Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo gina mam 29.12, zobaczymy co mi powie
wart.ref: Kobiety nieciężarne: 2,8-29,2
wart.ref: Kobiety ciężarne: 9,7-208,5
a u mnie wynik 39.69
także słabo, słabiutko widzę zieloną kropkę w tym cyklu
no ale nie ma co sie nakręcać, stres prolaktynę zwiększa więc pozostało mi czekać
no chyba, że ze stresu mi skoczyła na początku następnego cyklu od razu zrobię dla porównania i poproszę gina o leki na to, bo od Nowego Roku wracam do mojej cholernie stresującej pracy ;-/ -
nick nieaktualnyKochane Dziewczyny Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
LuckyMe, gosia.b, czekolada lubią tę wiadomość
-
Kochane!
Życzę aby ten czas był wyjątkowy, spędzony w gronie najbliższych życze aby wszystkie troski i zmartwienia odeszły w kąt a pozostał spokój radość i uśmiech
I oczywiście aby spełniły się marzenia każdej z Nas
Wesołych Świąt!gosia.b lubi tę wiadomość
-
A mnie nie było przez chwilkę na ovu, dopiero teraz zaglądnęłam i na koniec już Świąt również dołączam się do życzeń więc... życzę nam wszystkim zdrowia bo to najważniejsze no i spełnienia marzeń a wiem że mamy podobne .
Ja już w tym roku nie zobaczę 2 kreseczek bo w Wigilię dostałam @, ale tak myślałam że tak będzie .
Buziaki!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa dzieki:) i gratuluję! Życzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i Lili:) mi dziś wyszła jedna kreska. Albo za wcześnie na test albo nie tym razem. Okaże się za kilka dni. Objawy takie same zarówno na ciążę jak i na @ ale nadal mam nadzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 22:22
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:Dziewczyny nieśmiało sie chwalę
http://www.tinypic.pl/c20cs6pov57l
beta 35,2
także rozsiewam Wam mnóstwo wirusków!!!!
Gratuluje z calego serca!!!!!
Ja dolaczylam do Waszego grona 24.12. Rozpoczynamy walke od poczatku! Wierze, ze szybko sie uda!!!
Pozdrawiam Was serdecznie.
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
skabarka wrote:Dziewczyny nieśmiało sie chwalę
http://www.tinypic.pl/c20cs6pov57l
beta 35,2
także rozsiewam Wam mnóstwo wirusków!!!!
Gratulacje, obyś pisała tu o samych pozytywnych aspektach "stanu blogislawionego" !
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014