Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Unadarcy ja nie ogarniam, co to są za badania. Wiem jedynie, że tsh to tarczyca ale skoro większość jest ok to git
Te które są mniej ok zbijesz i będzie dzidziuś jak talala
a anty tpo i te drugie to tez w strone tarczycy, sprawdza sie w nich czy sa przeciwciala wtedy wystepuje gorsza odmiana czyli hashimotounadarcy, tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEuthyrox 25 dostałam, 2 opakowanie - 100 tabletek. Tsh zrobić najwcześniej za 4 tygodnie od pierwszej tabletki, no i nie robić już ft3 i ft4 tylko samo tsh. Robić kontrolne tsh wg zaleceń i wrócić jak się tabletki skończą.... no i powodzenia mi życzyła
tysiaa93, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak tak... skupić się musisz... no trudno... ale tak się ciesze że znowu jedna z nas zaciążyła...
Ooooo widze Prawo Agaty leci.. to już Tysi na pewno nie zastane
Ja tez... dopiję i idę spać, jutro pracowity dzień mnie czeka...
Dobranoc Śpiochy!!Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree Ty jeszcze 22 nie masz... jak dobrze liczę...
Wiesz... tak mi się dzisiaj przypomniało jak pisałaś czym się zajmujesz jaki jest Twój fach... 3 lata temu byłam na pogrzebie przed kremacją, właśnie w UK. Głownie jechałam tam po urnę z prochami cudownego człowieka..
matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki otwieram Wam forumka a sama spadam
Za godzinę muszę być w sądzie na sprawie rozwodowej koleżanki.
Masakra.
Trzymajcie za mnie kciuki bo stres mnie zżera
Do sklikania!
matylda08, Lenka87, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
I ja sie witam z kubeczkiem herbatki w pracy oczywiście
Wczoraj dzwoniłam na dwa telefony do dwóch różnych przychodni żeby wreszcie umówić wizytę. Jak na jednym była kolejka to go odłożyłam i dzwoniłam z drugiego. Jak w końcu sie babka odezwała to byłam w takim szoku że zapomniałam co powiedziećudało mi się zapisać na 21 kwietnia, a w drugiej przychodni dopiero na 13 maja. Jeszcze muszę się dodzwonić do trzeciej
matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiberek wszystkim
ja kawe zrobilam i leze sobie
Kierzynka jak dzwonisz powiedz ze w ciazy jestes i nie ma bata aby cie nie wcisneli na wizyte, jak zmienialam lekarza to mowilam ze ciaza i po 2 dniach wizyte mialammatylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny