Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViktoria wrote:Hej Dziewczęta:) Dzisiaj przyszła pierwsza @ po poronieniu, równo po 30 dniach. Tak sobie myslę że to chyba dobrze, przed ciążą miałam 30-dniowe cykle. Od dzisiaj zaczynam pić zioła ks.sroki i mierzyć temperatuę. Staram się myśleć pozytywnie nie napalać się za bardzo że uda się od razu. Umówiłam się do Gina i mam wizytę dopiero 27 marca:)
Będzie dobrze prawda???? Musi być dobrze:)
Ja też dostałam pierwszą po tylu dniach, po ilu zwykle dostawałam @ a więc cykle tej samej długości. To dobry znak.
A kiedy miałas zabieg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViktoria wrote:Hej Dziewczęta:) Dzisiaj przyszła pierwsza @ po poronieniu, równo po 30 dniach. Tak sobie myslę że to chyba dobrze, przed ciążą miałam 30-dniowe cykle. Od dzisiaj zaczynam pić zioła ks.sroki i mierzyć temperatuę. Staram się myśleć pozytywnie nie napalać się za bardzo że uda się od razu. Umówiłam się do Gina i mam wizytę dopiero 27 marca:)
Będzie dobrze prawda???? Musi być dobrze:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny ! Mam do was dość nietypową prośbę. Potrzebuje waszej pomocy. Jestem studentką pielęgniarstwa i obecnie w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat NAWRACAJĄCYCH PORONIEŃ, tak więc pomyślałam że może znalazła by się chętna kobieta opowiedzieć mi swoją historię, na której bazowałabym w swojej pracy. Bo z książek ciężko coś stworzyć.. Bardzo was proszę o pomoc, jak również z całego serca wam życzę wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu.
PODZIWIAM was!! -
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny uwielbiam wręcz moją Panią ginekolog. Kazała mi przyjść jutro na 14:45. Zawsze przyjmuje od 15 ale ponieważ jestem po poronieniu to jak to określiła "dla mojego komfortu psychicznego" mam przyjść na tą godzinę, aby nie oglądać na poczekalni kobiet w ciąży. To super, bo od pojutrze tzn. środy-czwartku powinnam mieć dni płodne a ona to wypatrzy na usg na pewno I jak będzie zgoda to działamy z mężem za dwa dni !!!!! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę !!!!!!!
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilka wrote:Super lekarz!!
Dziewczyny kiedy mozna zaczac cwiczyc po lyzeczkowaniu chcialabym wrocic do rowerla stacjonarnego Aleksandra zapytalabys swojego gin?
Przypomnij mi się jeszcze jutro żebym Ci napisała, bo ja tak zwykle mam że się dowiem tylko dalej zapomnę powtórzyć -
nick nieaktualny
-
Witam!
ostatnio dość zabiegana jestem... ale cały czas jestem na bieżąco i czytam!
dziś u nas była burza- najprawdziwsza z piorunami, deszczem, potem śnieg z gradem, zimno, brzydko - beznadzieja!
ja kończę pierwszą @ po poronieniu i odliczam dni do ovu
piję zioła sroki, wiesiołka, kwas foliowy, mierze temp, mąż już miesiąc bierze androvit, zobaczymy jaki efekt tego będzie?!
już po L4 wróciłąm do pracy, zobaczymy jak będzie, przez to mam mniej czasu.
trzymam kciuki dziewczyny!Malina15 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Viktoria super że pierwsza @ już przyszła teraz szybko czas zleci i nim się obejrzysz zaczną się dni płodne.
Ja też dostałam pierwszą po tylu dniach, po ilu zwykle dostawałam @ a więc cykle tej samej długości. To dobry znak.
A kiedy miałas zabieg?
Zabieg miałam 30.01.2015 to był 11tc. Zioła ks.Sroki pomagają kobiecie zajść w ciążę, regulują cylke, wiele dziewczyn z nim zaszło, ja mam policystyczne jajniki więc piję inofoloic i te ziółka bo przeczytałam o nich fajne opinie a poza tym to zioła a nie chemia. Do Gina mam na 27 marca może okaże się że się udało;) kto wie:)
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Widzę ostro piszecie o tych ziółkach. Ja zakupiłam dziś testy owulacyjne bo zakończyłam 3@ i zobaczymy... Trzymam kciuki za Was wszystkie również:*
Mam nadzieję, że się uda.
-
Ale wam zazdroszcze juz tych pierwszych @ po, czekam na moja z utęsknieniem
Lilka ja chodzilam do Coomba i juz wiem, ze wiecej tam nie pójdę