Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:Wszystkie jeszcze śpią po czochraniu
też bym pospała ale ktoś napierd..a młotem od 8 rano
Jestem ciekawa jak mój cykl czy @ przybędzie na czas
Nas obudzil tel o 5 rano z firmy w sprawie rozwiazania jakiegos problemuTakie uroki bycia menadzerem
nastepny budzik o 7 do mierzenia temp, i o 8 zeby wstac do pracy, jestem kure*wsko niewyspana
matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa podobnie jak Monia straciłam małego 5.02 i już działamy tylko myślę że w tym cyklu dupa blada nocóż i tak bywa pozostało czochrać się z zającem ile się da . Monia jutro będzie lepiej to chwilowe ściskam bo ja nieraz się czuję jak na równi pochyłej niestety
Bree, monika_89, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:ja właśnie myśałam że wszzystko jest git bo 1 cpp był idealnie taki jak każdy inny, z owu itd a teraz ... Eh
nie wiem, może to przez to że wszystko idzie z prawego jajcora a z tego wczesniej zaskoczyliśmy. Zobaczymy, może się ureguluje jeszcze.
Dupa i tyle
A ja sie zastanawiam czy to prawda ze zawsze ovulacja idzie z innego jamnika czy moze isc 2 razy z tego samego? Ostatnio mialam z prawego a cos mi sie zdaje ze lewy to moj szczesliwymonika_89, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Matulda dzieki:* rownia pochyła to dobre określenie mojego aktualnego stanu
Bree ja tam akurat czuję jajcory podczas owu stąd wiem że u mnie na pewno naprzemiennoemam nadzieję że w maju lewy jajcor i dla mnie będzie szczęśliwy
matylda08, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Bree kochana ja wstaje codziennie o 5.20 jak mój meżulek wychodzi do pracy. A od 7 już pracuje. Telefon za telefonem. Wiem jak to jest być menadżerem
Sama pracuje na swojej działalności więc wiem jak to jest. Ale nie ma co narzekać oj nie.
matylda08, Bree, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie Bree rrano budzik o 7 - młody do szkoły potem o 8 obudziłam zająca dla poprawy humoru
a teraz z mloda rozkoszujemy się ciszą bo przestali napieprzać młotem więc kawusia i ....forum
dobrze że siebie mamy bo są dni że pierdoln...m sobie bym z gumy od gaci w łep z bezradności
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
A co do wahania nastrojów to chyba normalne dziewczyny. Mamy do tego prawo po takich przejściach...Ale będzie dobrze. Ja mam najgorzej kiedy przychodzi @. Cały dzień mogłabym wtedy przeryczeć. Ale cóż... Co to da .. Nic. Mimo to wierzę, że zła karma w końcu minie.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Bree kochana ja wstaje codziennie o 5.20 jak mój meżulek wychodzi do pracy. A od 7 już pracuje. Telefon za telefonem. Wiem jak to jest być menadżerem
Sama pracuje na swojej działalności więc wiem jak to jest. Ale nie ma co narzekać oj nie.
Ja zawsze wstaje z moim malzem ranoRobie dla nas sniadanie i prasuje mu koszule jesli nie zrobie tego wczesniej
Wkurzylismy sie tylko dzisiaj bo on wczoraj przygotowal jakas wazna dokumentacje zeby ludzie mieli ja na dzisiaj a ktos ja gdzies przepierdzielil i dzwonili do nas bo byla potrzebna a nikt nie potrafil jej znalezc
a w PL bylismy wlascicielami 2 firm tym zaklad pogrzebowy gdzie pod telefonem sie jest 24h na dobe
piekne czasy
Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monika moje jamniki sa nadwyraz spokoje, a jak cos pika to na przemian tak ze nie wiem nigdy z ktorego idzie ovulka chyba ze akurat mam wizyte u gina i on cos zasugeruje
Matylda z tymi dniami to tak juz jest, tez nie raz bym przyje*ala dzieciola bo nie wiem co mam z glowa zrobic takie w niej mysli sie panosza
Kurde... nie mam piwaups
matylda08, monika_89, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zeby tego bylo malo to od ponad miesiaca nie dostaje swiadczen z racji ze przebywam na zwolnieniu bo jakies palantty zapodzialy w biurze (cos jak ZUS w PL) moje 2 zwolnienia lekarskie i wysylaja mi pisma ze po dzis dzien ich nie dostali chociaz ja je dawno temu wyslalam a jak do nich dzwonie to wszystkie linie sa zajete... szlag by ich trafil...miesiac temu to samo, dopiero po 2 dniach dzwonienia okazalo se ze moje zwolnienie im sie zawieruszylo...
...a i jeszcze dzisiaj romantyczny wieczor u dentyty na leczeniu kanalowymmatylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak przegladalam moj szczesliwy cykl i wtedy ovu mialam 11 - 12 dc ciekawe jak wypadnie w tym cyklu...dzisiaj 4 dzien a ja juz nie moge sie doczekac, brzuch mnie nie boli, krwawienie prawie ustalo to moze tez zapowiada sie szybka ovulejszyn z lewego jamniora
Na swieta sie fasol nie udal to moze na urodziny mojego bo ostatnio dostal tylko test ciazowy z dwiema krechami
matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Bree Ty wiesz że ja uwielbiam dentystę
ale awojego i nago przy moim kanale
HAHAHAHAHA Matylda U make my day
dawno sie tak nie usmialam
To ja dodam od siebie ze lubie grabarza - przy moim dołku
ach ten jego szpadelLOL
))
matylda08, monika_89, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tymczasem borem lasem ide zaimprowizowac jakis obiadek, mysle ze zrobie placuszki z gotowanych ziemniakow z sosem grzybowym i do tego salate loodowa w jakiejs surowce
a na deser cos wymysle
Pozytywnego dnia kobietkiZeby Was dobre fluidy nie opuszczaly :*
matylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny