Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasiuleks widzę nie tylko ja miałam takie mega długie pamienia, u mnie też ledwo co się skończyły
aleksandra bardzo fajna p. doktror
u mnie chyba już wróciła owu bo jajnik mnie tak boli, że głowa mała. Z ciekawości siknęłam na test, jeszcze negatyw, ale jutro chyba już będzie pozytywny.
Jestem w szoku, że mój organizm tak szybko wrócił do normy. Teraz czekać 2 tygodnie na @ i po cichu liczę, że dostaniemy powolnie na działanie szybciej niz w maju.13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, jeszcze wczoraj bylam na fioletowej stronie w pazdziernikowych szczesciach 2015...od wczoraj nie ma ze mna juz mojej fasolki ktorej przestalo bic serduszko w 6 tc ale zdecydowalam sie poczekac na poronienie samoistne...
Mam 41 lat i dwoje doroslych dzieci. W ciaze zaszlam przy pierwszym cyklu staran. mieszkam w UK gdzie opieka medyczna pozostawia wiele do zyczenia... nie moge przebolec iz nie poznam przyczyny poronienia... tak bardzo chcialabym byc znowu w ciazy, czytalam juz jakie badania trzeba wykonac...czytalam tez ze pierwszy dzien krwawienia po poronieniu mam liczyc jako pierwszy dzien cyklu (jak przy okresie) to prawda?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny cieplutko :* -
nick nieaktualnyBree wrote:Hej, jeszcze wczoraj bylam na fioletowej stronie w pazdziernikowych szczesciach 2015...od wczoraj nie ma ze mna juz mojej fasolki ktorej przestalo bic serduszko w 6 tc ale zdecydowalam sie poczekac na poronienie samoistne...
Mam 41 lat i dwoje doroslych dzieci. W ciaze zaszlam przy pierwszym cyklu staran. mieszkam w UK gdzie opieka medyczna pozostawia wiele do zyczenia... nie moge przebolec iz nie poznam przyczyny poronienia... tak bardzo chcialabym byc znowu w ciazy, czytalam juz jakie badania trzeba wykonac...czytalam tez ze pierwszy dzien krwawienia po poronieniu mam liczyc jako pierwszy dzien cyklu (jak przy okresie) to prawda?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny cieplutko :*Bree lubi tę wiadomość
-
Wczoraj rozmawialam ze znajoma ktora mi powiedziala ze juz po poronieniu miala podwojna owulacje, jak to jest mozliwe? Pytam bo czytalam o teorii gdzie mowa byla iz po poronieniu szybciej mozna zajsc w ciaze...nigdy nie poronilam wczesniej, bylam w ciazy 2 razy bez zadnych problemow...do wczoraj
-
Cześć dziewczyny. 10.02 poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży. 12.02 moja beta wynosiła 57. Na dzień dzisiejszy jestem równo 3 tyg od tego przykrego wydarzenia. Z mężem kochaliśmy się tylko raz 20.02 bez zabezpieczenia. Dziś zrobiłam test (11 dni po owym stosunku) i mam dwie mocne kreski. Ciemniejsze nawet niż podczas poronienia. Nie wiem co o tym myśleć. Czy możliwe jest to że jeszcze mam wysoką betę? Jutro idę oddać krew ale wyniki dopiero za 2 dni. Co o tym sądzicie? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
-
Bree właśnie się zdziwiłam, że Cię tu zastałam. Ja wyleciałam tak naprawdę z piątku na sobotę w nocy, krwawienia dostałam ok 1:30 ;/ szpital i wczoraj wieczorem dopiero wyszłam. Będę się starała od samego początku żeby zaleczyć ranę...
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Szpaczek wrote:Cześć dziewczyny. 10.02 poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży. 12.02 moja beta wynosiła 57. Na dzień dzisiejszy jestem równo 3 tyg od tego przykrego wydarzenia. Z mężem kochaliśmy się tylko raz 20.02 bez zabezpieczenia. Dziś zrobiłam test (11 dni po owym stosunku) i mam dwie mocne kreski. Ciemniejsze nawet niż podczas poronienia. Nie wiem co o tym myśleć. Czy możliwe jest to że jeszcze mam wysoką betę? Jutro idę oddać krew ale wyniki dopiero za 2 dni. Co o tym sądzicie? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
Ja byłam wyżej w ciąży i miałam łyżeczkowanie, ale jeszcze przez miesiąc miałam pozytywny test ciążowy. Może u Ciebie podobnie sprawa wygląda zwłaszcza, że dziś dopiero mija 11 dzień od Waszego serduszkowania. Chociaż może Wasz cud wracaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:06
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
mersiak wyslalam Ci wiadomosc jak to u mnie wygladalo...nie chce zeby to glupio zabrzmialo ale jakos mi razniej ze nie jestem tu sama z tych pazdziernikowych niedoszlych mam... moze bocian sie rozmyslil i chce nam zrobic prezent na swieta? Ja tak kocham snieg czy gdybym bezposrednio po poronieniu miala owulacje i zaszlabym jakims cudem w ciaze to nie bedzie to kolidowalo z faktem ze poronilam 2 - 3 tyg wczesniej? Tez chcialabym zaleczyc rane....
-
nick nieaktualnyWłaśnie wyszłam od mojej ginekolog. Porozmawiała ze mną i obejrzała moje wyniki krwi (morfologia, TSH i inne...) i powiedziała, że są bardzo ładne. Zbadała mnie i powiedziała że wszystko prawidłowe, usg idealne, brak śladu po ciąży i zabiegu, endomedrium równe i grube, jajniki prawidłowe i pokazała mi pecherzyki Z każdej strony po 3 pecherzyki z obu stron, ale owulacja będzie wyraźnie z prawego jajnika bo tam jest duży pecherzyk 11 mm i w niedzielę powinien pęknąć
Powiedziała, że prawidłowo powinnam poczekać do kwietnia ale jak teraz się uda to z punktu widzenia usg nie ma przeciwskazań. Tylko mam pilnować terminu @ i jak tylko zobaczę 2 kreski na teście od razu mam do niej przyjechać i od początku mam brać duphaston. Mam go jeszcze po poprzedniej ciąży w domu więc jakby się udało to wezmę jak test wyjdzie pozytywny.kasiuleks lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilka wrote:Jestes Wielka Dziekowac!
A ja dzis mialabym pierwsza wizyte ciazowa od rana troche poplakalam i ogolnie smutno.Czulam sie juz lepiej a tu dzis znow kiepskoLilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzpaczek wrote:Cześć dziewczyny. 10.02 poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży. 12.02 moja beta wynosiła 57. Na dzień dzisiejszy jestem równo 3 tyg od tego przykrego wydarzenia. Z mężem kochaliśmy się tylko raz 20.02 bez zabezpieczenia. Dziś zrobiłam test (11 dni po owym stosunku) i mam dwie mocne kreski. Ciemniejsze nawet niż podczas poronienia. Nie wiem co o tym myśleć. Czy możliwe jest to że jeszcze mam wysoką betę? Jutro idę oddać krew ale wyniki dopiero za 2 dni. Co o tym sądzicie? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
-
nick nieaktualnymersiak wrote:Bree właśnie się zdziwiłam, że Cię tu zastałam. Ja wyleciałam tak naprawdę z piątku na sobotę w nocy, krwawienia dostałam ok 1:30 ;/ szpital i wczoraj wieczorem dopiero wyszłam. Będę się starała od samego początku żeby zaleczyć ranę...
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:mersiak wyslalam Ci wiadomosc jak to u mnie wygladalo...nie chce zeby to glupio zabrzmialo ale jakos mi razniej ze nie jestem tu sama z tych pazdziernikowych niedoszlych mam... moze bocian sie rozmyslil i chce nam zrobic prezent na swieta? Ja tak kocham snieg czy gdybym bezposrednio po poronieniu miala owulacje i zaszlabym jakims cudem w ciaze to nie bedzie to kolidowalo z faktem ze poronilam 2 - 3 tyg wczesniej? Tez chcialabym zaleczyc rane....
Bree lubi tę wiadomość
-
Coombe a czy my nie gadalysmy na fb??
Aleksandra Dziekuje Ci Bardzo.
Zycze Ci powodzenia i dwoch kreseczek .
ja musze wrocic na kolejne badania w pt do Rotundy
chce wrocic do pracy w pn.
aaa i umowilam sie na sexy sesje i na rodzinnaBree lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Rozmawialam z kilkoma lekarzami i oni mowia ze cialo kobiety jest gotowe do zajscia w ciaze w nast cyklu po poronieniu zabiegu itp.
ja poczekam 2 cykle pojde na kontrole i sie zaczniemy staracBree lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Aleksandra1988 wrote:Idź do lekarza. Musisz zbadać czy u Ciebie po zabiegu wszystko się zagoiło. Trzymam kciuki za Ciebie. Tylko zspisz się jak najszybciej do ginekologa. Tylko on może w 100 % potwierdzić prawidłową ciążę
Nie mialam robionego zabiegu ale sama sie czyscilam. Bylam tydz temu u gina i powiedziala ze ladnie sie wyczyscilam i dala mi tabletki i antybiotyk zeby wszystko bylo dobrze. Jestem juz z tego wszystkiego glupia. Dziekuje Wam za rady!Bree lubi tę wiadomość
-
Szpaczek wrote:Cześć dziewczyny. 10.02 poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży. 12.02 moja beta wynosiła 57. Na dzień dzisiejszy jestem równo 3 tyg od tego przykrego wydarzenia. Z mężem kochaliśmy się tylko raz 20.02 bez zabezpieczenia. Dziś zrobiłam test (11 dni po owym stosunku) i mam dwie mocne kreski. Ciemniejsze nawet niż podczas poronienia. Nie wiem co o tym myśleć. Czy możliwe jest to że jeszcze mam wysoką betę? Jutro idę oddać krew ale wyniki dopiero za 2 dni. Co o tym sądzicie? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 16:14
Bree lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie