Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Transport, spedycja, logistyka.
Ja się niestety nie załapałam. Na te branżę nie dająTwierdzą, ze kasa tu się sama robi. O dofinansowania najlepiej pytać do marca max. Bo różnie bywa z tymi środkami. Ale nasz powiat akurat działa jak działa po znajomościach wiec kto ma mieć to dostaje...
Bree, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Karolajna witamy w klubie mierzenia tempki
zobaczysz jak Cie ten kolorowy wykres oczaruje
i jakie beda emocje
Kobietki odkrylam ze pociagaja mnie albinosinajpierw rudzi a teraz albinosi...ale najbardziej lubie szpakowatych
Jak to powiadaja - glowa siwieje d*pa szaleje
PrimaSort, Monkey, matylda08, tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Jestem, padam na ryj.
Cały stres ze mnie dopiero zszedł.
Nie widziałam jeszcze większego, publicznego gówna niż rozwód z orzeczeniem.
Obym tego osobiście nigdy nie musiała przechodzić!
Ide po kawę o ile nie zasnę w drodze do kuchniSzalona CZARNA, matylda08, tysiaa93, PrimaSort, Bree, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Bree albinosi hmm.. cos o tym wiem
Zanim poznałam mojego mena to miałam romansik z takim jednym "albinosem"Blond (a wlasciwie białe) włosy, jasna karnacja i piekne duże wargi miał
mmmmm
ale przeszło mi bo nie traktował mnie poważnie
Szalona, właśnie będziemy się orientować co z dofinansowaniem, u nas mała gmina to może jeszcze coś zostałoA jak nie to najwyżej damy swój wkład, zawsze to lepiej niż pracować na kogoś... chce w końcu mieć coś swojego i mieć tą satysfakcję
matylda08, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:11
matylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyBree wrote:Karolajna witamy w klubie mierzenia tempki
zobaczysz jak Cie ten kolorowy wykres oczaruje
i jakie beda emocje
Kobietki odkrylam ze pociagaja mnie albinosinajpierw rudzi a teraz albinosi...ale najbardziej lubie szpakowatych
Jak to powiadaja - glowa siwieje d*pa szaleje
A co do rozwodów to jest poniżające prać brudy przy obcych ludziach którzy uśmiechają się pod nosem - uważam że lepiej się dogadać .tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Zmykam do ogrodu z meżem pogrzebać w ziemi. Bree temat może Cię zainteresować
Do sklikania
Nie pijcie za dużo beze mnie. Aczkolwiek ja nie pije od świąt.
PrimaSort, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Kiedy? Ile?
Ja nasmażyłam frytek i wskoczyłam pod kocyk
Ten dzień nie jest mój, niech się już kończy
Myślę że za jakieś dwa tygodnie ale już nie mogę się doczekaćPewnie będzie trojeczka jak zazwyczaj
Tez mam dzisiaj jakiś dziwny dzień
Frytki mniam mniamBree, Monkey, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Zmykam do ogrodu z meżem pogrzebać w ziemi. Bree temat może Cię zainteresować
Do sklikania
Nie pijcie za dużo beze mnie. Aczkolwiek ja nie pije od świąt.
tak, grzebanie to moja specjalnoscMonkey, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
A ja nasmazylam plackow z gotowanych ziemniakow i z kilkoma przetartymi surowymi
na placki polozylam pieczarki z cebulka i czosnkiem, na to plaster szynki i zolty ser i wszystko zapieklam razem
wyszlo prawie jak pizza na spodzie ziemniaczanym
Mam tyle pierdol w lodowce i musze sie ich pozbyc
Wypilam juz moja herbatke z pokrzywy i drozdze, ciekawe czy mi sie wlosy cokolwiek po tym poprawia... a na wieczor zostawiam skrzyptysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
staram się czasem uśmiechać 31 straciłam mojego maluszka był to 5 tc staram się juz od 2 lat ....
jestem 7 dzień od zabiegu łyżeczkowania bo po poronieniu samoistnym nie wszystko się wyczyściło, plamienia już ustały i czuje jajniki i śluz mega płodny rozciągliwy .... nie wiem co mam myśleć
kiedy zaczynałyście się starać ?
ja dopiero za tydz idę na wizytę kontrolną
pozdrawiamunadarcy, Bree lubią tę wiadomość