Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Ja się zastanawiam kiedy jest mój termin @. Bo skoro test owulacyjny wyszedł mi dzisiaj pozytywnie to ja nie wiem kiedy ten termin jest. chociaż w środę był bardzo podobny wynik testu owulacyjnego i nie wiem co o tym myśleć..
Bree lubi tę wiadomość
-
Monkey, tak od 6 lat mieszkam pod Yorkiem i tez nie lubie patrzec na swoje zdjecia a
juz na filmy to bron boze
Tysiu nic kompletni mnie nie boli a to plamienie jest dziwne bo jednorazowe. teraz jak bylam w wc to juz nic nie bylo
tak ze zglupialam... i to nie jest gesta krew czy skrzepy jak przy @ tylko jakby w wodzie rozpuszczona taka bladziutka
albo takie cieniutenkie niteczki...
Tak sobie mysle ze my z Ola_45 mamy w tym samym dniu pozytywny test, ciekawe jak dalej sie sprawy potocza
Bolec mnie nie boli, leciec juz tez nie leci, czuje sie dobrze i jak sie nic nie zmieni do wieczora to bedziemy Greyowac
tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Papola bardzo mi przykro z powodu Waszej straty. Staraj sie myślec o tym,co,przed Wami nosząc pamięć o tym co bylo ale bez bólu w sercu. Czeka Was jeszcze wiele dobrego w tym sliczne dzieciaczki:) Tu na forum są swietne dziewczyny wiec moze choć odrobinę w tych trudnych dniach będzie Ci,latwiej.
Bree, tysiaa93, Aleksandra1988, papola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Mroczne zdjecie bo bylam na takiej wiktorianskiej imprezie gdzie wszyscy sie przebieraja To jest w gotyckim Whitby gdzie jest stary cmentarz nad morzem
Aleksandra nie moge sie doczekac Twojego testowania!!! Ale bedzie adrenalinatysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Micia serdeczne Gratulacje!! Odbieram wiruski ciążowe od Ciebie i,mam nadzieje w sobotę zobaczyć dwie kreski.
Bree troszke mnie martwią te Twoje krwawienia. Moze zadzwon do tego,lekarza na konsultacje telefoniczna? Masz taka możliwość?? Nie ma co panikować to na pewno sle lepiej sprawdzić.Aleksandra1988, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:47
Bree lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer ❄️- 22.12.2024
(beta 02.01.2025r) -
nick nieaktualny
-
Szalona CZARNA nie mam szans na konsultacje telefoniczna niestety troche kicha...
Ola_45 jak dzisiaj zaszaleliscie to robaczki i tak zyja kilka dni wiec szanse na fasolke sa jak najbardziej duze
A tak sobie mysle (zeby sie pocieszyc) jak nie uda sie za tym razem fasolki zasadzic to przynajmniej dziarke sobie spokojnie na luzie skoncze bo zaczelam przed poprzednia ciazatysiaa93, Monkey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Szalona CZARNA nie mam szans na konsultacje telefoniczna niestety troche kicha...
Ola_45 jak dzisiaj zaszaleliscie to robaczki i tak zyja kilka dni wiec szanse na fasolke sa jak najbardziej duze
A tak sobie mysle (zeby sie pocieszyc) jak nie uda sie za tym razem fasolki zasadzic to przynajmniej dziarke sobie spokojnie na luzie skoncze bo zaczelam przed poprzednia ciaza
Ja też tak kombinuję, że jak się nie uda zajść w ciągu kilku najbliższych miesięcy to jakiś nowy tatuaż sobie zrobię Piąteczka!Bree lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:47
Bree, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane