Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja byłam w sobotę na ostrym w szpitalu bo miałam infekcje na szczęście nie groźną ale lekarz od razu zrobił mi badania krwi i moja beta to chyba była 0,1. Tak więc szyybko spadła (chyba szybko bo zabieg miałam 3 lutego).
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta:) Jak Weekendzik mija? Bo ja niestety w robocie:(
Odebrałam wczoraj mój wynik hist-pat,pisze że tkanek płodu nie znaleziono... Wiecie możne co to znaczy? Co na waszych pisało? Proszę o opinie:).
Powinnam zgłosić się do Gina z tym wynikiem, ale w ogóle nie chce do niego iść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViktoria wrote:Hej Dziewczęta:) Jak Weekendzik mija? Bo ja niestety w robocie:(
Odebrałam wczoraj mój wynik hist-pat,pisze że tkanek płodu nie znaleziono... Wiecie możne co to znaczy? Co na waszych pisało? Proszę o opinie:).
Powinnam zgłosić się do Gina z tym wynikiem, ale w ogóle nie chce do niego iść -
Aleksandra1988 wrote:Twoja beta spadła bo organizm wraca do normy. Mam nadzieję że szybko wyleczysz infekcję i będziesz mogła zacząć starania
Aleksandra1988, Lilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie nie jesteście do końca „panami swojego losu” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.
taką radę dostałam od ovufriend na dzisiejszy dzień
oj, żeby to takie proste było...kierzynka, Szalona CZARNA, Malina15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie nie jesteście do końca „panami swojego losu” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.
taką radę dostałam od ovufriend na dzisiejszy dzień
oj, żeby to takie proste było...Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny po dlugiej przerwie
U mnie w koncu plamienie ustalo po prawie 3 tyg od lyzeczkowania. Juz myslalam , ze sie nie doczekam. Ciesze sie i czekam teraz na pierwsza @.
Lilka a ty do ktorego szpitala chodzilas w Dublinie ? -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczęta:) Dzisiaj przyszła pierwsza @ po poronieniu, równo po 30 dniach. Tak sobie myslę że to chyba dobrze, przed ciążą miałam 30-dniowe cykle. Od dzisiaj zaczynam pić zioła ks.sroki i mierzyć temperatuę. Staram się myśleć pozytywnie nie napalać się za bardzo że uda się od razu. Umówiłam się do Gina i mam wizytę dopiero 27 marca:)
Będzie dobrze prawda???? Musi być dobrze:)Szalona CZARNA lubi tę wiadomość