Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany ale napisalyscie duzo, prawie jak na fioletowej stronie
Juz sie zabieram do czytania
Czarna_ma no niezle jak @ Ci sie spoznia to ja bym juz nie wytrzymala i testy by szly w ruch....
Tysia 93 ja mieszkam w UK a tu wiekszosc rzeczy sie zostawia dla "matki natury" np kobieton w ciazy nikt nie podaje zadnych
lekow na podtrzymanie ciazy, nawet jakbys blagala lekarza na kolanach...
Oni uwazaja ze co ma byc to bedzie a leki nic na to nie pomoga...
Aleksandra1988 Wlasnie czytam ze jestes juz po erotycznej przygodzie z mezem...moglabys rozwinac temat?
Bo tak jakos sie wkrecilam <zarcik>
Kochane jak czytam o tych Waszych objawach ovulki to Wam zazdroszcze bo mi sie wtedy nic nie dzieje
po czym moglabym ja poznac U mnie ten proces przebiega niemal bezobjawowo
Aleksandra 1988 jak to wlasnie jest z tymi opiniami ze jak sie za szybko zajdzie po poronieniu to zle?
Bo ja tez czytalam ze jak sie zajdzie po poronieniu do 6 miesiecy to dobrze bo organizm jeszcze "pamieta"
poprzednia ciaze i lepiej wobec tego "wspolpracuje" z fasolka...
czarna_ma moge zapytac jakie badania robilas po poronieniu? Ja jade do lekarza w sobote to podpowiedz
mi cos to zapytam o to samo No i nie wiem czy 12 dni po poronieniu to nie za wczesnie na badania?
monika89 Co co Greya to ja chyba wole ksiazkowa wersje bo sobie wszystko po swojemu wyobrazilam, film widzialam na necie i kiwalam
glowa z politowaniem, no ale ja jestem hardcorem Tak w ogole dzieki za wiadomosc, odpisze jak sie zbiore, dzisiaj mam ciezki dzien
Unadarcy czasami ciezko wszystko tak zaplanowac "od linijki" W najblizszym cyklu sie przylozysz wg swoich potrzeb, tego cyklu co byl
moze troche szkoda ale lepiej zainwestowac sile o pozytywne fluidy w ten co sie zbliza, niz oplakiwac ten co juz byl!
Glowa do gory, moze wszytkie razem zafasolkujemy w jednym miesiacu? to by dopiero bylo
Dobra wiem, nie chcecie na mnie tyle czekac bo ja dopiero bede zaczynac
unadarcy, Aleksandra1988, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karoljna91 fajnie jak cos idzie do przodu to dodaje energii bo takie czekanie to strasznie wyczerpujace jest... czy jest tu jeszcze jakas kobietka ktora jest bezposrednio po poronieniu i czeka na pierwszy okres czy ja sama jestem?
Moja tempka spowrotem wskoczyla na swoj wysoki tor i wykres mam jak od linijki... prosta krecha jak pas startowy na lotnisku... tempke pod pacha tez mam podwyzszona... pomiedzy 36,7 a 37,0... wkurza mnie to
dzisiaj bede miec ciezki dzien... jade pochowac nasza fasolkeAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Witam Was serdecznie!
Lecicie jak burza!
Załuje że nie robiłam testów ovu, poleciałam w tym cyklu na czuja, bo poprzednio w pierwszym cyklu starań mi się udało... śluz niby badałam, ale i tak czuje że zaprzepaściłam ten cykl... a czemu tak myśle?
Przedwczoraj zakupiłam sikacze i nie byłabym sobą gdybym dzisiaj rano nie zrobiła. Ani cienia cienia nawet po godzinie nie ma.... i teraz nie wiem jak do tego podejść, nie wiem kiedy dokładnie miałam ovu... licze, kombinuje, przypominam sobie, nic sobie nie zapisałam.... oj zła jestem na siebie. Widze jak Aleksandra1988 poważnie podchodzi do sprawy a ja? Szczęściu trzeba pomóc, full spontan to nie teraz i nie w takiej poważniej sprawie.
Powtórze test, niby wyliczyłam że 15 marca ma przyjść @.... ale przecież te 2 okresy po poronieniu przychodziły różnie... rozjechały mi się, to skąd wiem że ten akurat 15 marca ma swój termin?
Dałam ciała po całej linii... nawet jak by mi się nie udało, to miałabym jakieś twarde wnioski z obserwacji cyklu, a tak będę mieć po tym tylko negatywny test ciązowy.
Dobra koniec użalania się nad sobą...
czarna_ma kiedy testujesz? Życzę tłustych II kreseczek!!
Ale zrób test 15 marca i zobaczymy
Głowa do góry i oby nie były już potrzebne Tobie testy owulacyjneunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolajna91 wrote:Cześć Dziewczyny
U mnie progress... dostałam w końcu okres więc czekam aż się skończy, potem testuję dni płodne i działam
I testy owulacyjne kup sobie
One pomagają. Ja dzięki nim zaszłam w ciążęunadarcy, karolajna91, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:karoljna91 fajnie jak cos idzie do przodu to dodaje energii bo takie czekanie to strasznie wyczerpujace jest... czy jest tu jeszcze jakas kobietka ktora jest bezposrednio po poronieniu i czeka na pierwszy okres czy ja sama jestem?
Moja tempka spowrotem wskoczyla na swoj wysoki tor i wykres mam jak od linijki... prosta krecha jak pas startowy na lotnisku... tempke pod pacha tez mam podwyzszona... pomiedzy 36,7 a 37,0... wkurza mnie to
dzisiaj bede miec ciezki dzien... jade pochowac nasza fasolke
To, że pochowacie fasolkę tylko pomoże Wam duchowo i poczujesz ulgę... Takie symboliczne pożegnanie... Uwierz miBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:
Ja czasami też oglądam zdjęcia mojego dzieciątka, ale moje było mniejsze bo mimo, że dowiedziałam się o obumarłej ciąży jak miałam skończone 11 tygodni, to serce przestało bić według usg w 8-9unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Może owulacja szaleje
Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Cudowny widok... Już niedługo nazbieramy kolekcję takich zdjęć, bo przecież niedługo musimy zostać "zafasolkowane"
kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:karoljna91 fajnie jak cos idzie do przodu to dodaje energii bo takie czekanie to strasznie wyczerpujace jest... czy jest tu jeszcze jakas kobietka ktora jest bezposrednio po poronieniu i czeka na pierwszy okres czy ja sama jestem?
dzisiaj bede miec ciezki dzien... jade pochowac nasza fasolkeBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Możliwe Ale zobaczymy, jakoś się za bardzo nie nastawiam na ten cykl bo starań nie ma za dużo, mój facet za dużo pracuje ;/ Chyba, że będę miała niespodziankę Ale jak już pisałam nie nastawiam się za bardzo
Uda się i już !!!
I kobietki więcej się staraćBree lubi tę wiadomość