Ciąża po łyżeczkowaniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź, zobaczę co mi lekarz powie po kontroli. Podczytuje dużo dziewczyn na różnych forach I widziałam,że nie czekają ze staraniami pomimo,że doktor zalecal 3 miesiace. Każdej indywidualna sprawa, ja uważam że jak się czujecie dobrze fizycznie a przede wszystkim psychicznie to warto iść do przodu, tak myślę,że organizm kobiety będzie wiedział czy jest już dobry moment na ciaze czy nie I czy sobie poradzi.Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
basia_siaa wrote:Ja czytałam też, że dziewczyny zachodzą w kolejna ciążę zanim dostaną w ogóle @ po łyżeczkowaniu.
Dokładnie, I ma takie same szanse na donoszenie ciazy jak kobieta która nie poronilaStarania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
basia_siaa wrote:Ja czytałam też, że dziewczyny zachodzą w kolejna ciążę zanim dostaną w ogóle @ po łyżeczkowaniu.
Ja również o tym czytałam. Niestety 51 dzień po zabiegu, miesiączki brak, ciąży również 🤷♀️28 lat 👩🏼⚕️
01.2017 -👶🏻❤
03.2020 - 💔 łyżeczkowanie 8tc 💔 -
Myślę, że zalecają czekać te 3 -6 miesięcy tak bardziej asekuracyjne, bo z tego co czytam to potem ci sami lekarze po kontroli jak widzą że wszystko jest ok, dają światło już po pierwszej @.
I podobno najłatwiej zajść w pierwsze 6 miesięcy od zabiegu. -
Szalwina wrote:Ja również o tym czytałam. Niestety 51 dzień po zabiegu, miesiączki brak, ciąży również 🤷♀️
A badalas betę po zabiegu?Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Szalwina wrote:Ja również o tym czytałam. Niestety 51 dzień po zabiegu, miesiączki brak, ciąży również 🤷♀️
A lekarz co Ci powiedział byłaś już na wizycie? -
Badałam i wszystko było ok, 4 tyg po zabiegu byłam na kontroli,też wszystko było dobrze i dostaliśmy pozwolenie na starania po miesiączce. Tak jak pisałam w którymś temacie, mam torbiel na jajniku,więc pewnie to jest przyczyna spozniajacego się @. Poczekam do końca maja i jak się nie pojawi,to będę musiała pójść na kontrolę. Choć nie ukrywam, wolałabym zobaczyć 2 kreski na teście28 lat 👩🏼⚕️
01.2017 -👶🏻❤
03.2020 - 💔 łyżeczkowanie 8tc 💔 -
Ja jak do poniedzialku nie dostane @ to umówię się na wizytę, to już 29 dzień od zabiegu, a dzisiaj od rana boli mnie podbrzusze ale nie jak na @ tylko jak na owulację, zawsze mam takie kłucia w połowie cyklu przez 3-4 dni, w tym miesiącu nie miałam dopiero teraz. Czy to możliwe żeby owulacja była dopiero teraz?
-
Może też byc cykl bezowulacyjny, wtedy one są dłuższe z reguły, wiadomo życzę dwóch kreseczek w tym przypadku😊😊Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Ja też jestem bardzo ciekawa kiedy dostanę okres. Rozmawiałam z kuzyna to ona miała poronienie samoistne i normalnie ma okres co 29dni a po tym dostała na 31dzien więc w miarę normalnie.
Przed ciąża miałam cykle jak w zegarku co 27-28dni mam nadzieję że nic się teraz nie zmieni -
Sulfasalazyna wrote:Ja jak do poniedzialku nie dostane @ to umówię się na wizytę, to już 29 dzień od zabiegu, a dzisiaj od rana boli mnie podbrzusze ale nie jak na @ tylko jak na owulację, zawsze mam takie kłucia w połowie cyklu przez 3-4 dni, w tym miesiącu nie miałam dopiero teraz. Czy to możliwe żeby owulacja była dopiero teraz?
Sulfasalazyna jedziemy tak samo 😉 ja też 29 dzień -
Właśnie ja też miałam regularne cykle, 28-29dni. Po zabiegu teraz to wiadomo,że inaczej może być. Od zabiegu bardzo wsłuchuję się w swój organizm i szczerze mówiąc przed ciąża tego nie robilam,wiec nawet nie wiem czy miałam bóle owulacyjne itd. Ale przed miesiączka zawsze bolały mnie plecy, a teraz nic totalnie. Jedynie czuje delikatne skurcze w dole brzucha ale to już 2 tydzień i kłują mnie od wczoraj lekko piersi. Jestem całkiem zdezorientowana 🤷♀️🙆♀️28 lat 👩🏼⚕️
01.2017 -👶🏻❤
03.2020 - 💔 łyżeczkowanie 8tc 💔