Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiacynta bardzo mi przykro. Przytulam Cię mocno...
Ja starałam się po 3 miesiącach.
Nie miałam zabiegu ale za to mamy z mężem konflikt i dlatego kazano nam się tyle wstrzymać.
Tysia fajna kicia
Bree narobiłaś mi smaka i chyba zrobię to jutro
Podajesz coś jeszcze do tego?tysiaa93, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyCześć czołem!
Monkey ja też miałam dzisiaj stresowy dzień, jak stres zszedł to myślałam że zasnę... mój układ nerwowy ma dzisiaj pod górkę. Leżę teraz pod kołderką bo zimnoooo mi strasznie, no i znowu krew mi się z nosa puściła...
Matylda co radzisz??Monkey, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy krew? często Ci się to zdarza?
Poza tym jednym to dni mamy dzisiaj identyczne
Chyba wezmę psa i przejdę się po piwo bo i tak muszę z nim wyjść...tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:11
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Witam
staram się czasem uśmiechać 31 straciłam mojego maluszka był to 5 tc staram się juz od 2 lat ....
jestem 7 dzień od zabiegu łyżeczkowania bo po poronieniu samoistnym nie wszystko się wyczyściło, plamienia już ustały i czuje jajniki i śluz mega płodny rozciągliwy .... nie wiem co mam myśleć
kiedy zaczynałyście się starać ?
ja dopiero za tydz idę na wizytę kontrolną
pozdrawiam
Witaj mi również przykro dlaczego tak sie dzieje
Moze pociesze, starania trwaly 3 lata w pazdzierniku okazalo sie ze to ciaza pozamaciczna, dodatkowo guz na jajniku efekt taki ze trafilam na stol, zadna laparo tylko operacja, usuniety jajnik i jajowod, w drugim cyklu zaszlam w ciążę. Tobie tez sie uda wierze w to
Ale bazgracie nie moge nadrobic was z telefonutysiaa93, unadarcy, Monkey, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Tak, jak tylko sie pojawilo to tylko takie jednorazowe bylo, pozniej juz na wkladce nic nie mialam
jestem umowiona dopiero na jutro rano na 10:45
Krew z nosa to chyba pod anemie podchodzi ale jak mialam początki to katar dostalam i krew z gilami byla na papierze (wybaczcie)unadarcy, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHacynta witaj! Ja się zaczełam starać w 3 cyklu po poronieniu...
Monkey drugi raz mi sie zdarzyło, raz podczas przeziębienia niedawno, no i dzisiaj... wcześniej nigdy...
Ja zadbałam o piwo przed powrotem do domu... piję codziennie od jakiegoś czasu.... masakra, jak piwa nie ma w lodówce zaczynam się denerwować tym faktem... wcześniej tak miałam z fajkami, jak miałam 3 ostatnie faje w paczce, musiałam iść kupić nową paczkę, bo się denerwowałam że tylko 3 mam!
Tysia słodka kicia, ruda?tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:A to nie za szybko na wizyte? Ja mialam 32dc i lekarz na fotelu spojrzal na szyjke usg nie robil mowil ze widac ze to ciaza i za 3tyg wrocic.
Krew z nosa to chyba pod anemie podchodzi ale jak mialam początki to katar dostalam i krew z gilami byla na papierze (wybaczcie)
Czemu za szybko? Ja też pójdę do gin od razu jak zobaczę dwie krechy żeby dał coś na podtrzymanie.unadarcy, Ola_45, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Hacynta witaj! Ja się zaczełam starać w 3 cyklu po poronieniu...
Monkey drugi raz mi sie zdarzyło, raz podczas przeziębienia niedawno, no i dzisiaj... wcześniej nigdy...
Ja zadbałam o piwo przed powrotem do domu... piję codziennie od jakiegoś czasu.... masakra, jak piwa nie ma w lodówce zaczynam się denerwować tym faktem... wcześniej tak miałam z fajkami, jak miałam 3 ostatnie faje w paczce, musiałam iść kupić nową paczkę, bo się denerwowałam że tylko 3 mam!
Tysia słodka kicia, ruda?
Póki krwawienie z nosa nie jest częste to raczej nie ma się czym przejmowaćCo do picia to pij póki możesz bo potem się skończy
Tak, kocia jest rudaunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Unadarcy skoro to drugi raz to nie ma co panikować. Stres, przemęczenie robią swoje.
Dbaj o siebie i odżywiaj się dobrze
A pifffko też już mam
Całe szczęście, że mam sklep 50m od domuunadarcy, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyTo spoko, już się nie przejmuję
No ja dzisiaj jestem na kromce chleba z rana i kebabie na mieście.... z tym odżywianiem to ja mądra jestem, ale często nie praktykująca...
Monkey ja dopijam kawe i otwieram browara, suszy mnie po tym obiedzie..
Monkey, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
.
Monkey, unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyJa tez polece zaraz jak się dowiem, dla świętego spokoju mojego. Chociaż ja przestałam ufać lekarzom, więc pewnie wymuszę na nim żeby mi progesteron przepisał...
Zdrówko Monkey, żeby ten cykl był dla nas szczęsliwy!!
Tysia ja pamiętam że Ty Turasowi z ręki jeszJa kebaba ostatnio jadłam... jakieś pół roku temu, no i dzisiaj.
Ola daj znac koniecznie co Ci lekarz powiedział no i dbaj o siebie... Ty już flaszki z nami nie obrócisz, no coś za cośOla_45, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
.
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :