Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że dopiero teraz piszę i trzymam wszystkich w niepewności.
Macica pulchna, powiększona.
Na USG na 100% jeden pęcherzyk i być może drugi... Może być ciąża bliźniacza ale nie na 100%.
Pęcherzyk 2,7 mm.
Endometrium bardzo ładne 18 mm podobno idealnie grube.
Jutro o tej godzinie co zwykle czyli o 13 mam zrobić Beta-HCG i jak będą miała wynik mam napisać sms-a doktorowi. Powinno być minimum 650 jak będzie 300 to za mało i najprawdopodobniej ciąża poroni się ale doktor jest dobrej myśli.
Jutro trzymajcie kciuki za wynik bety!
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcieMartynka30, Ediii lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Przepraszam, że dopiero teraz piszę i trzymam wszystkich w niepewności.
Na USG na 100% jeden pęcherzyk i być może drugi... Może być ciąża bliźniacza ale nie na 100%.
Pęcherzyk 2,7 mm.
Jutro o tej godzinie co zwykle czyli o 13 mam zrobić Beta-HCG i jak będą miała wynik mam napisać sms-a doktorowi. Powinno być minimum 650 jak będzie 300 to za mało i najprawdopodobniej ciąża poroni się ale doktor jest dobrej myśli.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie
Primka wspaniale wieści! I to jeszcze może bliźniaki! nieźle! My z mężem trzymamy za was kciuki! Opowiedziałam mu waszą historię
Musi byc dobrze!
Kurcze, razem z Tobą jutro będę zyc w niepewności! Ja mam wizytę jutro o 9PrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Przepraszam, że dopiero teraz piszę i trzymam wszystkich w niepewności.
Pęcherzyk 2,7 mm.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie
No i widzisz....teraz tylko pozytywne myślenie i bedzie dobrzePrimaSort lubi tę wiadomość
-
Prima cudne wieści, trzymam nadal kciuki i ślę ciepłe myśli
Ps... nawet nie wiecie jak mi się marzą bliźniakiPrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Madziu dziękuję za słowa otuchy, boję się bardzo, a nie jestem jeszcze w ciąży... nie wiem jak sobie radzić z tymi negatywnymi uczuciami, nie umiem wyłączyć myślenia... boję się nazwę rzeczy po imieniu, że znów będzie to samo
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Przysyłam milion pozytywnych myśli dla Primki
Łatwiej jest kogoś wspierać, niż siebie
Dziewuszki trzymam za Was wszystkie kciuki, mam nadzieję, że wkrótce dołączę do Was, jak wszystko dobrze pójdzie i stymulacja się uda i będę miała owulację to testuję 27 listopada -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Primka wspaniale wieści! I to jeszcze może bliźniaki! nieźle! My z mężem trzymamy za was kciuki! Opowiedziałam mu waszą historię
Musi byc dobrze!
Kurcze, razem z Tobą jutro będę zyc w niepewności! Ja mam wizytę jutro o 9 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny