Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 mi tez sie wydaje ze to sciema z tymi plemnikami na USG, plemniki pod mikroskopem widac wiec....
nie wiem jakie by tu musialo byc cudowne USG zeby miec takiego zooma
Aleksandra pewnie sie spoznie z tym smacznego do Twoich chrupiacych buleczek ale i tak smacznego
Szalona Czarna Ty kiedy testujesz? jesli pisalas wczesniej to sorki ze pytam ale moja pamiec jest jak woda w koszyku
Co do mojego plamienia to jest takie jakby go nie bylo, bezowa "woda" na papierku wczoraj wylecial tylko jeden "glutek"
jakby kawalek sluzu zabarwionego na brazowo - to wszystko, ale teraz sie zastanawiam czy to nie ma zwiazku tez z owu ktora
chyba wlasnie sie zaczela nigdy nie mialam krwawienia/plamienia podczas ovu wiec nie wiem jak ono moze wygladac... chociaz
obstawalabym ze to jest raczej wynikiem sexu...
szalona Czarna z tym przepowiadaniem przyszlosci i przewidywaniem to ja mam podobnie... tak w ogole to moje prawdziwe imie to
Sybilla kiedys byla taka wieszczka i widac mi sie od niej udzielilo
Ola_45 ja w przeciwienstwie do Ciebie mialam na poczatku wykres jak od linijki ten moj to w ogole jak jakas parodia
schody do piekla, najpierw kly wampira a teraz to juz sama nie wiem
Odnosnie teorii cycowej to: U mnie cyc wlasnie jeszcze przed testem dal mi znac ze fasol jest na pokladzie
3 razy bylam w ciazy i 3 razy mialam piekace szczypiace sutki a pozniej balony napuchly i zrobily sie bolace tak wiec cyc jest
niezlym testem ciazowym
Szalona Czarna jakie masz psy? Ja mam dogi niemieckie czyli bardziej konie niz psy Scoobydoby dooo
Aleksandra1988 ja kupilam testy o tej samej czulosci ale z roznych firm i pokazywaly co innego, na jednym byla blada krecha testowa
a na drugim tlusta czerwona jak od markera a czulosc byla taka sama tylko inny producent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:11
Aleksandra1988, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Chwaliłam Wam się, że jestem czarownicą ??
Wczoraj odwiedziła mnie ciocią z córką siedzimy pijemy herbatkę, zapiekanka makaronowa w piekarniku... I mówie do niej ze odkładam na zmywarkę kasę niewiele mi brakuję, a potem wymienię piekarnik bo mamy gazowy a chce elektryczny bo ten spieka mi spody ciasta... i ide zakrecił (bo mam gałke ) piekarnik a ona sru odpadła! Wołam męza. Stwierdził że nie ma sensu naprawiać przekręcił się gwint. The End. Nie ma zmywarki dziś będzie nowa kuchenka.
Ktoś coś chce ?? Powiem i będzie :*Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bree testować będę kochana w sobotę rano. Aż mam dreszcze.... Ale jestem pełna nadziei. Tyle się dzieje teraz w moim życiu choroba mamy, operacja, problemy w pracy u mnie u męża, ta fasolka byłaby wytchnieniem pełnym Słońca i miłości. Masz piękne imię moje to Sylwia wieć tez na S. Może wszystkie czarownice mają imiona na litere S ??
Kierzynka będziesz w ciąży jak Bree i ja zaczarujemy to będzie istne szaleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:42
kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 wrote:Jaki test ciążowy najbardziej polecacie?
Robiłam wcześniej pink expressem i quixx test. Różnicy między nimi nie jestem w stanie określić ponieważ jednym robiłam w dniu spodziewanej @ a drugim dzień poBree, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
kierzynka jak pytasz o te ciazowe to ja robilam dziennie zaczynajac od kilku dni przed spodziweana @ az do kilku dni po i on codziennie sie
minimalnie sciemnial (robilam te cienkie paskowe). A jak zrobilam taki w plastikowej obudowie to wyszla taka ciemna tlusta krecha
Aleksandra ja Ci chyba nie polece testu bo kupuje w UK Clear and Simple - nie wiem czy one sa dostepne w PL Tanie sa jak barszcz
wychodzil mi kilka dni przed spodziwana @ okolo 4 dni wczesniej...
Unadarcy no schody do piekla bo najpierw jest ogien a pozniej wieczna udreka
Szalona CZARNA toz sobota u bram Ja bede za Ciebie sciskac kciuki az mi krew przestanie do dloni doplywac
A co do problemow tez bym powiedziala ze moje zycie troche na glowie stanelo ale ono juz chyba zgubilo glowe kilka lat temu Totalny przewrot
unadarcy, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
Bree pytałam o ten odcień tych testow bo ja w tym cyklu miałam raz w jednym dniu taki jaśniutki a reszta dni zero nawet cienia i w tym samym dniu kiedy ten test taki mmiałam to śluż był rozciągliwy a na drugi dzień mega ból jajnika. Nie wiem, wydaje mi sie że to jednak cykl bezowulacyjny jest.