Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:Bree a czego się bać pozamykani i pełno wokół funkcjonariuszy ochrony bałam sìę jak jechało się w nocy karetką huj wie gdzie na melinę ooooo tam to był strach i nie raz człowiek spierd...ł z defibrylatorem na plecach żeby wpierdol nie dostać
to były czasy
OMG!!!
Ja sie wszystkiego boje to wiesz nie traktuj mnie serio
Tylko w prosektorium zachowuje zimny spokoj
unadarcy, matylda08, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ludzi sie balsamuje po to zeby sie nie psuli i mogli doczekac do pogrzebu jak robi sie go np po dluzszym czasie
trzeba z czlowieka spuscic to co go wypelnia i wpompowac chemie zeby go utrwalila
Wow, ciary mam... ale lubię takie ciary
No nie bądz taka pokaż swoje przybory.... plisss plisssBree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Ale napisalyscie od rana :o
Mnie strasznie boli głowa, wzięłam juz dwie tabletki i nicNa pocieszenie opchnę pierogi ruskie.
Ruskie uwielbiam ale ze nie lubie kleic to przerobilam wersje ruskich pierogow na taka bez klejenia
SMACZNEGO!!!
A jesz takie polane smietana? Ja kocham ruskie polane kwasna smietanaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:11
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:No to nie jedno pewnie widziałaś.
Mnie nie rusza ciało człowieka w tej "branży"ale za to ruszają mnie okoliczności np. wypadek samochodowy, samobójstwo.. cała ta otoczka i historia tego co się z ciałem człowieka stało...
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda ja miałam niedawno styczność z panami z ZK
brukawali mi zatokę autobusową, załańcuchowani za nogę, jeden z drugim, a na końcu.... kula, serio mówie hahahaha
A takie fachowce, że za nim autobus zjeżdża na tę zatokę, pasażerowie pasy zapinają
Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Unadarcy to żeś pojechała tym zdjęciem
Najważniejsze, że zabawa była przednia, he he
Hiacynta u nas to tylko relax, czochranie i pijaństwo
U mnie na poprzednim forum jedna "ciotka" opierdzieliła nas z góry do dołu za pisanie przekleństw.
A to tylko dlatego, że jej dwuletni syn potrafił już czytać i nie życzyła sobie by czytał takie słowa u nas na forumku
Kierzynka spokojnie, wszystko będzie dobrze
Bree ja rodziłam sn i nigdy świadomie nie zdecydowałabym się na cc ani na znieczulenie.
Poród miałam indukowany, z przygodami bo rozwarcie miałam pełne a szyjka nie skrócona.
I w takim też stanie urodziłam. Trzy parte i po krzyku.
Ból partych nie do opisania ale nie żałuję.
Najpiękniejsze przeżycie w życiu
szalona ja też mam mieć @ 16. Jedziemy na tym samym transporterze
Matylda co to ZK?
Ciary mnie przechodzą jak czytam te wszystkie przygody
Tysia kocham ruskie!!!! smacznegounadarcy, tysiaa93, Bree, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
matylda08 wrote:Nie podpuszczajcie Bree bo gotowa wstawić foty swoich sztywnych uśmiechniętych
Nie ma opcji - stracilabym licencje
Z calym szacunkkiem ale nikt mnie o to nie ublagaunadarcy, tysiaa93, Monkey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Matylda ja miałam niedawno styczność z panami z ZK
brukawali mi zatokę autobusową, załańcuchowani za nogę, jeden z drugim, a na końcu.... kula, serio mówie hahahaha
A takie fachowce, że za nim autobus zjeżdża na tę zatokę, pasażerowie pasy zapinają
unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZK to inaczej zakład karny
Bree oczywiście to był żart ze zdj .
chyba czad na obiad jakiśa było tak fajnie
Monkie mówisz 2 lata już czytał to kur..a zdolna bestia chyba po mamiemój średni urodził się jak to określają dzieckiem dwujęzycznym
dobre nie ?
tysiaa93, Monkey, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Moje ruskie są niestety z torebki, ale i tak mniam mniam
I mam wrażenie ze przedwczoraj i wczoraj lekko kluly mnie jajniki ale to przecież za wcześnie na owulację.unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość