Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej u nas czas jakos leci jutro zaczynamy 24 tydzień z moim łobuzem mam w brzuchu nieustający wręcz ruch, nie wiem kiedy on śpi namacalnie czuje jak rośnie jeszcze troche i będzie mi wchodził pod żebra
Ma chyba charskterek mojego męża i jego nadruchliwość
Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki! ;* dziewczyny w I trymestrze takie wrażenie jakby się zderzyło z czołgiem to normalka niestetyPrimaSort, Martynka30, inessa lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
Primko cały czas trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze...
Madziu jesteś już na półmetku oby tak dalej...
Żania co u Ciebie?PrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...
Ja poprzednia straciłam pod koniec 5tc i teraz jestem już w zaawansowanej ciąży:)
nick nieaktualnyada89 wrote:Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...
W którym tygodniu poroniłaś? Ja jestem 4 raz w ciąży. Poroniłam 3 razy. Pierwsza ciąża 12 tydzień, 2 kolejne 5 tydzień -
Ja poroniłam 5tyg 4 dniu. Dzisiaj wychodzi 4 tydz 0 dni. Tylko w tamtej ciązy test pozytywny wyszedł mi kilka dnia po dniu spodziewanej miesiączki i to bardzo blady. A teraz w dniu spodziewanej wyszła wyraźna druga kreska i to nie z porannego moczu... Mam nadzieje, że się uda
Tulisia, PrimaSort lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:Ja poroniłam 5tyg 4 dniu. Dzisiaj wychodzi 4 tydz 0 dni. Tylko w tamtej ciązy test pozytywny wyszedł mi kilka dnia po dniu spodziewanej miesiączki i to bardzo blady. A teraz w dniu spodziewanej wyszła wyraźna druga kreska i to nie z porannego moczu... Mam nadzieje, że się uda
PrimaSort lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyada89 wrote:Ja poroniłam 5tyg 4 dniu. Dzisiaj wychodzi 4 tydz 0 dni. Tylko w tamtej ciązy test pozytywny wyszedł mi kilka dnia po dniu spodziewanej miesiączki i to bardzo blady. A teraz w dniu spodziewanej wyszła wyraźna druga kreska i to nie z porannego moczu... Mam nadzieje, że się uda
Trzymam kciuki! To za tydzień wizyta u ginekologa? -
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Primko cały czas trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze...
Madziu jesteś już na półmetku oby tak dalej...
Żania co u Ciebie?Martynka30, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny leżcie i pachnijcie
A mdłości to dobry objaw
Ja postanowiłam, że mimo iż lekarz powiedział, że nic nie będzie, ja czekam na cud
Dziś mam zachcianki od wczoraj chodzi za mną pączek co nigdy nie przepadałam za pączkami, a kurczak mi mega śmierdziŻaniayarn, PrimaSort, Tulisia lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
ada89 wrote:Wizyte u ginekologa mam na 30 listopada i chyba nic tu nie będe przyśpieszac to wychodzi tak za 1,5 tyg.
A w którym tygodniu zakladana jest karta ciązy? Bo przy poprzedniej nawet nie doczekałam załozenia
Kochana trzymam kciuki będzie dobrze... ja nigdy nie doczekałam się założenia karty, miałam mieć założoną w 10tyg ale okazało się, że maleństwo przestało sie rozwijaćMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Dziewczyny leżcie i pachnijcie
A mdłości to dobry objaw
Ja postanowiłam, że mimo iż lekarz powiedział, że nic nie będzie, ja czekam na cud
Dziś mam zachcianki od wczoraj chodzi za mną pączek co nigdy nie przepadałam za pączkami, a kurczak mi mega śmierdziMartynka30, PrimaSort lubią tę wiadomość