Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem
Ola zajebiaszczy suwaczekweź mi tu nie marudź z takim spadkiem bo to nie spadek a lekkoe wahanie temp!
Hiacynt witaj, przykro że musiałaś dołączyć
Kierzynka nasępna... Nie denerwuj dzidziola wszystko na pewno jest ok
Bree nie znam się na lekach więc nie pomogę
Staraczka
A ja unieram! Mam takie zakwasy ze szok! Wczoraj byłam znowu pobiegać plus trochę cwiczen w domu i zdycham. Za to paychicznie lepiej
Ola_45, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:14
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:14
Monkey, Bree, Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Bree zapytam jutro mojego zająca o Twojego Konrada buziaki donrana
Bardzo dziekujeDo Twojego zajaca mialabym jeszcze jedno pytanie ale to juz moze na priv
zeby nie bylo - chodzi o ząbki
bo wczoraj uslyszelismy pewna diagnoze ktora nas zaniepokoila a ze nie mamy jak narzie skonsultowac to pomyslalam o Was - jesli oczywiscie pozwolisz
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Bardzo dziekuje
Do Twojego zajaca mialabym jeszcze jedno pytanie ale to juz moze na priv
zeby nie bylo - chodzi o ząbki
bo wczoraj uslyszelismy pewna diagnoze ktora nas zaniepokoila a ze nie mamy jak narzie skonsultowac to pomyslalam o Was - jesli oczywiscie pozwolisz
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Czesc dziewczyny
Przelozylam jednak wizyte na 18 bo ta na 10 mi nie pasuje jednak
Martwie sie bo dzisiaj tempka zjechala mi z 37 na 36,9. Myslicie ze to nic nie oznacza?
Jedna kreska bym sie nie martwilakiedys dziewczyny mierzyly rteciowym to bys nawet tej roznicy nie zauwazyla
a niektorzy w ogole nie mierza zeby sie nie stresowac
jest dobrze
matylda08, unadarcy, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka masz jutro USG ale bosko
stresujesz sie? Ja bym byla zesrana po pachy ale taka moja natura
Ty jestes dzielnym dziabągiem i dasz rade
Ja to bym sobie nakrecala milion rzeczy
ale U Ciebie bedzie git majonez no i mozez liczyc na moje magiczne kciuki
nawet strace sie z forum na jakis czas zebym mogla oznajmic dobre wiesci
A o ktorej masz to badanko?
Staraczka niezle z tym co piszesz.... wkurza mnie w UK ze oni dopiero od 12 tygodnia przyjmuja...ciekawe jakbym poszla w 12 tyg z pozamaciczna to pewnie moglabym juz wykitowac do tego czasu dlatego chodze prywatnie...
No a jutro bede za Ciebie zaciskac kciuki jak pojdziesz na wizyte, wierze ze wszystko bedzie dobrze
Staraczka widze Cie z ta fajura, niezly hardcore z Ciebie, ja to bym ze strachu na psychiartii skonczyla
Unadarcy moja noc tez byla z tych hujowatych, za duzo stresu beze mnie wokol mnie i tak mamRanek tez nie za pieknie mis ie zaczal, dobrze ze jest to forum i piwo w lodowce
staraczka jak patrze na Twoje brzusio to momentalnie tam widze dziarkeTakie zboczenie zawodowe
Moj facet wielu kobietom robi dziary na bliznach na brzuchu wlasnie i razem projektujemy to wiec jak tak patrze to zaraz widze jedno - wybach
unadarcy, Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja jestem po jednym niby naturalnym porodzie i 2 cesarkach
I co lepsze bylo Twoim zdaniem?
ja mialam 2 naturalne... po nich mialam takie krwiaki w odbycie ze chcialam umrzec zeby juz nie cierpiec... do dzisiaj je mam ale narazie nie bola (odpukac)i wiem ze kolejny porod to bedzie przeprawa przez to samo... w szpitalu powiedzieli ze to hemoroidy bo sie nie poznali i kazali aplikowac czopki a ja nie moglam sobie do du...z a przeproszeniem z tego potwornego bolu palca wlozyc
do kibelka nie chodzilam przez tydzien, nie potrafilam chodzic ani siedziec taki byl bol, przez caly porod nie wycierpialam tyle co przez tego krwiaka...a te dupki w szpitalu sie na tym nie poznali dopiero polozna srodowiskowa co przyszla na obchod do domu powiedziala ze altacet i rivanol mam stosowac i pomoglo jak reka odjal
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Monkey no nie sądziłam że będę zmuszona ujawnić naszą wczorajszą popijawę, no ale nie dajesz mi wyboru....
HAHAHAH ja pitole nie mam slow, skad macie moje zdjecie z wybiegu?unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Moj dzien zaczal sie od nerwow zwiazanych z burdelem w systemie. Wiec pije piwo - tak dla spokojnosci naczczo
Mam ochote zabijac ludzi wiec stwierdzilam ze wypicie piwa przeze mnie moze komus uratowac zycie
matylda08, unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree kochana pierwszy poród niby naturalny -h.j z taką naturą był masakra myślałam że umieram ja z waga 46 i młody 4 kg normalne wypatroszenie to bylo
pod koniec dali mi zop czyli znieczulenie jak do cesarki następne dwa robił mi stary czyli cięcie z młodym czekaliśmy do akcji z małą sama wybrałam datę powiem wam boleć bolało ale na dupe usiąść mogłam najważniejsze aby w miarę szybko zacząć się ruszać i nie garbić ja musiałam bo stary na dyżurach a ja w domu sama z dziećmi teraz też bèdzie cięcie już ostatnie .
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość