Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o widzisz, to jest mysl, moze i ja o tym pomysle
Ostatnio byl bardzo rozczarowany jak w hotelu powiedzialam ze nie moze wziasc gorcej kapieli z pianka bo zolnierzyki nie lubia saunymatylda08, kierzynka, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś znów test owulacyjny pozytywny
Fotka poniżej tylko jakość słaba bo od deski od kibelka odbijało się światło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 10:40
matylda08, Lenka87, Bree, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort dobrze ze masz Twojego rozczochranego na miejscu bo jak czytam akcje dziewczyn ktorych faceci mieszkaja w Holandii czy innym UK i leca do PL na kilka dni zeby trafic na ovu a to przeciez bilety trzeba wczesniej zabukowac i pracodawca urlop musi dac, itd to masakra jakas normalnie
Wspolczuje im wszystkim
A co do wykresu i temp to mi pozytywne testy w pierwszym cyklu pokryly sie ze skokiem temp a w tym ostatnim to byly 4 dni roznicy ale testy pokazuja dwie kreski nawet na 48h przed ovu wiec mniej wiecej mi sie zgadzalo chociaz i tak byl poslizg, pozniej po ovu testy tez wychodza pozytywne bo sie hormon z organizmu nie straci w 5 min tak ze chochrajcie siematylda08, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Heloł. Nie mam siły nadrabiać, tym razem olewam
Ola GRATULACJE!!! Podsyłaj wiruski!
Prima pytałaś o testy ovu - one tylko pokazują wzrost hormonu a nie samą owulację. Ta może być nawet do 36 h po pozytywnym teście. U Ciebie łącząc z temperaturą obstawiam dziś lub jutro.
Ja wczoraj dostałam zamowione w ciązy próbki z bebiko. Poryczałam się jak głupia, w dodatku pokłóciłam z małżem. Prychnął tylko że mam się na nim nie wyżywać że straciliśmy dziecko. W dodatku bliska znajoma urodIła wczoraj córeczkę. Do duuuupy wszysko.
Ze złości poszłam przynajmnjej wczoraj pobiegać. 3km a jakby maraton. Za to dziś z zakwasów ruszyć się nie mogę.
Owu wyznaczyło mi w końcu tą durną owu, tempka mi się dzwigła ale matko 21dc! Kurw. nie dość że po anty miałam długie cykle to teraz jeszcze dłuższe.
Agrrr. Wszysyko mnie wkurza dziś.
Bree, matylda08, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monika ja tez ostatnio mam takich dni jak Ty wiecej, nie wiem czy to hormony buzuja czy co... jeden dzien wszystko w miare gitara a kilkanascie godzin pozniej spuscilabym napalm na nasza planete
Co do tych probek bebika to wiem jak sie czujesz, takie momenty sa do dupy
Staram sobie zawsze tak sobie to w glowie ukladac zeby nie zwariowac, i o ile teorii wychodzi to w praktyce jest do bani
Odnosnie cykli to ja tez jestem ciekawa na moj obecny, pierwszy po tym zaczetym poronieniem... chcialabym zeby byl normalny ale to sie zobaczy z czasemmatylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie myśałam że wszzystko jest git bo 1 cpp był idealnie taki jak każdy inny, z owu itd a teraz ... Eh
nie wiem, może to przez to że wszystko idzie z prawego jajcora a z tego wczesniej zaskoczyliśmy. Zobaczymy, może się ureguluje jeszcze.
Dupa i tylematylda08, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:ja właśnie myśałam że wszzystko jest git bo 1 cpp był idealnie taki jak każdy inny, z owu itd a teraz ... Eh
nie wiem, może to przez to że wszystko idzie z prawego jajcora a z tego wczesniej zaskoczyliśmy. Zobaczymy, może się ureguluje jeszcze.
Dupa i tyleSzalona CZARNA lubi tę wiadomość