Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pracuje w Rzeźni ..... i widzę jak kroją ludzi no a nasza firma to sprzątanie po tym zajmujemy się sterylizacją narzędzi operacyjnych ...
Tak że nawet wiedziałam czym będą mnie łyżeczkowaćPrimaSort, Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Bree a czym Ty się zawodowo zajmujesz?
Ja jestem przedstawicielem handlowym ale aktualnie na L4 do 19 kwietnia
Zawodowo to w ludziach mieszam
Pracuje w pogrzebowce zajmuje sie "upiekszaniem" ludzi po smierci. Na codzien rowniez jestem pracownikiem biurowym (administracja) w firmie - miedzynarodowym kolosie produkujacym jedzenie
Od sierpnia jestem na zwolnieniuunadarcy, hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Unadarcy ty ze mną na łańcuchach z testami Bree będzie latała za Konradem ale widok a jak nasze testy będą miały 1 kreskę to ja wciàgniemy i browarka i do ovu na łańcuchach
Browarka to samej owulacji wciągać bedziemy, w tym czasie Bree zobaczy II kreski na ciążowym i będziemy jej smaka robićBree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ja pracuje w Rzeźni ..... i widzę jak kroją ludzi no a nasza firma to sprzątanie po tym zajmujemy się sterylizacją narzędzi operacyjnych ...
Tak że nawet wiedziałam czym będą mnie łyżeczkować
Ooooo... to nie jestem tu sama od "takich trupkowych rzeczy".... ufffff
unadarcy, hiacynta99, PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ja pracuje w Rzeźni ..... i widzę jak kroją ludzi no a nasza firma to sprzątanie po tym zajmujemy się sterylizacją narzędzi operacyjnych ...
Tak że nawet wiedziałam czym będą mnie łyżeczkowaćBree, PrimaSort, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Bree cudne miejsca odwiedzasz, ja mam zamiar w ten weekend się gdzieś ruszyć...
Jutro do mamy jadę na dokarmianie... też będzie miło
hehe niezle
U mnie z wyjazdami to nie musze sie spawac bo mieszkam w takim miejscu ze mam wszystko pod nosemTo cos jak miec widok z okna na Wawel, ludzie z calego swiata zwiedzaja a mieszkajacemu na miejscu sie juz opatrzy
PS
Smacznego dokarmiania
unadarcy, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:O to jest nudne ja to robię jak coś zadziałamy czyli muszę zestaw umyć zdezynfekować wysterylizować i zapakować a nrzędzia do łyżeczkowania szału nie robią fajniejszy sprzęt mają wszystkie odłamy chirurgii
Kolezanka moja zajmuje sie sterylizacja a do tego asystuje w sekcjach
Jej marzeniem jest praca w zakladzie pogrzebowym ale tam zazwyczaj nie chca kobiet
hiacynta99, unadarcy, PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No cholera nie mam szans za Wami nadążyć
Bree ja na 19 przewiduję małpiszona, ostatniego już a potem już seks i seks i fasolunadarcy, Bree, hiacynta99, PrimaSort, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:No cholera nie mam szans za Wami nadążyć
Bree ja na 19 przewiduję małpiszona, ostatniego już a potem już seks i seks i fasol
Sex
Dobrze ze mam juz plamienie
kiedys babralismy sie podczas @ ale teraz to sie cykam zeby jakiejs infekcji nie zalapacPrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:No cholera nie mam szans za Wami nadążyć
Bree ja na 19 przewiduję małpiszona, ostatniego już a potem już seks i seks i fasol
A tam przewidujesz ;p zamknij drzwi i wywieś karteczkę ze nie przyjmujesz już więcej gości !!!!!unadarcy, PrimaSort, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny