Ciąża po poronieniu...
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyTeraz się zastanawiam ile dni pod rząd powinniśmy działać... Zakładam że jak dziś test wyszedł pozytywny to jutro (czwartek) albo pojutrze (piątek) będzie owulacja a ponieważ komórka żyje po uwolnieniu jeszcze 24 godziny to i popojutrze (sobota) trzeba działać. Jak damy fizycznie radę to do niedzieli wyłącznie a od poniedziałku zrobimy dzień przerwy tego maratonu. Szybko zaczęliśmy współżyć i troszkę obolała jestem po takeij ilościkierzynka wrote:Aleksandra to świetne wiadomości
 owulka jest więc na koniec cyklu będą dwie tłuste krechy 

kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

byłam u gina na nfz ale to jakiś idiota zupełny jest więc poszłam prywatnie. Muszę zrobic wszystkie badania ale to dopiero po wypłacieunadarcy wrote:kierzynka Ty też wszystko prywatnie?
 w piątek mam dopiero wizytę kontrolną i wyniki histopatologiczne więc czekam co tam mi doktorek powie.

Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
                                 - 

Aleksandra1988 wrote:Teraz się zastanawiam ile dni pod rząd powinniśmy działać... Zakładam że jak dziś test wyszedł pozytywny to jutro (czwartek) albo pojutrze (piątek) będzie owulacja a ponieważ komórka żyje po uwolnieniu jeszcze 24 godziny to i popojutrze (sobota) trzeba działać. Jak damy fizycznie radę to do niedzieli wyłącznie a od poniedziałku zrobimy dzień przerwy tego maratonu. Szybko zaczęliśmy współżyć i troszkę obolała jestem po takeij ilości

podobno wystarczy co drugi dzień
 ja nie wiem jak to jest bo jak sie miziałam co drugi dień to nic nie wynikło a jak mało co to zaszłam 

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyNo my decyzją telefoniczą mojego męża: szturchen pupen do niedzielikierzynka wrote:podobno wystarczy co drugi dzień
 ja nie wiem jak to jest bo jak sie miziałam co drugi dień to nic nie wynikło a jak mało co to zaszłam 

kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

ja teZ wszystkie badania robie prywatnie albo tu albo w Pl.
koszt wizyty z usg tutaj to 150 e - a zeby jeszcze Ci lekarze znali sie na tym co robia..
moj gin bierze 80 e
                                    Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
                                https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Teraz się zastanawiam ile dni pod rząd powinniśmy działać... Zakładam że jak dziś test wyszedł pozytywny to jutro (czwartek) albo pojutrze (piątek) będzie owulacja a ponieważ komórka żyje po uwolnieniu jeszcze 24 godziny to i popojutrze (sobota) trzeba działać. Jak damy fizycznie radę to do niedzieli wyłącznie a od poniedziałku zrobimy dzień przerwy tego maratonu. Szybko zaczęliśmy współżyć i troszkę obolała jestem po takeij ilości

Ja też miałam maraton, ale się wygoiłam już
 Ja jestem zwolenniczką góra raz w tygodniu (no chyba że jakaś mega chcica mnie najdzie, albo jestem wstawiona), mój jest zwolennikiem 2 x dziennie. Ten cykl to był taki nasz kompromis miłosny. A kompromisy niosą nagrody 

Bree lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny