Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:59
tysiaa93, Bree, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Ola_45 wrote:Mam taka nadzieje
Ciesze sie bardzo ale poki nie zobacze bijacego serduszka i pieknie rosnacej bety to nie bede sie tak napalala, nie chce sie kolejny raz rozczarowac
Doskonale cię rozumiem, ale teraz już wszystko będzie dobrze!
A becie nie ufam odkąd się dowiedziałam, że może prawidłowo rosnąć nawet przy pustym jaju płodowym.Ola_45, Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monkey ja nie mam pojecia jak sie sprawdza rozwrcie szyjki bo ja mam zawsze jakas niedomknieta i szczerze to nie widze u siebie wiekszej roznicy, niestety nic madrego Ci nie napisze
co gorsza sluz tez mam wiecznie praktycznie taki sam tak ze te dwie metody u mnie sa wybitnie niemiarodajne
Chwile mnie nie bylo i co ja czytam!!!!
Ola megagratulacjeKurde zajebiscie sie ciesze... ja wiedzialam ze w pojedynke nikt tu nie zajdzie
ale zajebiscie
Tysia ja tez ogladam M jak milosc, wiesz ze zaczelam od poczatku bo jak wyjechalam z PL to przestalam ogladac 7 lat temu i teraz ogladam sobie na necie i jestem na 67 odcinkuKlan tez juz dogonilam
Nie mam w domu polskiej TV z wyboru i jak cos potrzebuje to ogladam online
Co do mojego znikania to faktycznie, co znikam to bocian przylatujeTo kiedy mam teraz zniknac?
Ola_45, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:59
Bree, unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Lenka87 wrote:Ja oglądam Hell's Kitchen i niedługo się kładę
Gordon jest zajebisty, niezly swir z niegoU nas w firmie w recepcji wisi jego uniform z autografem bo robilismy dla niego sosy
Lenka87, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
OLA ja wiedziałam po wykresie
tak Ci ładnie wysoko tempka się utrzymywała. Życzę żeby było dobrze!!! Tym razem musi. Nie miałaś zabiegu więc organizm poprzedniego poronienia tak nie "odczuł". Niech fasoleczka rośnie ładnie!!!
tysiaa93, Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Testow ciazowych nie robilam, tylko 20 marca mialam wizyte USG kontrolna, bylam juz "czysta" i pecherzyk czekal juz w jajniku
Mialam taka sama sytuacje, 22grudnia pecherzyk okoloowulacyjny caly tydzieńi 12 stycznia pozytywny test
Idziecie jak burza z pozytywnymi teraz tylko byc dobrej mysli i trzymac kciuki za pozostale kolezankiunadarcy, tysiaa93, Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTutaj taka euforia że hej... no nie dziwota, też bardzo się cieszę
Ale jakby któraś z Pań była ciekawa, to ja dostałam tabletki na obniżenie tsh, ft3 ft4 i te aTPO, aTG są OK!Staraczka23, tysiaa93, Bree, matylda08, Lenka87, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Tutaj taka euforia że hej... no nie dziwota, też bardzo się cieszę
Ale jakby któraś z Pań była ciekawa, to ja dostałam tabletki na obniżenie tsh, ft3 ft4 i te aTPO, aTG są OK!
opowiadaj jaka dawka jakiego leku i kiedy kontrol??tysiaa93, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Unadarcy ja nie ogarniam, co to są za badania. Wiem jedynie, że tsh to tarczyca ale skoro większość jest ok to git
Te które są mniej ok zbijesz i będzie dzidziuś jak talala
Staraczka23, unadarcy, Bree, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość