X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka test ovu w poprzednim szczesliwym cyklu mialam o wiele jasniejszy od tego z obecnego zdjecia, z pewnoscia byl jasniejszy od kreski kontrolnej i to sporo, ale pokrywal sie z temperaturka no i fasolka byla. Co ciekawe dzisiaj mam wzrost temp po kilku niskotemperaturowych dniach, wprawdzie i tak wszystko jest na wyzszym poziomie niz w poprzednim cyklu ale jakis skok narazie jest... zobaczymy jak sie rozwinie sprawa...

Monkey, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym cyklu nie mierze tempertury ale w nastepnym juz muszę ;)

Bree, Monkey lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree do dzieła!! :D

Bree, kierzynka, Monkey, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli wychodzi na to, że te testy ovu to trochę pic na wodę... :)

nie ma się co na nie zdawać tylko działać, działać i jeszcze raz działać :)

kierzynka, Bree, unadarcy, Szalona CZARNA, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde powiem Wam szczerze ze tak sie zastanawiam jak cos tam troche plamie to czy nie nabroje? Nie chcialabym stracic kolejnej fasolki, gin niby wyskoczyl z tym zielonym swiatlem i ze tam jest czysto, nic nie zostalo... no ale...

Czytalam ze jak macica i endo nie beda przygotowane do zagniezdzenia to nic z tego... ale ja sie boje ze cos tam zakotwiczy nie tak jak trzeba i bedzie problem... szkoda by mi bylo tego cyklu a z drugiej strony mam obawy... no i sama zglupialam :P

kierzynka ja mysle ze jak wyszla Ci ta druga kreska jasniejsza to mogla byc ovulka, skoro mialas dobry sluz i bol jajnika... Matyldzie tez wyszla druga kreska jasniejsza i zaszla wiec... niby w instrukcji pisze ze maja byc jednakowe...ale ja nie mialam jednakowych... to chyba zalezy od stezenia LH, ja caly czas cos pije i moglo nie by takiego stezenia przez to... A Ty jeszcze piszesz ze w pozostale dni nie bylo nawet cienia cienia to tymbardziej bym byla sklonna uwierzyc iz ta druga kreska byla wywolana ovulka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:25

unadarcy, Aleksandra1988, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey u mnie jak narazie testy dzialaja :) Pokrywaja sie z bolem i tempka :) Ja dopiero 2 raz w zyciu monitoruje cykl i w poprzednim sprawdzily sie w 100 procentach a w obecnym maja pokrycie z innymi objawami. Moze to indywidualna sprawa ale ja jestem do nich przekonana bo mi sie sprawdzaja. W sobote gin powiedzial ze w najblizszych dniach bede miec ovu a w czwartek (dzisiaj) wyszedl mi test pozytywny (w poprzednie dni nic ni bylo). Tak wiec...

Pozostalo mi juz tylko "Pogreyowac"
    :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:29

kierzynka, Monkey, unadarcy, Szalona CZARNA, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie nie ma to piszecie jak wsciekle a jak jestem to niema nikogo :D O ironio :D :D :D Zaraz uciekam to pewnie sie zacznie czat :P :D ;)

kierzynka, Monkey, unadarcy, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

preg.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę zacząć mierzyć temperturę w kolejnym cyklu, bo tak to sobie moge wyobrażać czy cos bylo czy nie ;)

Bree, unadarcy, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby greyujemy ale czy cos z tego wyniknie to zupełnie wiary nie mam ;)

Monkey, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja gotuję obiad i dlatego mnie mało :)

Bree, unadarcy, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka zawsze mozesz mierzyc temp od srodka cyklu, bedziesz miala juz jakies rozeznanie na przyszlosc :)

Wiem, jestem zdrowo popieprzona ale sie zakochalam w tym mierzeniu temp.... a kiedys to z tego sie smialam :D Jak bum cyk cyk :D

Nie ze jestem taka co chce w lozku wszystko od linijki :D ale....
    ... lubie wiedziec co sie dzieje :D
    Taka ze mnie pani kontroler hahaha :D

unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey co dobrego robisz? Ja dzisiaj lece w strone kuchni brytyjskie czyli ryba z frytkami tylko jakas salatke sobie do tego zmajstruje :)

unadarcy, Monkey lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiad mam dzisiaj z głowy bo wczoraj nagotowałam na 2 dni.

Dzisiaj 33dc i chyba okres nadchodzi, niech przychodzi szybciej a nie jakieś gry wstępne prowadzi. Jak się rozhula to zaliczę ten dzień jako 1 dc, a jak tylko plamienie będzie to co? Jak to liczyć? Jako 1 dc czy dalej 33 dc?

Testy ovu i ciążowe zamówione, chcę być wzorowo przygotowana :) Temp też chce mierzyć, ale nie wiem czym i gdzie, mam tylko mój ukochany termometr z dzieciństwa - rtęciowy staruszek, ale tego bym wolała nigdzie nie ładować :) Czy taki zwykły termometr elektroniczny będzie dobry, czy muszę zakupić ten który ma w nazwie "ovulacyjny" ? I jeszcze jedno, gdzie mierzycie, o której i wogóle wszystkie wskazówki będą mile widziane :)

Bree lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam testow ciążowych bo stwierdzilam że nie będe robiła w tym cyklu bo i tak pewnie nic z tego ;)

Bree lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy nic nie przyjdzie, zobaczysz! :)

Bree u mnie dziś taki obiad, pierwszy raz robiłam :)

21e5jix.jpg

unadarcy, Szalona CZARNA, Bree, kierzynka, Aleksandra1988, monika_89 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png

Wysłany: 19 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kukułcze gniazda :)!! Pychaaaa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 14:43

Monkey, Bree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png

Wysłany: 19 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam dziewczyny dokończyć renowację mojej starej komody :) I potem sruu po kuchenkę . Jak żyć ? Bez kuchenki oczywiście..

Bree lubi tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy mi moj 2 dniowy obiad wczorajs ie skonczyl :P Ale dzisiaj poszlam na latwizne (czyt. bez szalenstw). :D
    Nie moge z tej Twojej malpki noralnie :D :D :D
    Co do liczenia plamienia w cyklu to ja to licze jako pierwszy dzien chociaz potrafilam tak plamic/brudzic przez 4-5 dni przed @
    ze w sumie mi wychodzilo po kilkanascie dni jak mnie "krew zalewala" :D
    Co do temp. to ja mierze zwyklym elektronicznym termometrem z jednym miejscem po przecinku, takim tanim z apteki, chyba
    4 funty kosztowal czyli jakies ponad 20 zl :P jak narazie dziala. Wiem ze sa takie extra pro ale ja narazie zostaje z tym. Kiedys
    kobiety mierzyly takim analogowym rteciowym, ale ja sie boje bo lubie zasypiac z termometrem i moglby byc klopot :D
    Mierze rano o 7 bo mi ta godzina pasuje do rozkladu dnia.... a i mierze w pochwie bo mi tez pasuje tylko ze ja jestem nadpobudliwa
    i pozniej musze rozladowac jakos to napiecie :D

Monkey obiadek to masz poprostu mega :D Ja cos ambitniejszego zrobie na dniach bo narazie to zalapalam takiego lenia ze wstyd mi za siebie :P

Szalona CZARNA je tez sie zajmuje hobbystycznie renowacja mebli :) Ostatni moj wyczyn to sofa chesterfielda :)
    Kuchenke tez mialam popsuta jakis czas temu i gotowalam na takiej malej turystycznej 2 palnikowej (elektrycznej)
    Czulam sie w domu jak na biwaku :D

unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy mi moj 2 dniowy obiad wczorajs ie skonczyl :P Ale dzisiaj poszlam na latwizne (czyt. bez szalenstw). :D
    Nie moge z tej Twojej malpki noralnie :D :D :D
    Co do liczenia plamienia w cyklu to ja to licze jako pierwszy dzien chociaz potrafilam tak plamic/brudzic przez 4-5 dni przed @
    ze w sumie mi wychodzilo po kilkanascie dni jak mnie "krew zalewala" :D
    Co do temp. to ja mierze zwyklym elektronicznym termometrem z jednym miejscem po przecinku, takim tanim z apteki, chyba
    4 funty kosztowal czyli jakies ponad 20 zl :P jak narazie dziala. Wiem ze sa takie extra pro ale ja narazie zostaje z tym. Kiedys
    kobiety mierzyly takim analogowym rteciowym, ale ja sie boje bo lubie zasypiac z termometrem i moglby byc klopot :D
    Mierze rano o 7 bo mi ta godzina pasuje do rozkladu dnia.... a i mierze w pochwie bo mi tez pasuje tylko ze ja jestem nadpobudliwa
    i pozniej musze rozladowac jakos to napiecie :D

Monkey obiadek to masz poprostu mega :D Ja cos ambitniejszego zrobie na dniach bo narazie to zalapalam takiego lenia ze wstyd mi za siebie :P

Szalona CZARNA je tez sie zajmuje hobbystycznie renowacja mebli :) Ostatni moj wyczyn to sofa chesterfielda :)
    Kuchenke tez mialam popsuta jakis czas temu i gotowalam na takiej malej turystycznej 2 palnikowej (elektrycznej)
    Czulam sie w domu jak na biwaku :D

unadarcy lubi tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do garow jak cos. Piszcie duzo zebym miala co czytac :D

unadarcy, kierzynka, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ