Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Czesc dziewczyny
Przelozylam jednak wizyte na 18 bo ta na 10 mi nie pasuje jednak
Martwie sie bo dzisiaj tempka zjechala mi z 37 na 36,9. Myslicie ze to nic nie oznacza?
Nie mierz temperatury juz bo bedziesz w stresie, ja co drugi dzien mierzylam jak spadla to sie wystraszylam,w necie duzo o tym pisza ze w ciazy to nie potrzebneOla_45, matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:13
Staraczka23, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
.
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyKierzynka objaw byl plakalam z bólu ciagle bolalo po lewej stronie nie wiedzialam czy stac czy siedziec czy chodzic czy kucac a wzielo mnie w ciagu chwili jak wrocilismy od tescia juz mowilam mezowi ze brzuch mnie boli ze @ zaraz nadejdzie bo ustala od lipca, i mialam krwawienie myslalam ze to okres a to nie byl okres tylko krwotok z tych narządów, beta z 700 cos po 48h spadla na 300 z hakiem, okreslili ze ciaza byla 5/6tyg. Ja test robilam w domu druga kreska slaba byla no ale byla i sie cieszylam az do wieczora.. Na pogotowie trafilam bo drgawki mialam, nawet ketanol nie pomogl a pyralgina
Ty sie nie martw nic odczekaj do wizyty i bez stresu.
Unadarcy haha tobie kazda chwila a mi baterie w telefonieja to wczoraj mialam zappanowane bo z mama sie wybieram
Samopoczucie ok dalej sie czuje jak bym w ciazy nie byla, od meza wczoraj slyszalam ze brzuch tak troche sie rozlal jak na wznak leze i mowia ze widac, jutro mam lekarza na 11.30matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Bo mnie lewy jajnik pobolewa od kilku dni a z niego miałam owulacje bo go wtedy czułam. Zwariuje do jutra
Bo ja ci powiem hahaha ze jak w październiku mi usuneli tak w styczniu zaczelo bolec podobnie poszlam do lekarza i sie smialam ze gdybym nie miala usunietego to mowila bym ze to jajnik a tak nie mam na co zgonicNa usg powiedzial ze to jelita sie przesuwaja
matylda08, unadarcy, Bree, kierzynka, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Bo mnie lewy jajnik pobolewa od kilku dni a z niego miałam owulacje bo go wtedy czułam. Zwariuje do jutra
Widzę od rana panikę wśród mam -dobrze że na straży była Staraczka . Kierzynka przy pozamacicznej nie ma pobolewania jest zajebisty ból więc odpędź już te czarne myśli "Nasz fasol" siedzi sobie w swoim domku i jest ok.
Olka ty też zaraz dostaniesz w dupę . Ja wiem dziewczyny że stres jest ale on nie pomaga tylko szkodzi - jest taka piękna pogoda wyjdźcie na spacer z fasolami będą szczęśliwe a przynajmniej parę wdechów przy otwartym oknie .Staraczka23, unadarcy, Ola_45, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI krwawienie obfite chyba tez przy cp sa ale pewna nie jestem bo ja wtedy miałam pękający jajowod, pamietam jak w szpitalu lekarz pytal czy chce na wozku jechac do sali bo prawie 2L krwi mialam w brzuchu i na otrzewnej a ja madra glowa zeszlam jeszcze na fajure
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:I krwawienie obfite chyba tez przy cp sa ale pewna nie jestem bo ja wtedy miałam pękający jajowod, pamietam jak w szpitalu lekarz pytal czy chce na wozku jechac do sali bo prawie 2L krwi mialam w brzuchu i na otrzewnej a ja madra glowa zeszlam jeszcze na fajure
Staraczka to ty jesteś twarda babkaStaraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka Ty twarda sztuka jesteś - czasem mi włos stanie jak opowiadasz...
Matylda smacznej kawy!! Ja nie tryskam dzisiaj humorem, jakąs taką noc bezsenną miałam, co chwilę się budziłam i nie umiałam sobie w łózku znalezc miejsca...
Biorę się od rana za robotę, żeby nie zrzędzićStaraczka23, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoge mowic ze wiem co to ból dzi... Haha kak w tych obrazkach
mimo to porodu sie boje no i nie chciala bym miec cc, podziwiam kobiety po cesarce ktore zajmuja sie niemowlakie,, ja tylko lezalam i plakalam z bolu co najglupsze ze w sierpniu zaczelam szukac na temat plodnosci i tarczycy, wyszukalam o nadnerczach w nawiasach pisalo ze guz jajnika i powiazane z wypadaniem wlosow, zrobilam badanie i normy do 3,5 a ja prawie 10 i pisalo ze konieczna wizyta u lekarza, pojebana myslalam ze mam guza nadnerczy juz na tomografie sie szykowalam wgl nie bralam pod uwage tych jajnikow, miesiac po operacji zrobilam znowu badanie i co kurwa wynik 1,6 guz mial prawie 8cm a w czerwcu bylam u gina i slepy nie widzial.
-
nick nieaktualny
-
.
Staraczka23, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Staraczka Ty twarda sztuka jesteś - czasem mi włos stanie jak opowiadasz...
Matylda smacznej kawy!! Ja nie tryskam dzisiaj humorem, jakąs taką noc bezsenną miałam, co chwilę się budziłam i nie umiałam sobie w łózku znalezc miejsca...
Biorę się od rana za robotę, żeby nie zrzędzić. Ale masz racje od rana nie wypada
Ja wskakuje do zająca może dziś on mnie poczochraunadarcy, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :