Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:Moj dzien zaczal sie od nerwow zwiazanych z burdelem w systemie. Wiec pije piwo - tak dla spokojnosci naczczo
Mam ochote zabijac ludzi wiec stwierdzilam ze wypicie piwa przeze mnie moze komus uratowac zycie
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Dziewczyny czy to możliwe ze mogę miec owulke 7 dni po zabiegu? Śluz płodny.
Ile od zabiegu można juz Przytulanko z mezem ? Wiadomo nie chce teraz starać sie chce odczekać do kolejnego. Cyklu
Śluz płodny, bo organizm szybko stara się wrócić do siebie ale wszystko zależy od endometrium. Po pierwszej @ od zabiegu idź do lekarza wraz z wynikiem histopatologicznym, który dostaniesz ze szpitala i ginekolog wykona badanie usg na podstawie którego powie Ci kiedy możesz się zacząć staraćunadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Czesc dziewczyny
Przelozylam jednak wizyte na 18 bo ta na 10 mi nie pasuje jednak
Martwie sie bo dzisiaj tempka zjechala mi z 37 na 36,9. Myslicie ze to nic nie oznacza?A będzie dobrze :*
unadarcy, Bree, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree napij się napij, a co to znaczy burdel w systemie?
Ja wczoraj wyżłopałam wszystko co miałam, zostało tylko wino somorób ale mega słodkie, w śpiączke cukrową można po nim wpaść
Bree nie stresuj się, przecież wiesz że to nic nie da... Dzisiaj w programie sniadaniowym usłyszałam od zakonnicy że strach to sprzeciwianie się rozumowi... coś w tym jest.. zacznę więc słuchać swojego rozumuBree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Dziewczyny jesteście zajebiste jak tak was czytam to zapominam o troskach u was na wątku to luźno zostaje z wami
Hiacynta tutaj można być sobą i się odchamić. A najbardziej wskazane tu jest robienie dzieci i relax!matylda08, Bree, tysiaa93, Staraczka23, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Bree napij się napij, a co to znaczy burdel w systemie?
Ja wczoraj wyżłopałam wszystko co miałam, zostało tylko wino somorób ale mega słodkie, w śpiączke cukrową można po nim wpaść
Bree nie stresuj się, przecież wiesz że to nic nie da... Dzisiaj w programie sniadaniowym usłyszałam od zakonnicy że strach to sprzeciwianie się rozumowi... coś w tym jest.. zacznę więc słuchać swojego rozumudziś mam ochotę z wami na browarka ale.... wieczorkiem bo małoletnie dziecko pod opieką a nademną już ZUS to jeszcze tylko pań z MOPSU mi trzeba
-
nick nieaktualnyA u mnie dziś trzeci dzień z rzędu test owulacyjny pozytywny
Czyli owulacji jeszcze ni było a dziś znów wieczorne bara bara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:36
matylda08, hiacynta99, monika_89, unadarcy, Bree, kierzynka, Monkey, tysiaa93, Staraczka23, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:A u mnie dziś trzeci dzień z rzędu test owulacyjny pozytywny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Prima Jezzzu trzy dni tak samo ? Wyślij mi jeden będę udawała że mój
Zaczochrasz zająca ale super meeega OWULACJA nadciągaMam taką głęęęęboką nadzieję
Na temperaturze w ogóle się nie znam, tak jak Wam już z resztą pisałam więc na podstawie testów owulacyjnych bazuję, a śluz nadal wodnisty, nie rozciągliwy...
Czekam, czekam, czekam i raz dziennie wieczorne przytulanieBree, tysiaa93, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matylda az mnie ciary przeszly jak przeczytalam co napisalas.... brrrr....
ja nie mam doswiadczenia to sie nie wypowie ale czytalam ze sporo kobiet wybiera swiadomie cesarke bo jest "lepsza" na swoj sposob, ja mysle ze wszystko ma swoje plusy i minusy
Unadarcy swietne to powiedzenie z tym strachem tylko ze przy nerwicy lekowej to u mnie strach bierze gore nad wszystkim chociaz psychicznie staram sie bronic jak sie tylko da
Co do bledow w systemie to od ponad miesiaca nie dostaje chorobowego bo za kazdym razem co je wysylam do naszego angielskiego "zusu" to oni przepierdalaja gdzies moke dokumenty a jak do nich dzwonie to albo wszystkie linie sa zajete albo nikt nie odbiera i zebys ie dodzwonic to trzeba czasem kilka dni... jak na ironie to ich biuro jest 3 min od mojego domu ale niczego tam w okienku nie zalatwie bo maja procedury ze wszystko zalatwiac trzeba przez telefon
wczoraj dostalam pismo z zakladu pracy ze nie otrzymali opinii o moim stanie zdrowia od mojego lekarza chociaz prosili mojego lekarza o to pismo w styczniu.. generalnie chodzilo o to ze lekarz mial napisac ze si elecze, chodze na terapie itd zeby w pracy widzieli ze mam checi do powrotu tylko moj stan zdrowia na to nie pozwala... moj zaklad wyslal takie pismo rowniez do mojego lekarza ze nie otrzymal ooinii a moj lekarz odpisal do mojego zakladu pracy ze ja sie z ta opinia zapoznalam i tyle, mialam ja przekazac dalej...wszystko fajnie tylko ze lekarz miz adnej opini jeszcze nie wystawil bo fizycznie go nawet nie bylo gdyz przebywal na zwolnieniu a inny tego nie mogl za niego zrobic i kurwa wyszlam na glupka, lekarz naklamal na mnie do zakladu pracy zeby wyjsc z twarza ze opinie przygotowal a jej nie przygotowal... ja niby ja widzialam a nie widzialam...no ale wiadomo ze zaklad uwierzy predzej lekarzowi a nie mi... noz kurwa ludzi mis ie dzisiaj chce mordowac przez ten burdel... wez to odkrec jak oni urzedasy jebane wszystko maja na papierku a ja mam tylko moje szczere slowounadarcy, matylda08, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A u mnie dziś trzeci dzień z rzędu test owulacyjny pozytywny
Fajne masz te testy, ja nigdy nie mialam takich w fale Dunajuhiacynta99, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:No zobaczymy czy to mój szczęśliwy cykl
Mam taką głęęęęboką nadzieję
Na temperaturze w ogóle się nie znam, tak jak Wam już z resztą pisałam więc na podstawie testów owulacyjnych bazuję, a śluz nadal wodnisty, nie rozciągliwy...
Czekam, czekam, czekam i raz dziennie wieczorne przytulaniePrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość