Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
Wczoraj Was "zostawiłam" dość wcześnie i tyle stron do czytania Extra
Nie wiem nawet co pisać bo tyle wątków
Mnie bolą plecy jak na okres. Mężowi dałam wczoraj cyca w łapę I pytam są większe ?? A on stwierdził że są pełniejsze Mam nadzieję że to efekt fasolki w domku fasolkowym. Bo piję dziś kawę z mlekiem i odbija mi się strasznie nią... Pierwszą ciąże rozpoznałam po kawie właśnie. Miło by z wiosną powitać fasolkę w brzuszku. Ale nie nakręcam się za mocno aby potem nie przeżywać wielkiego rozczarowania. W kościach mnie łamie i odczuwam jakby delikatne skurcze w macicy. Czuję się zmęczona. Przed normalnym okresem tak nie mam zdecydowanie nie. Ale testu nie robię jeszcze poczekam do @ ... jak rano siknę to heeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Bree co do Twojego krwawienia my z mężem też jak kochaliśmy się pierwszy raz miałam krwawienie. Nie wielkie ale było. Ja dostałam dwa razy antybiotyk który mnie oczyszczał po porodzie i zabiegu czyszczenia. Potem globulki dopochwowe więc kochaliśmy sie dopiero przed drugą @ bo tyle czasu lekarz kazał poczekać żeby się nie wdała infekcja. pamiętam ten lęk przed tym stosunkiem jak to będzie czy będzie bolało.. Ale było extra Nie martw się więc. Widocznie Twój organizm potrzebował się doczyścić. Ja czyściłam się 6 tygodni. Myślę że stosunek po prostu u Ciebie poruszył to wszystko i stąd takie rzeczy. Nic groźnego zapewne więc spokojnie:)unadarcy, matylda08, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Aleksandra1988 a my znów prawie w tym samym czasie wchodzimy Weź dla nas wszytskich te bułeczki Ja poproszę razową z pestkami słonecznika Mniammm
unadarcy, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Chwaliłam Wam się, że jestem czarownicą ??
Wczoraj odwiedziła mnie ciocią z córką siedzimy pijemy herbatkę, zapiekanka makaronowa w piekarniku... I mówie do niej ze odkładam na zmywarkę kasę niewiele mi brakuję, a potem wymienię piekarnik bo mamy gazowy a chce elektryczny bo ten spieka mi spody ciasta... i ide zakrecił (bo mam gałke ) piekarnik a ona sru odpadła! Wołam męza. Stwierdził że nie ma sensu naprawiać przekręcił się gwint. The End. Nie ma zmywarki dziś będzie nowa kuchenka.
Ktoś coś chce ?? Powiem i będzie :*unadarcy, matylda08, Aleksandra1988, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:44
unadarcy, Szalona CZARNA, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualnySzalona CZARNA no cyc kobiety to najlepszy przepowiednik. Ja przed poronieniem wiedziałam na jakim etapie cyklu jestem właśnie po obserwacji cyca. Teraz po poronieniu coś się popsuły, ani drgną...nic, wiszą bo wiszą
Oby jutrzejsze testowanie pozostawiło po sobie oprawiony test w ramkęSzalona CZARNA, Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
Ola_45 a więc...
Czary Mary Szuru Buru Niech Laptopa moc ustanie,
Niech zamieni się dziś ona w cudowną moc nowego urządzenia
Przy tej okazji niech też dla mocy z nieba nie będzie kłopot
i na Twoim biureczku pojawi się nowy piękny laptopAleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:44
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
Hej dziewczyny rozbawiła mnie teoria cyca hhehe ale coś w tym jest:) dwa razy byłam w ciązy i to właśnie cyc, on był niezawodny zawsze przepowiedział to co się dokonało niestety na cycu rozstępy zostały a fasoliny jak nie było tak nie ma.
Olu co do wahania tempki to mi wygląda to na przeziębienie, katar i ból gardła zdaje się, że to potwierdzają, na dniach będzie owulka:) także działajcie:)
Szalona Czarna i niech ta odbijająca kawa odbija się bo nic nie mówię ale to dobry znak:))
Powodzenia dziewczyny:)Szalona CZARNA, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
A u mnie w obydwu ciazach wlasnie cycki nie objawialy ciazy. Jedynym objawem, na ktory wogole nie zwrocilam uwagi to okropne uczucie goraca w nocy, ktore mnie budzilo. I to taki jednorazowy incydent zawsze. Teraz tez czekam na jakis objaw testowanie w nastepna niedzieleBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Pewnie już wcina i zagryza śledziem
Ciągle się czuję jakbym miała gorączkę i mam 37,5 bo przed chwilą mierzyłam. I tak od kilku dni...
Test negatywny
W sobotę robię kolejny i tak co dwa dni. Grunt żeby @ nie przyszła to ciągle jest nadzieja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:00
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny