Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 wrote:Bree - dziekuje :* Ani mi sie waz znikac!
Ja niedlugo prawo agaty online bede miala
Ola na player.pl masz wszystkie odcinki ja oglądam Prawo Agaty z wyprzedzeniemkierzynka, PrimaSort, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Badając szyjke macicy patrzalam na ten schemat byl jeszcze jeden ale musze odszukac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f293860d4ceb.jpgStaraczka23, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Nigdy nie badałam szyjki. Jakoś się nie mogę do tego przekonać tym bardziej że mam długie paznokcie ostre jak brzytwy
PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKierzynka w necie szukaj opini najlepiej, ja tyle lat do jednego chodzilam a jak w ciaze zaszlam i odczulam jego niechęć to spojrzalam w neta i okazalo sie ze to idiota i zapisuje hormony bez zadnych badan nawet i ja mialam taka sytuacje nie mialam prl a on bromka zapisal oczywiście ja glupia bralam to dziadostwo
matylda atakuj zająca na spiochamatylda08, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy którejś z Was to dotyczy ale wklejam
http://rodzina.siostraania.pl/nowe-swiadczenie-rodzicielskie-od-2016-roku/
PrimaSort, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:00
Szalona CZARNA, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Kierzynka w necie szukaj opini najlepiej, ja tyle lat do jednego chodzilam a jak w ciaze zaszlam i odczulam jego niechęć to spojrzalam w neta i okazalo sie ze to idiota i zapisuje hormony bez zadnych badan nawet i ja mialam taka sytuacje nie mialam prl a on bromka zapisal oczywiście ja glupia bralam to dziadostwo
matylda atakuj zająca na spiochaBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Morning Chaps
Unadarcy to prawda - mam godzine do tylu, ale ja straszny spioch jestem
Wspolczuje Ci z powody Twojej straty - kimkolwiek byl ten czlowiek o ktorym wspominalas, byl Ci bliski i byl cudownym czlowiekiem
Monkey juz po sprawie rozwodowej pewnie, mam nadzieje ze bylo po mysli Twojej kolezanki... takie rzeczy to srednio przyjemne sa - wiem bo tez sie rozwodzilam, a ze jestem dziwna i popieprzona to na mojej sprawie w sadzie byl podlozony ladunek wybuchowy i trwala ewakuacjaJa to zawsze musze miec wszystko inaczej
PrimaSort - Ja ma najdluzsze pazury na tym forum i badam szyjke chociaz niektorzy zachodza w glowe jak to robie
Staraczka ja sobie moimi pazutami blony nie uszkadzam a mam naprawde dlugie w cholereTo chyba kwestia wprawy
Matylda Twoj zajac jeszcze zyje?
Fajnie sie macie
kierzynka, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny