X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    A Ty się już starasz? Jetem tu nowa i nie znam Twojej historii...

Jeszcze nie. Leci mi 2 cyk, w nasępn zaczynamy

matylda08, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Wszystkie jeszcze śpią po czochraniu :) też bym pospała ale ktoś napierd..a młotem od 8 rano :(
    Jestem ciekawa jak mój cykl czy @ przybędzie na czas

Nas obudzil tel o 5 rano z firmy w sprawie rozwiazania jakiegos problemu :/ Takie uroki bycia menadzerem :P nastepny budzik o 7 do mierzenia temp, i o 8 zeby wstac do pracy, jestem kure*wsko niewyspana :P :P :P

matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Monia straciłam małego 5.02 i już działamy tylko myślę że w tym cyklu dupa blada nocóż i tak bywa pozostało czochrać się z zającem ile się da . Monia jutro będzie lepiej to chwilowe ściskam bo ja nieraz się czuję jak na równi pochyłej niestety :(

Bree, monika_89, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    ja właśnie myśałam że wszzystko jest git bo 1 cpp był idealnie taki jak każdy inny, z owu itd a teraz ... Eh :/ nie wiem, może to przez to że wszystko idzie z prawego jajcora a z tego wczesniej zaskoczyliśmy. Zobaczymy, może się ureguluje jeszcze.
    Dupa i tyle :P

A ja sie zastanawiam czy to prawda ze zawsze ovulacja idzie z innego jamnika czy moze isc 2 razy z tego samego? Ostatnio mialam z prawego a cos mi sie zdaje ze lewy to moj szczesliwy :D

monika_89, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matulda dzieki:* rownia pochyła to dobre określenie mojego aktualnego stanu ;)

Bree ja tam akurat czuję jajcory podczas owu stąd wiem że u mnie na pewno naprzemiennoe :P mam nadzieję że w maju lewy jajcor i dla mnie będzie szczęśliwy ;)

matylda08, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree kochana ja wstaje codziennie o 5.20 jak mój meżulek wychodzi do pracy. A od 7 już pracuje. Telefon za telefonem. Wiem jak to jest być menadżerem :) Sama pracuje na swojej działalności więc wiem jak to jest. Ale nie ma co narzekać oj nie.

matylda08, Bree, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Bree rrano budzik o 7 - młody do szkoły potem o 8 obudziłam zająca dla poprawy humoru ;) a teraz z mloda rozkoszujemy się ciszą bo przestali napieprzać młotem więc kawusia i ....forum :) dobrze że siebie mamy bo są dni że pierdoln...m sobie bym z gumy od gaci w łep z bezradności :(

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wahania nastrojów to chyba normalne dziewczyny. Mamy do tego prawo po takich przejściach...Ale będzie dobrze. Ja mam najgorzej kiedy przychodzi @. Cały dzień mogłabym wtedy przeryczeć. Ale cóż... Co to da .. Nic. Mimo to wierzę, że zła karma w końcu minie.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Bree kochana ja wstaje codziennie o 5.20 jak mój meżulek wychodzi do pracy. A od 7 już pracuje. Telefon za telefonem. Wiem jak to jest być menadżerem :) Sama pracuje na swojej działalności więc wiem jak to jest. Ale nie ma co narzekać oj nie.

Ja zawsze wstaje z moim malzem rano :) Robie dla nas sniadanie i prasuje mu koszule jesli nie zrobie tego wczesniej :) Wkurzylismy sie tylko dzisiaj bo on wczoraj przygotowal jakas wazna dokumentacje zeby ludzie mieli ja na dzisiaj a ktos ja gdzies przepierdzielil i dzwonili do nas bo byla potrzebna a nikt nie potrafil jej znalezc :P a w PL bylismy wlascicielami 2 firm tym zaklad pogrzebowy gdzie pod telefonem sie jest 24h na dobe :P :P :P piekne czasy :D

Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika moje jamniki sa nadwyraz spokoje, a jak cos pika to na przemian tak ze nie wiem nigdy z ktorego idzie ovulka chyba ze akurat mam wizyte u gina i on cos zasugeruje :P

Matylda z tymi dniami to tak juz jest, tez nie raz bym przyje*ala dzieciola bo nie wiem co mam z glowa zrobic takie w niej mysli sie panosza :P

Kurde... nie mam piwa :P ups :P

matylda08, monika_89, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś przy kawusi bo do banku muszę ale wieczorkiem ;)
    Obym trafiła na swój gorszy dzień jak będę jechała na komisję lek .

• Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby tego bylo malo to od ponad miesiaca nie dostaje swiadczen z racji ze przebywam na zwolnieniu bo jakies palantty zapodzialy w biurze (cos jak ZUS w PL) moje 2 zwolnienia lekarskie i wysylaja mi pisma ze po dzis dzien ich nie dostali chociaz ja je dawno temu wyslalam a jak do nich dzwonie to wszystkie linie sa zajete... szlag by ich trafil...miesiac temu to samo, dopiero po 2 dniach dzwonienia okazalo se ze moje zwolnienie im sie zawieruszylo...

...a i jeszcze dzisiaj romantyczny wieczor u dentyty na leczeniu kanalowym :/

matylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree Ty wiesz że ja uwielbiam dentystę ;) ale awojego i nago przy moim kanale :)

Bree, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak przegladalam moj szczesliwy cykl i wtedy ovu mialam 11 - 12 dc ciekawe jak wypadnie w tym cyklu...dzisiaj 4 dzien a ja juz nie moge sie doczekac, brzuch mnie nie boli, krwawienie prawie ustalo to moze tez zapowiada sie szybka ovulejszyn z lewego jamniora :D Na swieta sie fasol nie udal to moze na urodziny mojego bo ostatnio dostal tylko test ciazowy z dwiema krechami :D

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Bree Ty wiesz że ja uwielbiam dentystę ;) ale awojego i nago przy moim kanale :)

HAHAHAHAHA Matylda U make my day <3

dawno sie tak nie usmialam :D

To ja dodam od siebie ze lubie grabarza - przy moim dołku :D :D :D
    ach ten jego szpadel :D LOL :)))

matylda08, monika_89, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree oplułam się kawą :) twoj ze szpada moj z wiertłem ale super chłopaki :)

• Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymczasem borem lasem ide zaimprowizowac jakis obiadek, mysle ze zrobie placuszki z gotowanych ziemniakow z sosem grzybowym i do tego salate loodowa w jakiejs surowce :) a na deser cos wymysle :P

Pozytywnego dnia kobietki <3 Zeby Was dobre fluidy nie opuszczaly :*

matylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra powaga już bo pomyślą że psychiczne :) choć ja dziś z rana miałam takie borowanie że jeszcze nogi mi się trzęsą ;)

• Bree Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda wazne ze chlopaki daja rade a my "zadowolnione" :D

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja idę ogarnąć młodej pokój :(

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ