Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:46
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Hej dziewczyny, Kochane jesteście. Nie dziękuję, żeby nie zapeszać .
Do lekarza wybieram się dopiero 2.04.15r., żeby już coś więcej zobaczyć . Dziś zrobiłam betę dla porównania po 48 godzinach, podwoiła swoją wartość więc wszystko wskazuje na to, że jest ok. Jeszcze w to nie wierzę to był 7 cykl starań już traciłam nadzieję, a jednak. W domu pozostała tylko mieszanka ziółek dr Ojca Sroki, ilość chyba na pół roku .
Czekam teraz na Was Dziewczyny. Trzymam kciuki i ściskam mocno!Bree, papola, kierzynka, tysiaa93, Aleksandra1988, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Nie ogarniam tego co mi sie dzieje... przestalam plamic od wczoraj i nagle ide do wc i na papierku widze zywo czerwona jasna krew... nie taka jak z okresu a taka jakbym sobie palca uciela ???? Co to ma byc??? prawie dzisiaj jak test ovu wyszedl pozytywnie??? Chyba nici z sadzenia fasoli
-
Micia, gratulacje! 3mam kciuki! Teraz już wszystko będzie dobrze Dużo zdrowia i wzorowego rozwijania się ciąży!
Bree, aż mnie ciarki przechodzą... skomplikowane to wszystko się robi po stracie, te plamienia, rozregulowane cykle... a miało być tak pięknie! Moim zdaniem jak tylko możesz, to działajcie, może akurat dobrze to wróży!Bree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
Bree ja takie "atrakcje" miałam przez 5 miesięcy. Nie wiem co to było
Kiedy idziesz na jakąś wizytę?
Micia gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo
I proszę, ugłaskaj brzuchola ode mnieBree, kierzynka, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Micia to świetna wiadomość rozsiewaj nam u wiruski
Bree kurde od czego może być ta krew? Przecież miałaś usg i nic sie nie działo to może teraz masz taki objaw owulacji? ja nie wiem, co to sie może dziać.
To tak właśnie jest że człowiek sie cieszy że juz oki i nagle cos burzy nam tą radość, ja miałam tak z infekcją, czułam jakąs taką bezradność i złość że mi sie takie rzeczy dzieją.Bree lubi tę wiadomość
-
Monkey ja dopiero co bylam na wizycie kilka dni temu i sie ucieszylam bo gin powiedzial ze jest czysciutko i mozemy dzialac, nic tam wg niego nie zostalo wiec mowil ze nie musimy nawet czekac na pierwszya @ a tu masz, takie niespodzianki Pol Anglii przejechalam zeby isc prywatnie do polskiego gina...
-
Przesyłam jak najwięcej wirusków i wierzę w to mocno, że niedługo Wy się podzielicie dobrą nowiną
Wiele stresów mnie kosztowały ostatnie dni, ale niestety po poronieniach to my już tak będziemy miały .
Wiem przez co przechodzicie, każdy miesiąc nowa szansa i nadzieja. Pamiętajcie zajmijcie się czymś innym oderwijcie się od myśli "dzidziuś" a się uda ja tak miałam.
Bree, a może ta krew to właśnie znak owulacji, ja tak kiedyś miałam. Nie ma co analizować tylko rzeczywiście działać.
Monkey wrote:Micia gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo
I proszę, ugłaskaj brzuchola ode mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:03
Bree, kierzynka, papola, Aleksandra1988, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
stwierdziłam że nie będę siedziała i się zastanawiała czy owulacja jest czy będzie czy była bo mnie już to zaczęło denerwować że o tym myslalam i tak czułam że pierwszy cykl będzie taki beznadziejny zobaczymy kiedy będzie dokładnie @ - po ilu dniach i czy mi sie cykl zmienił czy nie
Bree, papola lubią tę wiadomość
-
a my planujemy wrócić do czerwonego wina typu porto chociaż mi nie smakowało na początku, to później polubiłam ten smak i przy staraniach zawsze winko było aż się śmialiśmy, że w alkoholizm popadniemy, bo co drugi dzień działaliśmy!
Ja tylko czekam na odbiór wyników 30 marca i idę do gina, mam nadzieję, że pomimo łyżeczkowania da nam zielone światło!Bree, Monkey, unadarcy, Aleksandra1988, kierzynka lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020