Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Dopiero niedawno pojechał a ja już tęsknie hihi
Mam nadzieję, że wystarczyły
Teraz jakbym przypuszczalnie zaszła w ciążę to będę tak chuchać i dmuchać że masakra. Już mojemu powiedziałam że ma mnie nie denerwować, niepotrzebnie stresować itp Bo ostatnio jak byłam w ciąży to troche się nastresowałam, ten mnie jeszcze wkurzył, kłótnia na całego, wieczorem przytulanko na zgode a po przytulanku niedobrze mi było, duszności, ból brzucha. W poniedziałek spokój a we wtorek klapa..
Dokładnie... Stres ciąży nie służy, ja też jak głupia się wtedy denerwowałam, stresowałam i w ogóle a teraz będzie na wszystko bajabongounadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tysia, Monkey jakie laseczki a ja taka mamuska (73) Tysia Ty 93 rocznik jestes, tak jak moja corka
Ola ja sie zastanawiam jak teraz bysmy zafasolkowaly to nam na swieta chyba bocian by sie musial pofatygowac
Unadarcy ja tez jestem hetero ale ale wiesz bywa
Dzieki za komplementy, chyba piwo sobie otworze i pofantazjuje
Co do tatuazy to mam zawsze kupe smiechu jak ide do gina i on je widziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 21:14
tysiaa93, Monkey, unadarcy, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Tysia, Monkey jakie laseczki a ja taka mamuska (73) Tysia Ty 93 rocznik jestes, tak jak moja corka
Ola ja sie zastanawiam jak teraz bysmy zafasolkowaly to nam na swieta chyba bocian by sie musial pofatygowac
Unadarcy ja tez jestem hetero ale ale wiesz bywa
Dzieki za komplementy, chyba piwo sobie otworze i pofantazjuje
Co do tatuazy to mam zawsze kupe smiechu jak ide do gina i on je widzi
Mamuśka z ciebie ale jaka mamuśka, HOT mamuśkaunadarcy, Monkey, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:48
Monkey, Bree, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Monkey oj jest na co, oj jest Poza tym wyglądasz na 20 lat
Unadarcy masz świętą rację Zarzuć swoim foto jak chcesz
U mnie to trochę potrwa bo nie mam zdjęć na kompie z którego piszę.... ale może coś znajdę.... hmmm...tysiaa93, Bree, Monkey lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:48
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane