Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:13
unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Hiacynta przykro,mi,z powodu Twojej starty. Co do owulacji,kazdy organizm jest inny. Proponuje odczekać chociaz jeden,miesiąc jeśli mialas zabieg. To jednak,nie samoistne poronienie do końca a macica musi wrócić do normy. To w końcu domek przyszłej fasolki. Ja babka straciłam w16yyg potem czyszczenie.. Czekaliśmy 3miesiace 3@ pelne. Teraz drugi cylkl starań. Stosuje się do zaleceń lekarza bo,balam sie za szybko zacząć. Ale kazda z nas czuje cos innego. Skonsultuj sie z lekarzem,jeśli nie jesteś pewna co masz robić.
tysiaa93, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Hiacynta
przykro mi z powodu Twojej straty, jedyne co moge Ci obiecac to to ze nudzic sie z nami nie bedzieszJa jestem po poronieniu samoistnym i staralam sie jeszcze przed pierwsza @ ale mialam zielone swiatlo od lekarza
Tysia jakiego masz fajnego tego kota
Monkey do tych plackow zrobilam surowke z salaty lodowej z ogorkiem, pomidorem, cebulka i koperkiem a te pieczarki na placki to podsmazam wczesniej z cebula i jak placek jest prawie upieczony to nakladam to na gorem na to plaserek szynki i zolty ser i przykrywam pokrywka zeby ser sie stopiltysiaa93, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w sumie samoistnie poronilam tylko jeden skrzep został i niewiele mi tam robili czuje sie dobrze nic mnie nie boli .. Chciała bym jak najszybciej zacząć starania bo mój endometrioza idzie do przodu a ja dopiero skonczylam leczenie pól. Roczne i odrazu zaszłam nawet nie dostałam pierwszej @
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza na kontrolę i on powie ci co dalej
Tutaj wszystkie przeżyłyśmy taką stratę jak ty, więc możemy się wzajemnie wspierać
Smacznej czekoladyJa się ciastkami opycham
Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Unadarcy biedna Ty < tule i sciskam :* Ale avaatar to ci sie udal
jeb*am ze smiechu
Ja tez dzisiaj mialam hu*owaty dzien a szczegolnie wieczor
Ola bede trzymac kciuki za Twoja jutrzejsza wizyte
Unadarcy mi krew z nosa leciala czesto z przemeczenia, oslabienia, samo mi przechodzilo...
Ola jaki fajny suwakteraz dopiero zauwazylam ale ja wiesz - stara jestem
Ola, Staraczka ale macie spustale na zdroie jedzcie, jak Wam smakuje to dobrze
Hiacynta trudno wyczuc czy to mozliwe taka ovu, powiem Ci ze ja mialam 20 dni po poronieniu dopiero. Ale ja poronilam samiostnie i nie mmialam pozniej zadnego zabiegu. troce ryzykowne moze byc baraszkowanie bo mozna zalapac jakas infekcje...ja do swietego spokoju poszlabym chyba do lekarza
Jak sie czujesz psychicznie na silach to bardzo dobrzechyba wiekszosc z nas po stracie pragnie jak najszybciej znowu byc w ciazy
matylda08, unadarcy, Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Skoro wszystkie poszły spać to dobrej nocki
Ja jeszcze siedzeJem chrupki orzechowe i popijam stronga
Dopiero wrocilismy niedawno od dentysty.
W zwiazku z tym mam pytanie:
Mojego Konrada czeka usuwanie zeba ale ma stan zapalny i lekarz zalecil neomecyne przez tydzien. Akurat to sie pokrywa z moja owulacja i sie zastanawiamy czy neomecyna oraz narkoza maja wplyw na jakosc spermy, gdzies czytalam ze zmniejszaja plodnosc ale... to zalezy od antybiotyku, podobno neomecyna nie jest dla plemnikow przyjazna...a czy Wy macie jakas wiedze na ten temat?
Ok ja uciekam polukac Downton Abbey a pozniej spanko
Doranoc kobietkiunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Cześć czołem!
Monkey ja też miałam dzisiaj stresowy dzień, jak stres zszedł to myślałam że zasnę... mój układ nerwowy ma dzisiaj pod górkę. Leżę teraz pod kołderką bo zimnoooo mi strasznie, no i znowu krew mi się z nosa puściła...
Matylda co radzisz??unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHellol
Pije kawe i do tego miasta bede ruszac ale do 10 duzo czasu
Unadarcy podszywka pod monkey haha
Szkoda ze avata glownego nie mozna wklejac przy temacie forum pasowal by z ta butelka
Hiacynta na endomerioze dziewczyny piją czerwone wino, ja zanim zaszlam tez pilam ale z zamiarem zwalczania zgagiunadarcy, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Przepraszam zajjąc wrócił nie miałam jak dopaść się do komp. Jak krew z nosa to z reguły organizm osłabiony proponuje pojeść wit .c i troszku się uszczelnić jeżeli często się powtarzają sprawdź morfologię .
Dziękimorfologię mam w normie, więc pojem wit C i będzie dobrze.
matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:13
unadarcy, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔