Ciąża po łyżeczkowaniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zula36 rozumiem Cię moja jest starsza 11 lat ma , ale też ją troszkę olewałam bo w głowie miałam, żeby wszystko było ok z Kropka.
Teraz trochę bardziej staram się z nią czas spędzać i wogóle, ale ona też już coraz mniej chce bo ma swoje towarzystwo koleżanki... Teraz ciągle na telefonie gada z koleżankami bo korona. -
Ja nie pamiętam kiedy po porodzie dostałam. Ten ból brzucha mnie dziwi zawsze boli mnie jeden dzień i na drugi już jest @ a teraz 4 dzień boli i nic. Nawet szyjkę zaczęłam badać i też jest jak przed @ twarda i nisko, tylko nie umiem stwierdzić czy otwarta czy zamknięta.
-
U mnie też cisza. Objawów też nie mam konkretnych.
Też nie wiem czy szyjka jest otwarta czy zamknięta. Jedynie wysokość - u mnie wysoko wczoraj.
A po pierwszym porodzie okres dostalam równo po miesiacu jak tylko przestałam karmić młodą.
I tak jak Zula36 weekend aktywnie bo na rowerach w sobotę z młodą, a wczoraj z mężem bo młoda u koleżanki. A dzisiaj już od rana byłam na giełdzie by posadzić kwiaty na balkonie. Ten weekend wcale nie był zły 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 10:32
-
Dziewczyny jak u Was? Bo u mnie nadchodzi @ rano nic się nie zapowiadało, a teraz podczas podcierania jest czerwono więc po 33 dniach może się doczekałam 😊
-
basia_siaa wrote:Dziewczyny jak u Was? Bo u mnie nadchodzi @ rano nic się nie zapowiadało, a teraz podczas podcierania jest czerwono więc po 33 dniach może się doczekałam 😊
Super 😊 aż ci zazdroszczę, nie myślałam że będę kiedyś komuś @ zazdrościć, u mnie nadal nic, same objawy. -
Zula36 wrote:Jakkolwiek to zabrzmi cudowna wiadomość! 🤗 dziewczyny tu na forum piszą, ze różnie może wyglądać. Nie musi być intensywna. U mnie wszystkie objawy bólowe się nasiliły ale @ brak. 😡
A widzisz ja kompletnie żadnych objawów. Teraz mnie ćmi może jak się rozkreci to będzie bolało jak zawsze w 1-2 dzień.
Może też na dniach dostaniesz. -
Sulfasalazyna wrote:Super 😊 aż ci zazdroszczę, nie myślałam że będę kiedyś komuś @ zazdrościć, u mnie nadal nic, same objawy.
Sulfasalazyna masz jak Zula36 objawy, a okresu brak. Oby na dniach się pojawiła.
A sprawdzalysxie poziom beta hcg? Ja nie.