Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra1988 wrote:Dziś zaopserwowałam u siebie śluz wodnisty pierwszy raz w tym cyklu. Jest go dużo to chyba potwierdzenie zbliżającej się owulacji
I cały czas mnie mdłi od wczorajBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na szczęście nie miałam zabiegu,ale bez tego byl to straszny dla mnie dzień...31.12.14 wstałam rano kiedy narzeczony szedł do pracy zrobiłam mu śniadanie i poszłam do łazienki, z uśmiechem wyszłam i powiedziałam ze chyba dostałam @, bo miałam strasznie nieregularne, czasami i 4 miesiące a czasami 2 miesiące nie było @, wiec wybrałam sie do Gin zeby to zbadac,nic mnie nie bolało zupełnie wstałam rano zadowolona oprócz burczenia w brzuchu nic mi nie przeszkadzało,lekarz który mnie prowadził stwierdził po USG,ze poroniłam w 7tc, byl to najgorszy sylwek w moim zyciu wiec taka załamana wyszłam od lekarza i z płaczem pieszo doszłam do szpitala... gdzie mnie przyjęli i stwierdzili,ze to 10tc.. poleżałam mial byc zabieg, ale ze bylo to samoistne poronienie poleżałam do nowego roku i wróciłam do domu...Leżałam sama nikogo nie chcialam widziec,teraz zmienilam lekarza i dala mi zielone swiatelko OJJ chyba sie za bardzo rozpisalam
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Na szczęście nie miałam zabiegu,ale bez tego byl to straszny dla mnie dzień...31.12.14 wstałam rano kiedy narzeczony szedł do pracy zrobiłam mu śniadanie i poszłam do łazienki, z uśmiechem wyszłam i powiedziałam ze chyba dostałam @, bo miałam strasznie nieregularne, czasami i 4 miesiące a czasami 2 miesiące nie było @, wiec wybrałam sie do Gin zeby to zbadac,nic mnie nie bolało zupełnie wstałam rano zadowolona oprócz burczenia w brzuchu nic mi nie przeszkadzało,lekarz który mnie prowadził stwierdził po USG,ze poroniłam w 7tc, byl to najgorszy sylwek w moim zyciu wiec taka załamana wyszłam od lekarza i z płaczem pieszo doszłam do szpitala... gdzie mnie przyjęli i stwierdzili,ze to 10tc.. poleżałam mial byc zabieg, ale ze bylo to samoistne poronienie poleżałam do nowego roku i wróciłam do domu...Leżałam sama nikogo nie chcialam widziec,teraz zmienilam lekarza i dala mi zielone swiatelko OJJ chyba sie za bardzo rozpisalam
Jeśli można wiedzieć to od kiedy się staracie kochana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:06
czarna_ma, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, czesciowo wiem ze nigdy nie zapomne o moim malenstwie ktore bylo pod moim serduszkiem, ale chcialabym zeby Bozia jak najszybciej mi je oddala z powrotem, wiec dzialamy co bedzie to bedzie ;)chociaz zrobilam wszystkie badania ktore wyszly pozytywnie i wiec wierze ze bedzie dobrze i dzialamy , pewnie, staramy sie tak po raz drugi od 14lutego zaraz po pierwszej@ po poronieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:12
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Tak, czesciowo wiem ze nigdy nie zapomne o moim malenstwie ktore bylo pod moim serduszkiem, ale chcialabym zeby Bozia jak najszybciej mi je oddala spowrotem, wiec dzialamy co bedzie to bedzie ;)chociaz zrobilam wszystkie badania ktore wyszly pozytywnie i wiec wierze ze bedzie dobrze i dzialamy , pewnie, staramy sie tam poraz drugi od 14lutego zaraz po pierwszej@ po poronieniu
Troszkę przerażają mnie opinie że jak za szybko się zajdzie to źleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:13
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Kochana wiesz co , tez martwiłam sie tymi opiniami, ale jak zrobiłam wszystkie badania i wyszły Pozytywnie tak teraz tylko działam przeważnie 3 miesiące sa takie regenerujące, najważniejsza jest psychika;) heh ja nawet 3ech miesiecy nie odczekałam chociaż jest trzeci i czekam czy beda II;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:57
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Kochana wiesz co , tez martwiłam sie tymi opiniami, ale jak zrobiłam wszystkie badania i wyszły Pozytywnie tak teraz tylko działam przeważnie 3 miesiące sa takie regenerujące, najważniejsza jest psychika;) heh ja nawet 3ech miesiecy nie odczekałam chociaż jest trzeci i czekam
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Jeżeli wiesz,ze dasz rade i jesteś nastawiona bojowo to tylko działaj;) Trzeba gimnastykować tych naszych Panów
czarna_ma, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość