Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra1988 wrote:Aj... Zapomniałabym wstawić zdjęcie mojego dzisiejszego testu owulacyjnego
Wynik pozytywny
http://s2.postimg.org/j5ipyh8qx/100_3627.jpg
Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Zazdroszczę kontaktu z mamą. Mimo, że moja się cieszyła jak powiedziałam jej o ciąży, to jednak przez gardło by mi nie przeszły rozmowy o ovulacji Moje rozmowy z rodzicami dawsze prowadzimy z dystansem, dla mnie lepiej.. im mniej wiedzą, mniej się czepiają
Aleksandra1988, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę się zabrać za obiadek, ale mi się nie chceeeeeeee
Dziś byłam w biedronce i kupiłam koszyczek na święconkę taki fajny... Eh... Święta się zbliżają a my...
Tak bardzo chciałabym abyśmy dostali prezent na Wielkanocunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Muszę się zabrać za obiadek, ale mi się nie chceeeeeeee
Dziś byłam w biedronce i kupiłam koszyczek na święconkę taki fajny... Eh... Święta się zbliżają a my...
Tak bardzo chciałabym abyśmy dostali prezent na WielkanocBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu cytat z innego forum:
"Aleksandra daj sobie spokój z tymi testami. Z ich zdjęciami w szczególności. Kogo interesują te obsikane paski? Wyluzuj z tym zachodzeniem z ciążę bo Ci się nigdy nie uda."
Na szczęście nie mam zamiaru się już tam tak udzielać. Wolę być tutajBree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:A tu cytat z innego forum:
"Aleksandra daj sobie spokój z tymi testami. Z ich zdjęciami w szczególności. Kogo interesują te obsikane paski? Wyluzuj z tym zachodzeniem z ciążę bo Ci się nigdy nie uda."
Na szczęście nie mam zamiaru się już tam tak udzielać. Wolę być tutajkierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ovu jest najlepsze patrzac na ilosc moich postow od razu wiadomo:) kafeteria- nigdy tam nie wchodz! Stek bzdur i glupot.
Kierzynka piekne zdjecie.
Ja wracam jutro do pracy.Ciesze sie zohacze moje mordy kochane powoli do przodu.
Ja wiem ze mam dziecko..jest i nie jest latwiej wierzcie mi..To tez bylo wyczekiwane i Kochane.
To tak gdybyscie sie zastanawialy..Aleksandra1988, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualny
-
Lilka wrote:Ovu jest najlepsze patrzac na ilosc moich postow od razu wiadomo:) kafeteria- nigdy tam nie wchodz! Stek bzdur i glupot.
Ja wracam jutro do pracy.Ciesze sie zohacze moje mordy kochane powoli do przodu.
Ja wiem ze mam dziecko..jest i nie jest latwiej wierzcie mi..To tez bylo wyczekiwane i Kochane.
To tak gdybyscie sie zastanawialy..
na kafeterii mamy też wątek staraczek i na całej kafeterii tylko on jest w porządku haha!
dla mnie to bez znaczenia czy kobieta, która poroniła ma już dzieci czy nie, bo przecież ono też było kochane i wyczekiwane, to nie jest wcale mniejszy ból...
powodzenia jutro w pracyLilka, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:na kafeterii mamy też wątek staraczek i na całej kafeterii tylko on jest w porządku haha!
dla mnie to bez znaczenia czy kobieta, która poroniła ma już dzieci czy nie, bo przecież ono też było kochane i wyczekiwane, to nie jest wcale mniejszy ból...
powodzenia jutro w pracyBree lubi tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Aj... Zapomniałabym wstawić zdjęcie mojego dzisiejszego testu owulacyjnego
Wynik pozytywny
http://s2.postimg.org/j5ipyh8qx/100_3627.jpg
-
Aleksandra1988 wrote:Muszę się zabrać za obiadek, ale mi się nie chceeeeeeee
Tak bardzo chciałabym abyśmy dostali prezent na WielkanocWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:31
-
Aleksandra1988 wrote:A tu cytat z innego forum:
Na szczęście nie mam zamiaru się już tam tak udzielać. Wolę być tutajAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Lilka wrote:Ovu jest najlepsze patrzac na ilosc moich postow od razu wiadomo:) kafeteria- nigdy tam nie wchodz! Stek bzdur i glupot.
To tak gdybyscie sie zastanawialy..Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny