X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka test ovu w poprzednim szczesliwym cyklu mialam o wiele jasniejszy od tego z obecnego zdjecia, z pewnoscia byl jasniejszy od kreski kontrolnej i to sporo, ale pokrywal sie z temperaturka no i fasolka byla. Co ciekawe dzisiaj mam wzrost temp po kilku niskotemperaturowych dniach, wprawdzie i tak wszystko jest na wyzszym poziomie niz w poprzednim cyklu ale jakis skok narazie jest... zobaczymy jak sie rozwinie sprawa...

Monkey, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym cyklu nie mierze tempertury ale w nastepnym juz muszę ;)

Bree, Monkey lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree do dzieła!! :D

Bree, kierzynka, Monkey, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli wychodzi na to, że te testy ovu to trochę pic na wodę... :)

nie ma się co na nie zdawać tylko działać, działać i jeszcze raz działać :)

kierzynka, Bree, nick nieaktualny, Szalona CZARNA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde powiem Wam szczerze ze tak sie zastanawiam jak cos tam troche plamie to czy nie nabroje? Nie chcialabym stracic kolejnej fasolki, gin niby wyskoczyl z tym zielonym swiatlem i ze tam jest czysto, nic nie zostalo... no ale...

Czytalam ze jak macica i endo nie beda przygotowane do zagniezdzenia to nic z tego... ale ja sie boje ze cos tam zakotwiczy nie tak jak trzeba i bedzie problem... szkoda by mi bylo tego cyklu a z drugiej strony mam obawy... no i sama zglupialam :P

kierzynka ja mysle ze jak wyszla Ci ta druga kreska jasniejsza to mogla byc ovulka, skoro mialas dobry sluz i bol jajnika... Matyldzie tez wyszla druga kreska jasniejsza i zaszla wiec... niby w instrukcji pisze ze maja byc jednakowe...ale ja nie mialam jednakowych... to chyba zalezy od stezenia LH, ja caly czas cos pije i moglo nie by takiego stezenia przez to... A Ty jeszcze piszesz ze w pozostale dni nie bylo nawet cienia cienia to tymbardziej bym byla sklonna uwierzyc iz ta druga kreska byla wywolana ovulka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:25

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey u mnie jak narazie testy dzialaja :) Pokrywaja sie z bolem i tempka :) Ja dopiero 2 raz w zyciu monitoruje cykl i w poprzednim sprawdzily sie w 100 procentach a w obecnym maja pokrycie z innymi objawami. Moze to indywidualna sprawa ale ja jestem do nich przekonana bo mi sie sprawdzaja. W sobote gin powiedzial ze w najblizszych dniach bede miec ovu a w czwartek (dzisiaj) wyszedl mi test pozytywny (w poprzednie dni nic ni bylo). Tak wiec...

Pozostalo mi juz tylko "Pogreyowac"
    :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:29

kierzynka, Monkey, nick nieaktualny, Szalona CZARNA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie nie ma to piszecie jak wsciekle a jak jestem to niema nikogo :D O ironio :D :D :D Zaraz uciekam to pewnie sie zacznie czat :P :D ;)

kierzynka, Monkey, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę zacząć mierzyć temperturę w kolejnym cyklu, bo tak to sobie moge wyobrażać czy cos bylo czy nie ;)

Bree, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby greyujemy ale czy cos z tego wyniknie to zupełnie wiary nie mam ;)

Monkey, Bree, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja gotuję obiad i dlatego mnie mało :)

Bree, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka zawsze mozesz mierzyc temp od srodka cyklu, bedziesz miala juz jakies rozeznanie na przyszlosc :)

Wiem, jestem zdrowo popieprzona ale sie zakochalam w tym mierzeniu temp.... a kiedys to z tego sie smialam :D Jak bum cyk cyk :D

Nie ze jestem taka co chce w lozku wszystko od linijki :D ale....
    ... lubie wiedziec co sie dzieje :D
    Taka ze mnie pani kontroler hahaha :D

nick nieaktualny, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey co dobrego robisz? Ja dzisiaj lece w strone kuchni brytyjskie czyli ryba z frytkami tylko jakas salatke sobie do tego zmajstruje :)

nick nieaktualny, Monkey lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiad mam dzisiaj z głowy bo wczoraj nagotowałam na 2 dni.

Dzisiaj 33dc i chyba okres nadchodzi, niech przychodzi szybciej a nie jakieś gry wstępne prowadzi. Jak się rozhula to zaliczę ten dzień jako 1 dc, a jak tylko plamienie będzie to co? Jak to liczyć? Jako 1 dc czy dalej 33 dc?

Testy ovu i ciążowe zamówione, chcę być wzorowo przygotowana :) Temp też chce mierzyć, ale nie wiem czym i gdzie, mam tylko mój ukochany termometr z dzieciństwa - rtęciowy staruszek, ale tego bym wolała nigdzie nie ładować :) Czy taki zwykły termometr elektroniczny będzie dobry, czy muszę zakupić ten który ma w nazwie "ovulacyjny" ? I jeszcze jedno, gdzie mierzycie, o której i wogóle wszystkie wskazówki będą mile widziane :)

Bree lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam testow ciążowych bo stwierdzilam że nie będe robiła w tym cyklu bo i tak pewnie nic z tego ;)

Bree lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy nic nie przyjdzie, zobaczysz! :)

Bree u mnie dziś taki obiad, pierwszy raz robiłam :)

21e5jix.jpg

nick nieaktualny, Szalona CZARNA, Bree, kierzynka, nick nieaktualny, monika_89 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png

Wysłany: 19 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kukułcze gniazda :)!! Pychaaaa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 14:43

Monkey, Bree, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png

Wysłany: 19 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam dziewczyny dokończyć renowację mojej starej komody :) I potem sruu po kuchenkę . Jak żyć ? Bez kuchenki oczywiście..

Bree lubi tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy mi moj 2 dniowy obiad wczorajs ie skonczyl :P Ale dzisiaj poszlam na latwizne (czyt. bez szalenstw). :D
    Nie moge z tej Twojej malpki noralnie :D :D :D
    Co do liczenia plamienia w cyklu to ja to licze jako pierwszy dzien chociaz potrafilam tak plamic/brudzic przez 4-5 dni przed @
    ze w sumie mi wychodzilo po kilkanascie dni jak mnie "krew zalewala" :D
    Co do temp. to ja mierze zwyklym elektronicznym termometrem z jednym miejscem po przecinku, takim tanim z apteki, chyba
    4 funty kosztowal czyli jakies ponad 20 zl :P jak narazie dziala. Wiem ze sa takie extra pro ale ja narazie zostaje z tym. Kiedys
    kobiety mierzyly takim analogowym rteciowym, ale ja sie boje bo lubie zasypiac z termometrem i moglby byc klopot :D
    Mierze rano o 7 bo mi ta godzina pasuje do rozkladu dnia.... a i mierze w pochwie bo mi tez pasuje tylko ze ja jestem nadpobudliwa
    i pozniej musze rozladowac jakos to napiecie :D

Monkey obiadek to masz poprostu mega :D Ja cos ambitniejszego zrobie na dniach bo narazie to zalapalam takiego lenia ze wstyd mi za siebie :P

Szalona CZARNA je tez sie zajmuje hobbystycznie renowacja mebli :) Ostatni moj wyczyn to sofa chesterfielda :)
    Kuchenke tez mialam popsuta jakis czas temu i gotowalam na takiej malej turystycznej 2 palnikowej (elektrycznej)
    Czulam sie w domu jak na biwaku :D

nick nieaktualny, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy mi moj 2 dniowy obiad wczorajs ie skonczyl :P Ale dzisiaj poszlam na latwizne (czyt. bez szalenstw). :D
    Nie moge z tej Twojej malpki noralnie :D :D :D
    Co do liczenia plamienia w cyklu to ja to licze jako pierwszy dzien chociaz potrafilam tak plamic/brudzic przez 4-5 dni przed @
    ze w sumie mi wychodzilo po kilkanascie dni jak mnie "krew zalewala" :D
    Co do temp. to ja mierze zwyklym elektronicznym termometrem z jednym miejscem po przecinku, takim tanim z apteki, chyba
    4 funty kosztowal czyli jakies ponad 20 zl :P jak narazie dziala. Wiem ze sa takie extra pro ale ja narazie zostaje z tym. Kiedys
    kobiety mierzyly takim analogowym rteciowym, ale ja sie boje bo lubie zasypiac z termometrem i moglby byc klopot :D
    Mierze rano o 7 bo mi ta godzina pasuje do rozkladu dnia.... a i mierze w pochwie bo mi tez pasuje tylko ze ja jestem nadpobudliwa
    i pozniej musze rozladowac jakos to napiecie :D

Monkey obiadek to masz poprostu mega :D Ja cos ambitniejszego zrobie na dniach bo narazie to zalapalam takiego lenia ze wstyd mi za siebie :P

Szalona CZARNA je tez sie zajmuje hobbystycznie renowacja mebli :) Ostatni moj wyczyn to sofa chesterfielda :)
    Kuchenke tez mialam popsuta jakis czas temu i gotowalam na takiej malej turystycznej 2 palnikowej (elektrycznej)
    Czulam sie w domu jak na biwaku :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do garow jak cos. Piszcie duzo zebym miala co czytac :D

nick nieaktualny, kierzynka, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ