Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tak z pobraniem krwi o masakra zostało mi to z dzieciństwa, jak lekarz po stwierdzeniu szkarlatyny przepisał mi 2 razy dziennie zastrzyk z debeceliny.... strasznie bolący, że nie mogłam po tym chodzić
Madzia trzymam kciuki za wizytę u dentystyMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Ja mam tak z pobraniem krwi o masakra zostało mi to z dzieciństwa, jak lekarz po stwierdzeniu szkarlatyny przepisał mi 2 razy dziennie zastrzyk z debeceliny.... strasznie bolący, że nie mogłam po tym chodzić
Madzia trzymam kciuki za wizytę u dentystyPrimaSort, inessa lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ja mam zęba do usunięcia i nie wiem co robić bo boli... Wyrywanie chyba jest nie wskazane??
PrimaSort wrote:Ja mam zęba do usunięcia i nie wiem co robić bo boli... Wyrywanie chyba jest nie wskazane??
Najlepszy czas na leczenie zębów to II trymestr.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Jezeli boli to lepiej idź do dentysty, poda Ci znieczulenie bez adrenaliny i wyrwiecie, przecież nie będziesz sie męczyć.
Najlepszy czas na leczenie zębów to II trymestr. -
PrimaSort wrote:5 i to ząb który w zeszłym roku pękł na pół 5 miesięcy po leczeniu kanałowym.
Masakra z tymi zębami ;/
Zazdroszczę Ci, że nie musisz częściej dentysty odwiedzać!
U nas to rodzinne, że zęby szybko łapią próchnicę.
Tłumaczę sobie, że robię to dla malucha i jakoś nie uciekłam jeszcze z fotela co zdarzało mi się jak byłam mała;DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 11:11
Madzik muszę Wam się do czegoś przyznać byłam na becie rano... bo z sikańca wyszedł mi cień kreski, a testy owulacyjne są pozytywne od 3 dni( znaczy się jedna kreska jest odrobinę jaśniejsza)
Wyniki będę miała popołudniu, strasznie się denerwuje, bo boję się, że może to być torbiel...a i wyniki odbieram osobiście bo u nas w małym mieście tylko to tak działaPrimaSort, inessa lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Madzik muszę Wam się do czegoś przyznać byłam na becie rano... bo z sikańca wyszedł mi cień kreski, a testy owulacyjne są pozytywne od 3 dni( znaczy się jedna kreska jest odrobinę jaśniejsza)
Wyniki będę miała popołudniu, strasznie się denerwuje, bo boję się, że może to być torbiel...a i wyniki odbieram osobiście bo u nas w małym mieście tylko to tak działa
Będę mocno trzymać kciuki! A dzisiaj to najmocniej bo na fotelu dentystycznym mam zawsze tak zaciśnięte pięści gotowe do walki;D
Madzik Dzięki jesteś kochana
Ja już sobie wymyślam niewiadomo co, mi się ubzdurało, że z tych pęcherzyków co nie urosły mogło się coś zrobić, zobaczę jak beta będzie dodatnia to zadzwonię do lekarza i zapytam się czy to możliwe Czyli ten wielki spadek u mnie mógł oznaczać implatację ?Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Madzik muszę Wam się do czegoś przyznać byłam na becie rano... bo z sikańca wyszedł mi cień kreski, a testy owulacyjne są pozytywne od 3 dni( znaczy się jedna kreska jest odrobinę jaśniejsza)
Wyniki będę miała popołudniu, strasznie się denerwuje, bo boję się, że może to być torbiel...a i wyniki odbieram osobiście bo u nas w małym mieście tylko to tak działaMartynka30 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Madzik Dzięki jesteś kochana
Ja już sobie wymyślam niewiadomo co, mi się ubzdurało, że z tych pęcherzyków co nie urosły mogło się coś zrobić, zobaczę jak beta będzie dodatnia to zadzwonię do lekarza i zapytam się czy to możliwe Czyli ten wielki spadek u mnie mógł oznaczać implatację ?
Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych
Torbiel by tak szybko nie urosła, spokojnie to na pewno nie to Ale jak to my kobiety zawsze sobie nabijemy coś do tych pustych głów!PrimaSort lubi tę wiadomość
O tak, ja jak sobie wbiję coś to potem ciężko mi wybić...mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, bo ostatnio też wcześniej mi beta wyszła a potem okazało się, że ciąża biochemiczna...muszę wierzyć, że jak się uda to będzie dobrze...
PrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:O tak, ja jak sobie wbiję coś to potem ciężko mi wybić...mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, bo ostatnio też wcześniej mi beta wyszła a potem okazało się, że ciąża biochemiczna...muszę wierzyć, że jak się uda to będzie dobrze...
Ale ja mogę się wymądrzać bo zaszłam w pierwszym cyklu w ciąże i nie oczekiwałam kilka miesięcy tak jak Ty. Strzał i od razu gol.
Franek chyba nie lubi dentystów bo siedzi tak cichutko sobie. Pewnie uszy zatyka żeby matki nie słuchać i narzekaniaMartynka30 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*