swoim ginekologiem.
Żania
Dla kazdej z Was buziakiPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie dzisiaj z rana znów różowo... To chyba te globulki to powodują.
Bo to tylko rano, dopóki cała pozostałość tabletki nie wyleci. Zero bólu, nic.
Jak jutro znowu się to powtórzy to dzwonie do mojej gin i odstawiam te globulki -
nick nieaktualnyWczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
Dzisiaj już tylko plamię na brązowo - stara krew.
Strasznie mnie wytrzęsło jak jechaliśmy mimo poduszki pod tyłkiem. I dziś jestem lekko obolała w okolicach podbrzusza.
USG nie robili.
W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa. Zobaczymy co powie. Psychicznie już nie daję rady. -
PrimaSort wrote:Wczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
Strasznie mnie wytrzęsło jak jechaliśmy mimo poduszki pod tyłkiem. I dziś jestem lekko obolała w okolicach podbrzusza.
USG nie robili.
W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa. Zobaczymy co powie. Psychicznie już nie daję rady.
to krwawienie pewnie przez krwiaki. Będzie dobrze :***
trzymam kciuki :*PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Wczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
USG nie robili.
W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa. Zobaczymy co powie. Psychicznie już nie daję rady.PrimaSort lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
dziewczyny czy któraś wydłuzyła sobie f.lutealna a przy okazji cykl wit b6? Biore ja od 2tyg na plamienia i rzeczywiscie ich narazie nie ma. Jutro powinnam dostac @ ale zawsze ok 3 dni wczesniej mialam plamienia, a teraz czysciutko, tylko troche białego sluzu...
06.2015 - poronienie
-
Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie u ginekologa po urodzeniu aniołka. Jakos ona tam przebiegla jesli chodzi o moją psychikę bo tylko na początku miałam łzy w oczach. Powiedział abym poczekala z rok ze staraniami bo jestem młoda mam 28 lat i dużo przeszlam bo czułam juz miesiąc ruchy dziecka.
Trochę się zdenerwowalam tym.
Bo do jasnej cholery on nie jest moim psychologiem.
Na chwilę obecną sama wiem ze nie jestem jeszcze gotowa. Ale jesli np za kilka miesięcy będę gotowa to wtedy nie bede patrzyla na to co mi gin powiedzial. Chodzę do psychologa i psychiatry wiec pewnie oni bardziej beda wiedzieli kiedy bede gotowa. Wtedy odstawie tabletki antykoncepcyjne i tyle.
Ginekolog mi powiedział ze w kolejnej ciąży by zalecał test harmony. Czytałam o nim kosztuje 2500 zł trochę do dla nas za dużo. Sądzę że jak nam sytuacja finansowa się nie poprawi to pojedziemy tylko na wizytę z usg do dr Roszkowskiego w około 11/12 tc oraz 18/19 tc u niego za wizytę płaciłam 450 zł plus dojazd 150 zł takie pieniążki jesteśmy jeszcze w stanie zorganizować. Oczywiscie resztę ciązy bede prowadziła prywatnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny