Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
unadarcy moze wlasnie jak wlozylas podpaske to @ nie przyjdzie u mnie to tak dziala, jak chcialam zeby zaczelo sie juz poronienie to nawet sobie nie kupilam zadnych podpasek ani wkladow, bo wiedzialam ze jak bede zabezpieczona na te okolicznosc to los prawie "zrobi mi na zlosc" u mnie to tak dziala
Co do browara to tez mi sie opcja "Grey" wlacza po piwku
Wlasnie moj pojechal do sklepu po warke strong
kierzynka, Aleksandra1988, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Właśnie wróciłam od kosmetyczki, wypoczęta i zrelaksowana.
Ponizej porównanie ovu testu z rana i wieczora dzisiejszego dnia:
http://s15.postimg.org/y1y3y83ej/100_3590.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:56
kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:aleksandra owu się zbliża!
Poza tym dziś mój 16 dzień cyklu... Za 11 dni czyli 22 mam termin @
Obawiam się że albo owu była i testy jej nie wykryły albo to cykl bezowulacyjny W zeszły wtorek byłam u mojej ginekolog i ona mówiła że owu będzie w niedzielę ale nie wiadomo czy do niej doszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:43
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPijaczki z Was żadne, mi to się niedobrze robi dopiero w połowie 2 piwa W czasach studenckich niedobrze mi było dopiero na następny dzień... ale te czasy już za mną.
@ nie przyszła, brzuch o dziwo nie boli... zobaczymy.
Udanego dnia Wam życzę, u mnie jak wczoraj full słońce tak dzisiaj szaro i buro.Bree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
kierzynka jak pochodzisz z okolic Warki to masz tam jakies znizki na browara?
W PL mieszkalam na gornym slasku czyli browary gornoslaskie sie klaniaja
A teraz mieszkam pod Yorkiem i kupuje polskie piwo w sklepie u hindusow
Uwielbiam Stelle Artois ale ona jest znacznie drozsza od polskiego browara
Aleksandra1988 jak patrze na te testy to oba na moje oko sa pozytywne, chyba faktycznie dobrze jest je zbierac i porownywac, mi nigdy ciemniejsze nie wyszly wiec... szkoda ze trzeba troche poczekac zeby sie przekonac...mysle ze jak zaczniesz mierzyc temp to bedzies mogla wtedy porownac temp z testem
i moze latwiej bedzie Ci w taki sposob wyznaczyc owu. Ciekawe jest ze testy wychodza Ci z dwiema kreskami przez tyle dni.
haha Unadarcy dobrze ze Ty napisalas o kacu bo juz myslalam ze jestem jedyna "pijaczka" w tym gronie
Ja dzisiaj powtorzylam test ciazowy i mam juz te druga kreske chyba troche bledsza niz ostatnio (szkoda ze poprzedni wyrzucilam i nie moge porownac).
Zrobilam tez owulacyjny i pojawila sie blada kreska, moze jest zafalszowana przez hcg...
Ruzyla mi sie tez temperatura minimalnie w dol a rano chcialo mi sie sexu po przebudzeniu wiec moze moze cos sie szykuje?
niestety musze czekac ale juz troche humor mi sie przez te objawy poprawil
unadarcy, Aleksandra1988, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny to niesamowite !!!
Wczoraj odpuściliśmy sobie starania ponieważ test jak widziałyście wieczorny test o 20:00 wyszedł negatywny i poszłam spać. A dziś ponieważ za godzinę jadę do lekarza owy test wykonałam o 10:00 i wyszedł pozytywny !!!
Poniżej link do zdjęcia
http://s17.postimg.org/g3sxwaysv/100_3608.jpg
Ta druga kreska, która dotąd była blada wyszła dużo mocniejsza od tej kontrolnej !!!unadarcy, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Dziewczyny to niesamowite !!!
Wczoraj odpuściliśmy sobie starania ponieważ test jak widziałyście wieczorny test o 20:00 wyszedł negatywny i poszłam spać. A dziś ponieważ za godzinę jadę do lekarza owy test wykonałam o 10:00 i wyszedł pozytywny !!!
Poniżej link do zdjęcia
http://s17.postimg.org/g3sxwaysv/100_3608.jpg
Ta druga kreska, która dotąd była blada wyszła dużo mocniejsza od tej kontrolnej !!!
Cierpliwość wynagradza HurrraaAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy jak wrócę od lekarza to test powtórzę, mam nadzieję, że powodem pozytywnego testu nie jest ranny mocz, chociaż rano o 6:30 byłam siku w sumie, bo męża do pracy odprawiałam (zaspał skubaniec i na szybko robiłam mu kanapki) a potem w łóżku leżałam do 9:30 i oglądałam TV
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:45
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny