Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzisiaj ostro tak jak mówisz hiacynta
W przyszłym tygodniu wpada do naszego mieszkania ekipa remontowa i będą wykuwać wszystkie drzwi i je wymieniać na nowe, generalny remont kuchni połączonej z jadalnią i syfffff jak jasny gwint !!! Więc póki mamy jakie takie warunki czochramy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:46
Bree, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Dzisiaj ostro tak jak mówisz hiacynta
W przyszłym tygodniu wpada do naszego mieszkania ekipa remontowa i będą wykuwać wszystkie drzwi i je wymieniać na nowe, generalny remont kuchni połączonej z jadalnią i syfffff jak jasny gwint !!! Więc póki mamy jakie takie warunki czochramy
Jak będą wiercić ja bym korzystała hihi nic nie będzie slychacWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:49
Bree, unadarcy, PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
ja jutro usg mam o 15.40 i boję sie bardziej niz za pierwszym razem.
Breee ja wcale taka odważna jak się okazuje nie jestem
Melise musiałam wypic bo od tygodnia w stresie jestemBree, unadarcy, matylda08, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ja jutro usg mam o 15.40 i boję sie bardziej niz za pierwszym razem.
Melise musiałam wypic bo od tygodnia w stresie jestem
To u mnie bedzie 14:40 bede o Tobie intensywnie myslecA pozniej znikne tradycyjnie z forum zebys mogla oznajmic dobre wiesci
unadarcy, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:PrimaSort wrote:A u mnie dziś trzeci dzień z rzędu test owulacyjny pozytywny
Czyli owulacji jeszcze ni było a dziś znów wieczorne bara bara
To jakiś huragan nadciąga chyba
Dajesz dajeszjeeeeeeeeeeee
hiacynta99, matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja jutro usg mam o 15.40 i boję sie bardziej niz za pierwszym razem.
Melise musiałam wypic bo od tygodnia w stresie jestemPrimaSort, unadarcy, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKierzynka jeszcze dzisiaj się postresujesz i jutro do południa, a potem będziesz się rozkoszować pięknym widokiem na ekranie...
Ja wiem, łatwo się mówi, nie stresuj się nie stresuj... gdyby to było takie proste...
Bree no to widzę że w uk nie jest lepiej niż w pl jeżeli chodzi o załatwianie spraw, i tam i tu rolują na każdym kroku biednego niewinnego człowiekaBree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Kierzynka jeszcze dzisiaj się postresujesz i jutro do południa, a potem będziesz się rozkoszować pięknym widokiem na ekranie...
Ja wiem, łatwo się mówi, nie stresuj się nie stresuj... gdyby to było takie proste...
Bree no to widzę że w uk nie jest lepiej niż w pl jeżeli chodzi o załatwianie spraw, i tam i tu rolują na każdym kroku biednego niewinnego człowiekaunadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree wrote:Kobietki kto ma ovu przewidziane na przyszly tydzien pomiedzy 17 a 2 mniej wiecej w tej albo podobnej dacie? tak sie pytam bo zukam drugiej do pary
Bree, u mnie bedzie ovu okolo 17:)unadarcy, PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:ci Twoi to chyba się już Ciebie nie mogą doczekać
Pewnie cieszą się że wracam
" tania siła robocza " wraca do roboty !!!!! ale kur.... nie na długo ja im jeszcze pokarze zwłaszcza " starej" ( kierowniczka)
PrimaSort, Bree, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Bree ja chyba coś koło 16.04 ale my chyba i Unadarcy i Tysia to pary do browarka
Matylda to wyszloby nam mniej wiecej podobnie, to moze razem zajdziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:14
Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość